.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 113
    Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 6okolad4ety95
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Ах леле, колко обичам такива теми...ще бъда максимално мек, надявам се.

Абе, мойто момиче, кой ти изпи мозъка? Ти наясно ли си що за простотии пишеш? Това са МАЙКА ти и БАЩА ти. Това са хората, които дават всичко за теб, дават от собствения си залък, за да имаш ти каквото искаш. Това са хората, които правят всичко на тоя свят, за да бъде детето им добре. Естествено, че ще ти влизат в стаята...какъв е проблемът? Тоя апартамент да не е твой случайно? На колко години си? 14 сигурно!? Ми естествено, че ще те проверят, нали се притесняват за теб. Нали искат да си добре и гледат да те опазят. Ти, ако нямаш какво да криеш, какво толкова пищиш? Какво толкова ще видят в този компютър? Да не мислиш, че ги интересува какво си си писала с най-добрата приятелка? Хората полагат толкова много грижи за теб. Най-малкото фактът, че си в този форум, показва, че имаш компютър, а него мноооого ме съмнява да си си го купила ти. А ти как им се отблагодаряваш за всико? Искаш да ги "убиеш"? Абе ти чуваш ли се? Това са ти родителите, това не са ти кварталните другарчета или приятелките от училище...това са родителите ти, хората, които са ти дали живот. Без да ги имаше тях, нямаше да те има и теб. Без тях си едно нищо. Това са хората, които са те изградили като личност и като човек. Що за плитка кофа трябва да имаш дори да си мислиш такива идиотщини? И какво е това искам да ги убия, ама няма кой да ми дава пари...това да не ти е някакъв банкомат? Колко тъпа и безмозъчна може да си, за да виждаш майка си и баща си в зелено? И що за език е това "шибаната ми майка"? Тая жена, която е отгледала такава неблагодарна и повърхностна щерка толкова много години, такова отношение ли заслужава? Шибаният в случая май е друг, и си заслужаваш един здрав бой, защото си толкова лигава и заблудена, че някой ден животът ще ти зашлеви такъв звучен шамар, че ще се чудиш откъде ти е дошло.

Някой ден, ако не си от онези неблагодарни мижитурки, ще оцениш колко много дължиш на тези хора и има да си сипеш пепел по главата за тези си думи...мисли малко с тая тиква преди да изпуснеш някой екскремент. Тя не ти е само за украса и координация на движенията...

ПП: Мисля, че е крайно време някой модератор да сложи ключ на тази тема...Не виждам какво може да се развие повече, освен някои хора да си допокажат съвсем незавидната дегенерация.
    ЕВАЛА!!!
    Мерси.

Цитирай Първоначално написано от krasaveca
    Какво нападате момичето бе, нито я познавате, нито познавате родителите й, има родители, които доста късно се сещат, че имат деца и си мислят, че като почнат да ги задушат с вниманието си всичко ще се оправи не казвам, че те са такива и аз не ги познавам, но тя пита за мнение, като нямате поне не пишете, ко я нападате, а отностно това "убиване" на родителите, за което всички се хванахте е само метафора, надали наистина го мисли
    Ти зарежи това с убиването...а ще ми обясниш ли кое му е нормалното да вижда майка си и баща си във финикийски значи, че не ми е ясно? Това като гледам, не само си го мисли, ми май е единственото нещо, което я държи у тях? Кое му е нормалното? Значи е куха използвачка, която няма грам уважение към родителите си. Що за език е това "шибаната ми майка"... Изобщо не се хващаме за убиването. То от тая авторка и тоя първи пост струи простотия и елементаризъм. Струва ми се, че май трябва да си поизбистрите що е то родител, кой е този човек и какво прави за вас, че май не сте много наясно. Разбирам да ви бият и да ви тормозят (наистина), че да говори така, ама езика на някои хора по адрес на родителите им на нищо не прилича...

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Ах леле, колко обичам такива теми...ще бъда максимално мек, надявам се.

Абе, мойто момиче, кой ти изпи мозъка? Ти наясно ли си що за простотии пишеш? Това са МАЙКА ти и БАЩА ти. Това са хората, които дават всичко за теб, дават от собствения си залък, за да имаш ти каквото искаш. Това са хората, които правят всичко на тоя свят, за да бъде детето им добре. Естествено, че ще ти влизат в стаята...какъв е проблемът? Тоя апартамент да не е твой случайно? На колко години си? 14 сигурно!? Ми естествено, че ще те проверят, нали се притесняват за теб. Нали искат да си добре и гледат да те опазят. Ти, ако нямаш какво да криеш, какво толкова пищиш? Какво толкова ще видят в този компютър? Да не мислиш, че ги интересува какво си си писала с най-добрата приятелка? Хората полагат толкова много грижи за теб. Най-малкото фактът, че си в този форум, показва, че имаш компютър, а него мноооого ме съмнява да си си го купила ти. А ти как им се отблагодаряваш за всико? Искаш да ги "убиеш"? Абе ти чуваш ли се? Това са ти родителите, това не са ти кварталните другарчета или приятелките от училище...това са родителите ти, хората, които са ти дали живот. Без да ги имаше тях, нямаше да те има и теб. Без тях си едно нищо. Това са хората, които са те изградили като личност и като човек. Що за плитка кофа трябва да имаш дори да си мислиш такива идиотщини?
    Бе не са успяли още да я изградят като личност иначе с другото съм съгласна (:
    еlsy

Цитирай Първоначално написано от Forest_girl
    Мале, дано нямам дете като теб...
    Да кажеш, че искаш да ги убиеш... не мога да повярвам
    Така е. Пък и израза "ш**аната ми майка" ми дойде малко в повече...Никога няма да нарека така собствената си майка...

