- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Искам да ги убия!! _|_
Да бе кой нормален родител не би го интересувало как е детето му, какво прави, с каква компаня движи ... и не ми викай, че не ги е грижа за теб!!! Те ще се треяат от работа, ще ти купуват к'вото искаш и ти после от благодарност ще напишеш в някой фором к'ви конски мухи са и ще ги псъваш и как искаш да ги убиеш...! Ами, ако така се държиш и при тях съвсем нормално е да ти стегнат контрола, 'щото си само на 14 !!!!Първоначално написано от uBuTo
Цвети, (ако може да те наричам така) по-добре не си хаби нервите за тази тема, аз колкото и пъти да влизам тук, вече ми е дошло до гуша..
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Разбира се, че миже така да ми викаш.![]()
FoxiFir3, ако това е някаква шега по-добре не си прави базици и живота, но ако е истина много съжелявам. uBuTo ти си много добре, знаеш ли колко хора нямат родители и се справят, а ти си седнала да се оплакваш от това, че ги е грижа за тях и щом ти потслушват даже разговорите значи има пречина!!!!
да бе, сериозно, къвн е тоя филм. всички родители са така, кво се оплакваш.
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Темата е много стара.Защо изобщо още се хабите да пишете?
ае лапенце.. ти кво искаш ?! на 14 си и искаш да правиш квото си искаш ли бе ? благодари са че ги е грижа за тебеедин ден кат станеш по голяма и с малко повече мозък ще им благодариш лично ... стига си кибичела в този сайт за глупости и върви да си пишеш домашните .. хаахха
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Най - точният коментар по случая!!Първоначално написано от lubomirky
![]()
Нещата, които не ме убиват ме правят по-силен! \/
Deep Purple
Спокойно моме. Убий ги. След това няма да ти трябват пари. Ще си живееш в изправителните училища и затворите. Ще те хранят, няма и от жажда да умрешПървоначално написано от uBuTo
![]()
то не е нужно да те познаваПървоначално написано от uBuTo
![]()
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
Мойте са същите.. ама повярвай ми порастни още малко и ще разбереш защо го правят. Аз може би свикнах или нещо такова ама ... вече не им обръщам внимание. Ддз просто им казвам "добре бе маа му като не ме слушате и се опитвате да ме контролирате ще правя всичко сама и тва е ..."Първоначално написано от uBuTo
ваУ рокс
Grell
Боже,каква си егоистка..
Как не те е срам?
Да казваш че искаш да ги убиеш...Малко съвест нямаш ли?..Нямало после кой да ти давал пари..За тфа правят хората тея великолепните шесторки и байландо..За да помогнат на малките дечица без семейство..Ти дори и за тфа дето имаш не си благодарна.Като не искаш ХОРАТА който са те отгледали.Който са ти помагали...А направо искаш да ги убиеш..Постави се на мястото на малките мъничета по домовете.Те мечтаят за такова семейство.Семейство което да се грижи за детето си..На Господа се моля никога да имам такава дъщеря като тебе...
Писнало ми е от неблагодарни лиглички,които се правят на интересни...Не те ли е срам?..Ти не си човек!Сериозно ти говоря..
Ти си нищо..Едно пълно нищо..Жалка си..Много жалка..![]()
Lips that felt just like the inside of a rose
So,how come when I reach out my finger
It feels like more than distance between us!♥