- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Искам да ги убия!! _|_
Мерси.Първоначално написано от 6okolad4ety95
Ти зарежи това с убиването...а ще ми обясниш ли кое му е нормалното да вижда майка си и баща си във финикийски значи, че не ми е ясно? Това като гледам, не само си го мисли, ми май е единственото нещо, което я държи у тях? Кое му е нормалното? Значи е куха използвачка, която няма грам уважение към родителите си. Що за език е това "шибаната ми майка"... Изобщо не се хващаме за убиването. То от тая авторка и тоя първи пост струи простотия и елементаризъм. Струва ми се, че май трябва да си поизбистрите що е то родител, кой е този човек и какво прави за вас, че май не сте много наясно. Разбирам да ви бият и да ви тормозят (наистина), че да говори така, ама езика на някои хора по адрес на родителите им на нищо не прилича...Първоначално написано от krasaveca
![]()
Бе не са успяли още да я изградят като личностПървоначално написано от amk933
иначе с другото съм съгласна (:
еlsy![]()
Така е. Пък и израза "ш**аната ми майка" ми дойде малко в повече...Никога няма да нарека така собствената си майка...Първоначално написано от Forest_girl
Съгласна съм с amk933 и iwii, но има родители, които наистина, които са вманиячение да конторолират всяка стъпка на детето си. Но май твоят проблем ти е само, че ти подслушват и т.н.
Първоначално написано от anna93
В интерес на истината, майка и е тъпа. Как ще я изключи и чак другата година ще я запише? Това е много глупава постъпка. Не се печели доверието на дете само и единствено с финикийските знаци, нали се сещате? Явно не ги интересува за нея. Мислят си, че като й дават пари момичето има всичко, да ама не.
Родителите не разбират и няма да разберат.
Първоначално написано от ScionOfStorm
малеее как искаш да убиеш родителите си ти ненормална ли си ? Тея хора са ти дали живот а ти искаш да ги обиеш ... мисля , че малко тъпо от твоя страна (не малко доста тъпо)
Не е достатъчно да си простак и говедо - ПЛЮЙ и ХРАЧИ за да се вижда
Keep Walking ... !
+2Първоначално написано от 6okolad4ety95
![]()
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
о.o , ебати неблагодарницата дето си.
глезли колкото искаш..
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
И аз съм така и понякога ми е идвало да искам да ги убия, но друг път съжелявам за всичко защото знам ,че някой ден наистина няма да ги има и ще бъда сама на този свят.И аз съм на 14 и много се дразня когато почнат да гледат по тв-то как са убили някво момиче кат мен и 100 % аз съм следващата.Също като почнат да повтарят нещо по 1000 пъти (ми няма да го направя не го разбраха).Тъй ,че не си единствена, но както казах някой ден няма да ги има а ще искаш да им се извиниш за всичко (въпреки ,че в този момент нито на мен нито на теб ти се вярва)![]()
Защо не хванеш да убиеш себе си няма да си голяма загуба,Ще ГИ УБИЯ ОБАЧЕ ПОСЛЕ НЯМА КОЙ ДА МИ ДАВА ПАРИ " .. неблагодарна идиотка с голямо самочуствие,хвани се самоубий и тва е , няма да си голяма загуба
На 14 си. Разбира се, че ще ги слушаш. Ако ти кажат да изчистиш, да учиш или нещо др веднага ще го направиш. Ти си една разглезена пикла. Не те ли е срам да казваш, че майка ти е шибана и, че искаш да ги убиеш. Май ти трябва здрав бой, въпреки, че си голяма и боя не е решение, но ако имах такава дъщеря нз какво щях да я правя... Както хората казват бий малко дупе да не биеш голям гъз. Едно такова момиче като теб трябва да бъде изискана дама. Да говори красиви думи, а не да псува така. Много си разглезена и невъзпитана, ама един ден ще си чукаш главата в стената , като ваще вече ги няма. Стегни се и се дръж по - добре с ваще. На 14 си, ако вече си кандидаствала трябва да си в ново училище. После ти предстои више, работа накрая семейство. Така ли ще възпитаваш децата си да псуват като хамалини. Или смяташ да събираш боклука. Стегни се и не бъди такава разглезена лигла. Това е защото всичко ти се предоставя наготово. Не се ли срамуваш от себе си. Родителите ти са загрижени за теб и твоето бъдеще. Покажи им обичта ти и им помагай повече. Съжалявам, ако съм те обидила, но бъди малко по възпитана и разумна.