Съгласна съм с amk933 и iwii, но има родители, които наистина, които са вманиячение да конторолират всяка стъпка на детето си. Но май твоят проблем ти е само, че ти подслушват и т.н.

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от anna93
    Съгласна съм с amk933 и iwii, но има родители, които наистина, които са вманиячение да конторолират всяка стъпка на детето си. Но май твоят проблем ти е само, че ти подслушват и т.н.

В интерес на истината, майка и е тъпа. Как ще я изключи и чак другата година ще я запише? Това е много глупава постъпка. Не се печели доверието на дете само и единствено с финикийските знаци, нали се сещате? Явно не ги интересува за нея. Мислят си, че като й дават пари момичето има всичко, да ама не.

Родителите не разбират и няма да разберат.
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

малеее как искаш да убиеш родителите си ти ненормална ли си ? Тея хора са ти дали живот а ти искаш да ги обиеш ... мисля , че малко тъпо от твоя страна (не малко доста тъпо)
    Не е достатъчно да си простак и говедо - ПЛЮЙ и ХРАЧИ за да се вижда

Keep Walking ... !

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Цитирай Първоначално написано от 6okolad4ety95
    Цитирай Първоначално написано от terrrs
    Цитирай Първоначално написано от KpucmuHa
    да бе, на майка ти училището и виновно, не вижда дъщеря си ква е тъпа кифла...
    Какъв съвет искаш !? Имаш късмет с родители, които ги е грижа за теб. С това си държание показваш само, че си супер невъзпитана. Нали за това да си родители - да те контролират. Е все пак в граници де. Ако те "задушават" прекалено много поговори с тях.
    +1
    +2

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    о.o , ебати неблагодарницата дето си.
    глезли колкото искаш..
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

И аз съм така и понякога ми е идвало да искам да ги убия, но друг път съжелявам за всичко защото знам ,че някой ден наистина няма да ги има и ще бъда сама на този свят.И аз съм на 14 и много се дразня когато почнат да гледат по тв-то как са убили някво момиче кат мен и 100 % аз съм следващата.Също като почнат да повтарят нещо по 1000 пъти (ми няма да го направя не го разбраха).Тъй ,че не си единствена, но както казах някой ден няма да ги има а ще искаш да им се извиниш за всичко (въпреки ,че в този момент нито на мен нито на теб ти се вярва)

Защо не хванеш да убиеш себе си няма да си голяма загуба,Ще ГИ УБИЯ ОБАЧЕ ПОСЛЕ НЯМА КОЙ ДА МИ ДАВА ПАРИ " .. неблагодарна идиотка с голямо самочуствие,хвани се самоубий и тва е , няма да си голяма загуба

На 14 си. Разбира се, че ще ги слушаш. Ако ти кажат да изчистиш, да учиш или нещо др веднага ще го направиш. Ти си една разглезена пикла. Не те ли е срам да казваш, че майка ти е шибана и, че искаш да ги убиеш. Май ти трябва здрав бой, въпреки, че си голяма и боя не е решение, но ако имах такава дъщеря нз какво щях да я правя... Както хората казват бий малко дупе да не биеш голям гъз. Едно такова момиче като теб трябва да бъде изискана дама. Да говори красиви думи, а не да псува така. Много си разглезена и невъзпитана, ама един ден ще си чукаш главата в стената , като ваще вече ги няма. Стегни се и се дръж по - добре с ваще. На 14 си, ако вече си кандидаствала трябва да си в ново училище. После ти предстои више, работа накрая семейство. Така ли ще възпитаваш децата си да псуват като хамалини. Или смяташ да събираш боклука. Стегни се и не бъди такава разглезена лигла. Това е защото всичко ти се предоставя наготово. Не се ли срамуваш от себе си. Родителите ти са загрижени за теб и твоето бъдеще. Покажи им обичта ти и им помагай повече. Съжалявам, ако съм те обидила, но бъди малко по възпитана и разумна.

Мега фен Аватара на ameli
    И изкара тема от началото на годината, за да кажеш нещо, което всички досега и казваха?! И си мислиш, че ще се промени?!

