.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 113 от общо 113
    Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    Цитирай Първоначално написано от Naasko
    Искрено се надявам след време да осъзнаеш какви глупости си писала и мислила за твойте родители. Прочети това "Искам да убия нашите!! Като някакви конски мухи са и двамата .. Постоянно ми бръмчат около стаята, подслушват ми телефонните разговори, викат за най-малкото и само ми натякват" Та ти си на 14 и аз да съм ти родител ще се притеснявам за тебе с кого дружиш и пр.
    но те не се притесняват разбираш ли?? никога не им е пукало с кого дружа и с кого не .. просто в скоро време нещо им е прищракало
    Да бе кой нормален родител не би го интересувало как е детето му, какво прави, с каква компаня движи ... и не ми викай, че не ги е грижа за теб!!! Те ще се треяат от работа, ще ти купуват к'вото искаш и ти после от благодарност ще напишеш в някой фором к'ви конски мухи са и ще ги псъваш и как искаш да ги убиеш...! Ами, ако така се държиш и при тях съвсем нормално е да ти стегнат контрола, 'щото си само на 14 !!!!

Град
    Ивагакуре
    Цвети, (ако може да те наричам така ) по-добре не си хаби нервите за тази тема, аз колкото и пъти да влизам тук, вече ми е дошло до гуша..
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Разбира се, че миже така да ми викаш.

FoxiFir3, ако това е някаква шега по-добре не си прави базици и живота, но ако е истина много съжелявам. uBuTo ти си много добре, знаеш ли колко хора нямат родители и се справят, а ти си седнала да се оплакваш от това, че ги е грижа за тях и щом ти потслушват даже разговорите значи има пречина!!!!

Супер фен Аватара на fuckme
    да бе, сериозно, къвн е тоя филм. всички родители са така, кво се оплакваш.
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Темата е много стара. Защо изобщо още се хабите да пишете?

Град
    Lyon
    ае лапенце.. ти кво искаш ?! на 14 си и искаш да правиш квото си искаш ли бе ? благодари са че ги е грижа за тебе един ден кат станеш по голяма и с малко повече мозък ще им благодариш лично ... стига си кибичела в този сайт за глупости и върви да си пишеш домашните .. хаахха
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Съжалявам, но наистина си тъпа кифла..!

Повече от фен Аватара на hugeZ
    Град
    Във фитнеса
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    може да са прекалено заети, сигурно работят като ненормални да ти осигурят всичко, което имаш. ама може би наистина са тъпи вашите - те се трепят по цял ден, а неблагодарната им дъщеря ги псува по форумите.
    Най - точният коментар по случая!!
    Нещата, които не ме убиват ме правят по-силен! \/
    Deep Purple

Re: Искам да ги убия!! _|_

Искам да убия нашите!! Като някакви конски мухи са и двамата .. Постоянно ми бръмчат около стаята, подслушват ми телефонните разговори, викат за най-малкото и само ми натякват. Така ли не осъзнаха тия хора, че като ми кажат нещо 1 път и аз не го направя, няма да го направя и в следващите 100 пъти в които ми го повторят. Постоянно ме ядосват и викат за най-малкото, а после ме питат защо съм ядосана и защо им крещя. Искам да ги убия, ама после няма кой да ми дава пари .. нямам търпение да се махна от тях другата година, което няма да стане ако шибаната ми майка не ми намери училище, защото ме отписа от предишното с оправданието, че там не съм научавала нищо и че много са ни били отпуснали .. щяла да ми търси училище чак на есен, защото сега не й се занимавало. не искам заради нея да изпусна годината и да повтарям ..
    Спокойно моме. Убий ги. След това няма да ти трябват пари. Ще си живееш в изправителните училища и затворите. Ще те хранят, няма и от жажда да умреш

Повече от фен Аватара на qsiii
    Цитирай Първоначално написано от KpucmuHa
    да бе, на майка ти училището и виновно, не вижда дъщеря си ква е тъпа кифла...
    ами душицо златна на майка ми това й беше оправданието .. и не ме наричай тъпа кифла .. нито ме познаваш нито нищо .. не съм написала темата за да ме нападат разни комплексирани и ограничени момиченца, а за да получа смислено мнение или съвет
    то не е нужно да те познава
    Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx

Супер фен Аватара на BladeDancer

Re: Искам да ги убия!! _|_

Искам да убия нашите!! Като някакви конски мухи са и двамата .. Постоянно ми бръмчат около стаята, подслушват ми телефонните разговори, викат за най-малкото и само ми натякват. Така ли не осъзнаха тия хора, че като ми кажат нещо 1 път и аз не го направя, няма да го направя и в следващите 100 пъти в които ми го повторят. Постоянно ме ядосват и викат за най-малкото, а после ме питат защо съм ядосана и защо им крещя. Искам да ги убия, ама после няма кой да ми дава пари .. нямам търпение да се махна от тях другата година, което няма да стане ако шибаната ми майка не ми намери училище, защото ме отписа от предишното с оправданието, че там не съм научавала нищо и че много са ни били отпуснали .. щяла да ми търси училище чак на есен, защото сега не й се занимавало. не искам заради нея да изпусна годината и да повтарям ..
    Мойте са същите.. ама повярвай ми порастни още малко и ще разбереш защо го правят. Аз може би свикнах или нещо такова ама ... вече не им обръщам внимание. Ддз просто им казвам "добре бе маа му като не ме слушате и се опитвате да ме контролирате ще правя всичко сама и тва е ..."
    ваУ рокс
    Grell

Боже,каква си егоистка..
    Как не те е срам?
    Да казваш че искаш да ги убиеш...Малко съвест нямаш ли?..Нямало после кой да ти давал пари..За тфа правят хората тея великолепните шесторки и байландо..За да помогнат на малките дечица без семейство..Ти дори и за тфа дето имаш не си благодарна.Като не искаш ХОРАТА който са те отгледали.Който са ти помагали...А направо искаш да ги убиеш..Постави се на мястото на малките мъничета по домовете.Те мечтаят за такова семейство.Семейство което да се грижи за детето си..На Господа се моля никога да имам такава дъщеря като тебе...
    Писнало ми е от неблагодарни лиглички,които се правят на интересни...Не те ли е срам?..Ти не си човек!Сериозно ти говоря..
    Ти си нищо..Едно пълно нищо..Жалка си..Много жалка..

Lips that felt just like the inside of a rose

So,how come when I reach out my finger

It feels like more than distance between us!♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си