.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 113
    Хора, какъв е смисъла да й повтаряте колко е тъпа? Просто 90% от връстниците й са такива.Защо тя да се отличава от стадото?
    По темата: Говориш така в яда си, но съвсем скоро ще ти се струват най-невероятните родители При всички ни го има момента, в който си казваме "Само един път да се махна..", но в крайна сметка те са ни създали и дълбоко в себе си осъзнаваме, че винаги ще ги обичаме

Град
    in my weird world
    тъпа си
    --Лудите, лудите - те да са живи!

Мега фен Аватара на Petrow
    Град
    Барселона
    омг... това тази тема по безинтересна и от "Листопад" по бтв

Цитирай Първоначално написано от KpucmuHa
    тъпа си
    ако искащ още 200 пъти ми кажи колко съм тъпа, не ми пука за мнението на няква мазна метълка която сигурно не се е къпала от раждането си .. така че предпочитам да съм "тъпа изрусена кифла (нищо че си махнах русото )" .. отколкото да съм метълка, забравила къде се намира банята и за какво се използва
    FUCK-тически не ме интересувате..

Град
    in my weird world
    тъпа си
    мега тъпа си

Повече от фен Аватара на ospower
    Град
    София
    тъпа си
    мега тъпа си
    Затапи ли се, че взе да повтаряш едно и също нещо? Като си казала нещо - казала си го. Ако нямаш друго за казване, поне не повтаряй.

Цитирай Първоначално написано от ospower
    тъпа си
    мега тъпа си
    Затапи ли се, че взе да повтаряш едно и също нещо? Като си казала нещо - казала си го. Ако нямаш друго за казване, поне не повтаряй.
    стига стига! тя се чувствала добре като ми го припомняла .. явно тя е тъпата и просто като ми го натяква забравя за тъпотията си
    FUCK-тически не ме интересувате..

Град
    around the world !
    Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    тъпа си
    ако искащ още 200 пъти ми кажи колко съм тъпа, не ми пука за мнението на няква мазна метълка която сигурно не се е къпала от раждането си .. така че предпочитам да съм "тъпа изрусена кифла (нищо че си махнах русото )" .. отколкото да съм метълка, забравила къде се намира банята и за какво се използва

Много грешна представа имаш за нещата около теб.

1. Научи се да зачиташ най-вече семейните ценности. Както казаха много хора - деца, които са без родители, мечтаят за такова отношение към тях и загриженост, но когато изгубиш нещо, чак тогава го оценяваш. Или може би когато изгубиш родител, ще оцениш само това, че си загубила парите ?! Айде стига бе ..
    2. Противоречиш си - научи се да се изразяваш правилно, за да не се получават двусмислици. Един път ти подслушват разговорите, преди това пък не се интересували от теб. Всеки родител е загрижен за детето си, не знам как са те възпитавали, но си личи, че първите 7 години ти липсват.
    3. Когато искаш съвет, не значи, че непременно всеки трябва да взима твоята позиция. Не само съм сигурна, а направо съм убедена, че ти имаш по-голямата вина за скандалите между теб и родителите ти.
    4. Научи се да внинкваш в мненията на другите, току виж ти влезне нещо в главата.
    5. Научи се да приемаш критиката, защото повечето тук е градивна и всеки се е обосновал, а ти не си защитила позициите си с нищо съществено, а само тъпизми.
    6. Хвани се стегни малко, че до никъде няма да стигнеш.
    7. Ако знаеше поне малко за метъл културата, нямаше да говориш селските приказки, че не знаят къде е баня и така нататък.

Град
    in my weird world
    страхотно се чувствам като ти го напомням, жалкото е, че никога няма да ти дойде акъла в главата, с махането на русото от косата си изглежда си махнала и последните си останали мозъчни клетки...

п.п. тъпа си

Голям фен Аватара на ysmivka
    Не си свикнала с тях. Може да не те следят (както ти явно си мислиш). Може би просто са загрижени за тебе и искат да разберат с какво се занимаваш.

Как може да си помислиш че искаш да ги убиеш ..и да мислиш само за парите?

Успокой се! И опитай да им кажеш че не ти е приятно това което правят!

Айде Успех
    Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!

Супер фен Аватара на AutomatiC
    колкото и родителите ми да ми досаждат,никога не бих казала,че желая смъртта им и че майка ми е шибана..май ти е станало нещо в гънките на мозъка.вашите явно показват заинтересуваност за бъдещето ти,а ти като 7 годишно,неблагодарно момиченце им се правиш на интересна.на тяхно място,ако видя какво си писала,такъв шамар щях да ти ударя..абе както и да е,трябва да се засрамиш,на 14 години си.
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

Супер фен Аватара на pitbullxx
    Град
    Пловдив
    и ти кат мен..