Няма да се учудя ако вече ги убила (авторке) - ако не физически, то поне психически
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Град
    Bulgaria
    Ти не си добре... как ще искаш да убиеш тоя който те е създал бе... осъзнай се

тва че ги псуваш не говори хич добре за теб,но все пак всеки има нужда от малко лично пространство,ако и мен ме следяха така щяхме добре да си поговорим

И аз съм на 14 и при мен е така, но да кажа, че искам да убия родителите си или да нарека майка ми шибана .Тези хора са те създали, отгледали и са се опитали да те възпитат, а ти нямаш никакво уважение. Съветвам те да вземеш да се стегнеш, защото си е срамота да говориш така за някой, който мисли за твоето бъдеще и се притеснява за теб. Бъди благодарна, че ти "досаждат", защото ако не беше така, щеше да пиеш, пушиш и да се друсаш.

Хей, момиче....как може да говориш така за родителите си??? Надявам се само така да си пишеш, понеже си мислиш, че изглеждаш много важна и да не го мислиш наистина! Ако им говориш така и се държиш по този начин и те ти позволяват и ти дават пари, значи имаш голям късмет и те наистина невероятно много те обичат. Ако беше моя дъщеря просто....не знам. Такъв бой щеше да ядеш, че не е истина. Ти си на 14! Да не си мислиш, че си много голяма? Сега изобщо не си се осъзнала и си ужасно податлива на всякакви влияния. Нормално е да се притесняват много за теб и да са загрижени! Какво искаш - да не ги интересува, да ти хвърлят колкото пари поискаш и толкова? А ти какво? Да висиш надрусана и пияна по дискотеките, да се е*еш с който ти харесва и да не се прибираш у вас с дни? Без тях няма да стигнеш до никъде. Сега точно е момента да те контролират. Един ден като порастнеш, когато и да е това, се надявам да осъзнаеш какви глупости си говорила и да оцениш родителите си, защото ТЕ СА ЕДИНСТВЕНИТЕ ХОРА, КОИТО ЩЕ ТЕ ОБИЧАТ ВИНАГИ! Не гаджета, не приятели - ще разбереш, че всички са до време и гледат себе си, а за майка ти и баща ти съществуваш само ти!

Голям фен Аватара на babyy123
    Цитирай Първоначално написано от Minerva
    Хей, момиче....как може да говориш така за родителите си??? Надявам се само така да си пишеш, понеже си мислиш, че изглеждаш много важна и да не го мислиш наистина! Ако им говориш така и се държиш по този начин и те ти позволяват и ти дават пари, значи имаш голям късмет и те наистина невероятно много те обичат. Ако беше моя дъщеря просто....не знам. Такъв бой щеше да ядеш, че не е истина. Ти си на 14! Да не си мислиш, че си много голяма? Сега изобщо не си се осъзнала и си ужасно податлива на всякакви влияния. Нормално е да се притесняват много за теб и да са загрижени! Какво искаш - да не ги интересува, да ти хвърлят колкото пари поискаш и толкова? А ти какво? Да висиш надрусана и пияна по дискотеките, да се е*еш с който ти харесва и да не се прибираш у вас с дни? Без тях няма да стигнеш до никъде. Сега точно е момента да те контролират. Един ден като порастнеш, когато и да е това, се надявам да осъзнаеш какви глупости си говорила и да оцениш родителите си, защото ТЕ СА ЕДИНСТВЕНИТЕ ХОРА, КОИТО ЩЕ ТЕ ОБИЧАТ ВИНАГИ! Не гаджета, не приятели - ще разбереш, че всички са до време и гледат себе си, а за майка ти и баща ти съществуваш само ти!
    +1

Повече от фен Аватара на IQA
    Град
    WONDERLAND *
    хах я не се вкарвай във филми мила

Недей да убиваш никого. Отстрани се за известно време, може да отидеш някъде, където да останеш насаме със себе си. Опитай да потърсиш мира. Това, че си нервен/а може да се дължи просто на Синдрома на Емоционалния Срив (какво може да е това и ако те интересува може да използваш интернет търсачка).

Голям фен
    Град
    Las Vegas NV.
    ...
    You fuck or you get fucked такъв филм като девственост няма!

Голям фен
    Град
    Las Vegas NV.
    .!.
    You fuck or you get fucked такъв филм като девственост няма!

Това ми напомня за една повест, която трябваше да чета лятото...таа мисълта ми е,мисля, че ако ти сама не се вземеш в ръце, няма как да ти помогнат родителите И това с убиването е меко казано идиотщина

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Според мен поговори с тях те ти мислят само доброто. Разбери че и да се махнеш сама няма да може да се справяш още си на 14 осъзнай се малко и не им се карай на вашите, зашото такива като теб на тази възраст затова са така разпуснати и т.н. Не го приемай като обида, а като съвет.

Ти нещо май си въобразяваш.ПИКЛО РАЗБИРАШ ЛИ КАКВО Е ДА НЯМАШ РОДИТЕЛИ?!Е,може да не се грижат достатъчно,но винаги имаш дрехи,пари,ХРАНА!Нали?Погов орете малко,и ще се оправят нещата.

Град
    Ивагакуре
    FoXyFir3,

съжалявам много..
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си