И изкара тема от началото на годината, за да кажеш нещо, което всички досега и казваха?! И си мислиш, че ще се промени?!
Няма да се учудя ако вече ги убила (авторке) - ако не физически, то поне психически![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Ти не си добре... как ще искаш да убиеш тоя който те е създал бе... осъзнай се
тва че ги псуваш не говори хич добре за теб,но все пак всеки има нужда от малко лично пространство,ако и мен ме следяха така щяхме добре да си поговорим![]()
![]()
И аз съм на 14 и при мен е така, но да кажа, че искам да убия родителите си или да нарека майка ми шибана
.Тези хора са те създали, отгледали и са се опитали да те възпитат, а ти нямаш никакво уважение. Съветвам те да вземеш да се стегнеш, защото си е срамота да говориш така за някой, който мисли за твоето бъдеще и се притеснява за теб. Бъди благодарна, че ти "досаждат", защото ако не беше така, щеше да пиеш, пушиш и да се друсаш.
![]()
Хей, момиче....как може да говориш така за родителите си??? Надявам се само така да си пишеш, понеже си мислиш, че изглеждаш много важна и да не го мислиш наистина! Ако им говориш така и се държиш по този начин и те ти позволяват и ти дават пари, значи имаш голям късмет и те наистина невероятно много те обичат. Ако беше моя дъщеря просто....не знам. Такъв бой щеше да ядеш, че не е истина. Ти си на 14! Да не си мислиш, че си много голяма? Сега изобщо не си се осъзнала и си ужасно податлива на всякакви влияния. Нормално е да се притесняват много за теб и да са загрижени! Какво искаш - да не ги интересува, да ти хвърлят колкото пари поискаш и толкова? А ти какво? Да висиш надрусана и пияна по дискотеките, да се е*еш с който ти харесва и да не се прибираш у вас с дни? Без тях няма да стигнеш до никъде. Сега точно е момента да те контролират. Един ден като порастнеш, когато и да е това, се надявам да осъзнаеш какви глупости си говорила и да оцениш родителите си, защото ТЕ СА ЕДИНСТВЕНИТЕ ХОРА, КОИТО ЩЕ ТЕ ОБИЧАТ ВИНАГИ! Не гаджета, не приятели - ще разбереш, че всички са до време и гледат себе си, а за майка ти и баща ти съществуваш само ти!
хах я не се вкарвай във филми мила
Недей да убиваш никого. Отстрани се за известно време, може да отидеш някъде, където да останеш насаме със себе си. Опитай да потърсиш мира. Това, че си нервен/а може да се дължи просто на Синдрома на Емоционалния Срив (какво може да е това и ако те интересува може да използваш интернет търсачка).
...
You fuck or you get fucked такъв филм като девственост няма!
.!.
You fuck or you get fucked такъв филм като девственост няма!
Това ми напомня за една повест, която трябваше да чета лятото...таа мисълта ми е,мисля, че ако ти сама не се вземеш в ръце, няма как да ти помогнат родителитеИ това с убиването е меко казано идиотщина
Ти нещо май си въобразяваш.ПИКЛО РАЗБИРАШ ЛИ КАКВО Е ДА НЯМАШ РОДИТЕЛИ?!Е,може да не се грижат достатъчно,но винаги имаш дрехи,пари,ХРАНА!Нали?Погов орете малко,и ще се оправят нещата.
FoXyFir3,
съжалявам много..![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.