Е аз само искам да те попитам ти вярваш ли си като казваш : "Искам да ги убия" и "нямам търпение да се махна" . Говориш абсолютни глупости. Аз съм момче на 16 почти и съм с две глави над баща ми пък за майка ми да не говорим ... не съм си помислял да им посягам а ти няква 14 годишна пикла за убииства говориш И мойте родители ми слушат разговорите по телефона и ми четат хронологията в скайп ама като си поговоря с тях спират. Само мога да ти кажа не си оставала без родители да видиш тогава какво ще ти е. Вярно че може да се каже ами ти оставал ли си? - И отговора е не и се радвам за това защото колкото и да ме изнервят понякога не мога и да си помисля какво ще ми е без тях

Голям фен Аватара на liim0nka
    Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    Цитирай Първоначално написано от terrrs
    да бе, на майка ти училището и виновно, не вижда дъщеря си ква е тъпа кифла...
    Какъв съвет искаш !? Имаш късмет с родители, които ги е грижа за теб. С това си държание показваш само, че си супер невъзпитана. Нали за това да си родители - да те контролират. Е все пак в граници де. Ако те "задушават" прекалено много поговори с тях.
    то 1 път да е било да се опитвам да говоря с тях .. те не ме контролират и не ги е грижа за мен .. те просто ми досаждат!! .. как така в тези 14 години 1 път не са се сетили за мен, а точно сега решиха да се правят на добрички
    а помисли, че някои дори нямат родители.
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Град
    Враца
    А да си се замисляла СЛУЧАЙНО, че проблема може да е в теб? Като гледам си далеч от дъщерята-мечта Изглежда родителите ти ти нямат доверие и затова става така. Сама си си виновна.
    еlsy

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Ах леле, колко обичам такива теми...ще бъда максимално мек, надявам се.

Абе, мойто момиче, кой ти изпи мозъка? Ти наясно ли си що за простотии пишеш? Това са МАЙКА ти и БАЩА ти. Това са хората, които дават всичко за теб, дават от собствения си залък, за да имаш ти каквото искаш. Това са хората, които правят всичко на тоя свят, за да бъде детето им добре. Естествено, че ще ти влизат в стаята...какъв е проблемът? Тоя апартамент да не е твой случайно? На колко години си? 14 сигурно!? Ми естествено, че ще те проверят, нали се притесняват за теб. Нали искат да си добре и гледат да те опазят. Ти, ако нямаш какво да криеш, какво толкова пищиш? Какво толкова ще видят в този компютър? Да не мислиш, че ги интересува какво си си писала с най-добрата приятелка? Хората полагат толкова много грижи за теб. Най-малкото фактът, че си в този форум, показва, че имаш компютър, а него мноооого ме съмнява да си си го купила ти. А ти как им се отблагодаряваш за всико? Искаш да ги "убиеш"? Абе ти чуваш ли се? Това са ти родителите, това не са ти кварталните другарчета или приятелките от училище...това са родителите ти, хората, които са ти дали живот. Без да ги имаше тях, нямаше да те има и теб. Без тях си едно нищо. Това са хората, които са те изградили като личност и като човек. Що за плитка кофа трябва да имаш дори да си мислиш такива идиотщини? И какво е това искам да ги убия, ама няма кой да ми дава пари...това да не ти е някакъв банкомат? Колко тъпа и безмозъчна може да си, за да виждаш майка си и баща си в зелено? И що за език е това "шибаната ми майка"? Тая жена, която е отгледала такава неблагодарна и повърхностна щерка толкова много години, такова отношение ли заслужава? Шибаният в случая май е друг, и си заслужаваш един здрав бой, защото си толкова лигава и заблудена, че някой ден животът ще ти зашлеви такъв звучен шамар, че ще се чудиш откъде ти е дошло.

Някой ден, ако не си от онези неблагодарни мижитурки, ще оцениш колко много дължиш на тези хора и има да си сипеш пепел по главата за тези си думи...мисли малко с тая тиква преди да изпуснеш някой екскремент. Тя не ти е само за украса и координация на движенията...

ПП: Мисля, че е крайно време някой модератор да сложи ключ на тази тема...Не виждам какво може да се развие повече, освен някои хора да си допокажат съвсем незавидната дегенерация.

Град
    у нас
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Ах леле, колко обичам такива теми...ще бъда максимално мек, надявам се.

Абе, мойто момиче, кой ти изпи мозъка? Ти наясно ли си що за простотии пишеш? Това са МАЙКА ти и БАЩА ти. Това са хората, които дават всичко за теб, дават от собствения си залък, за да имаш ти каквото искаш. Това са хората, които правят всичко на тоя свят, за да бъде детето им добре. Естествено, че ще ти влизат в стаята...какъв е проблемът? Тоя апартамент да не е твой случайно? На колко години си? 14 сигурно!? Ми естествено, че ще те проверят, нали се притесняват за теб. Нали искат да си добре и гледат да те опазят. Ти, ако нямаш какво да криеш, какво толкова пищиш? Какво толкова ще видят в този компютър? Да не мислиш, че ги интересува какво си си писала с най-добрата приятелка? Хората полагат толкова много грижи за теб. Най-малкото фактът, че си в този форум, показва, че имаш компютър, а него мноооого ме съмнява да си си го купила ти. А ти как им се отблагодаряваш за всико? Искаш да ги "убиеш"? Абе ти чуваш ли се? Това са ти родителите, това не са ти кварталните другарчета или приятелките от училище...това са родителите ти, хората, които са ти дали живот. Без да ги имаше тях, нямаше да те има и теб. Без тях си едно нищо. Това са хората, които са те изградили като личност и като човек. Що за плитка кофа трябва да имаш дори да си мислиш такива идиотщини? И какво е това искам да ги убия, ама няма кой да ми дава пари...това да не ти е някакъв банкомат? Колко тъпа и безмозъчна може да си, за да виждаш майка си и баща си в зелено? И що за език е това "шибаната ми майка"? Тая жена, която е отгледала такава неблагодарна и повърхностна щерка толкова много години, такова отношение ли заслужава? Шибаният в случая май е друг, и си заслужаваш един здрав бой, защото си толкова лигава и заблудена, че някой ден животът ще ти зашлеви такъв звучен шамар, че ще се чудиш откъде ти е дошло.

Някой ден, ако не си от онези неблагодарни мижитурки, ще оцениш колко много дължиш на тези хора и има да си сипеш пепел по главата за тези си думи...мисли малко с тая тиква преди да изпуснеш някой екскремент. Тя не ти е само за украса и координация на движенията...

ПП: Мисля, че е крайно време някой модератор да сложи ключ на тази тема...Не виждам какво може да се развие повече, освен някои хора да си допокажат съвсем незавидната дегенерация.
    ЕВАЛА!!!
    Асии <3 , Наннсии <3

Супер фен Аватара на nymphadora
    яко тъпа си,ама ЯКОООООООО

Евала на amk933 казаха ти сичко точно са можеш да се замислиш (ако има с кво) писна ми от тъпи кифли като тебе които си мислят че владеят света и сички са им в краката...
    И както каза някой преди мен.. научи поне малко за метъл кълтурата преди да сипеш простотии на ляво и на дясно тва че някой не слуша това което слушаш ти, тва че не си дига косата на 1км над главата.. тва че не си прави устата на кокоши задник (както пак каза някой) не те прави по важна.. даже мисля че си най изпадналото същество което мове да съществува ... мога само да кажа горките ти родители не заслужават такава дъщеря ...
    Je me suis laisee rever
    Quelques nots de piano qui avec mon coeur faisait ehco
    L'echo de l'espoir..
    J'ai ouvert mon coeur
    J'ecoute de la musique, melodie de l'espoir
    de qui j'etais sourd

Какво нападате момичето бе, нито я познавате, нито познавате родителите й, има родители, които доста късно се сещат, че имат деца и си мислят, че като почнат да ги задушат с вниманието си всичко ще се оправи не казвам, че те са такива и аз не ги познавам, но тя пита за мнение, като нямате поне не пишете, ко я нападате, а отностно това "убиване" на родителите, за което всички се хванахте е само метафора, надали наистина го мисли

Може би проблемът ти е сериозен, а може би не. Аз останах потресена от това, че искаш да ги убиеш, а няма кой да ти дава пари после... Баси това са хората, които са те създали, отгледали. Това ли заслужават? Колкото и да са незаинтересовани поне едно уважение им дължиш. Дано да ти видят поста и да разберат що за дъщеря имат...
    ~Когато че не си обичан разбреш, тогава вече имаш основание да умреш [!] ~

В пубертета си , нормално е да се дразниш от това че искат да те контролират ..
    Такаче проблема е в теб , не в тях.

Град
    in my weird world
    Цитирай Първоначално написано от doubledmg
    тъпа си
    мега тъпа си
    ти си 1 лайно , шо обиждаш момичето като си споделя проблемите бе, и аз иам ткъв проблем и аз ли сам тъп? ДА Та ЕА в майката дет нете е учила да уважаваш мнението на другите
    ти си неграмотен

Град
    in my weird world
    Цитирай Първоначално написано от doubledmg
    тъпа си
    мега тъпа си
    ти си 1 лайно , шо обиждаш момичето като си споделя проблемите бе, и аз иам ткъв проблем и аз ли сам тъп? ДА Та ЕА в майката дет нете е учила да уважаваш мнението на другите
    ти си неграмотен

п.п. а авторката е тъпа

ахахаххахахахаххахахахахх ахах
    Искаш ли съвет как да ги убийш ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си