- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Искам да ги убия!! _|_
Искам да убия нашите!! Като някакви конски мухи са и двамата .. Постоянно ми бръмчат около стаята, подслушват ми телефонните разговори, викат за най-малкото и само ми натякват. Така ли не осъзнаха тия хора, че като ми кажат нещо 1 път и аз не го направя, няма да го направя и в следващите 100 пъти в които ми го повторят. Постоянно ме ядосват и викат за най-малкото, а после ме питат защо съм ядосана и защо им крещя. Искам да ги убия, ама после няма кой да ми дава пари.. нямам търпение да се махна от тях другата година, което няма да стане ако шибаната ми майка не ми намери училище, защото ме отписа от предишното с оправданието, че там не съм научавала нищо и че много са ни били отпуснали .. щяла да ми търси училище чак на есен, защото сега не й се занимавало. не искам заради нея да изпусна годината и да повтарям ..
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
да бе, на майка ти училището и виновно, не вижда дъщеря си ква е тъпа кифла...
--Лудите, лудите - те да са живи!
ами душицо златна на майка ми това й беше оправданието .. и не ме наричай тъпа кифла .. нито ме познаваш нито нищо .. не съм написала темата за да ме нападат разни комплексирани и ограничени момиченца, а за да получа смислено мнение или съветПървоначално написано от KpucmuHa
![]()
![]()
Какъв съвет искаш !? Имаш късмет с родители, които ги е грижа за теб. С това си държание показваш само, че си супер невъзпитана. Нали за това да си родители - да те контролират. Е все пак в граници де. Ако те "задушават" прекалено много поговори с тях.Първоначално написано от KpucmuHa
![]()
то 1 път да е било да се опитвам да говоря с тях .. те не ме контролират и не ги е грижа за мен .. те просто ми досаждат!! .. как така в тези 14 години 1 път не са се сетили за мен, а точно сега решиха да се правят на добричкиПървоначално написано от terrrs
![]()
на 14Първоначално написано от terrrs
може да са прекалено заети, сигурно работят като ненормални да ти осигурят всичко, което имаш. ама може би наистина са тъпи вашите - те се трепят по цял ден, а неблагодарната им дъщеря ги псува по форумите.
+1Първоначално написано от terrrs
Асии <3 , Наннсии <3
Искрено се надявам след време да осъзнаеш какви глупости си писала и мислила за твойте родители. Прочети това "Искам да убия нашите!! Като някакви конски мухи са и двамата .. Постоянно ми бръмчат около стаята, подслушват ми телефонните разговори, викат за най-малкото и само ми натякват" Та ти си на 14 и аз да съм ти родител ще се притеснявам за тебе с кого дружиш и пр.
едит: много тъпа кифла...Първоначално написано от KpucmuHa
но те не се притесняват разбираш ли?? никога не им е пукало с кого дружа и с кого не .. просто в скоро време нещо им е прищракалоПървоначално написано от Naasko
Следеейки изцепките ти из форума, вЕрно бая безотговорни са били. сетили са се кога да затягат контрола... "след дъжд качулка" са казали хората.Първоначално написано от uBuTo
1. на 14 си и си мислиш че владееш света и можеш да правиш каквото си поискаш. Ай на бас, че ако не ти обръщат това внимание ще всършиш друсана и на*бана в някоя дискотека
2. аз не виждам никакъв проблем в това майка ти и баща ти да се интересуват от теб. вярно родителите ни само ни говорят и ни учат, но не ни изслушват, но опне се опитай да се всушаш в това което ти говорят.
3. ще дойде един такъв момент, когато ако продължиш да се правиш на велика и да им отговаряш, ще разбереш колко си грешала и ще бъде късно!
4. никоя ама никоя майка не би прекъснала обучението на детето си... явно си имала проблеми в даскалото си...
5. темата ти е изключително тъпа и аз си губя времето тук!
(#) ...thats a cookie...
Мале, дано нямам дете като теб...
Да кажеш, че искаш да ги убиеш... не мога да повярвам
за пореден път казвам - те никога до сега не са ми обръщали внимание!! и не съм свършила така както ти казваш!! .. а това тяхното съм сигурна че е някаква временна прищявка!! а по темата за училището: прекъснаха защото по тяхното мнение "училището в което уча не ми давало добра подготовка и трябвало да ми намерят друго" иначе съм нямала никакви проблеми там...Ай на бас, че ако не ти обръщат това внимание ще всършиш друсана и на*бана в някоя дискотека![]()
знчи първо казваш, че ти подслушват разговорите и ти натякват и не знам си какво и после не са ти обръщали внимание...
(#) ...thats a cookie...
Ти тъпа ли си? Искаш да убиеш баща си? майка си? Абе толкова ли си проста колкото звучиш или аз съм недоразбралата? Абе момиченце ти имаш ли идея какво е да растеш без баща, без майка? Нямаш нали? Защото мама и тати винаги са били до тебе, колкото и да твърдиш обратното... Ти представяш ли си каквото ще ти е, ако един ден се събудиш и майка ти и баща ти ги няма? Знаеш ли, че докато ти пишеш глупости един куп деца се чудят с какво са заслужили да нямат майка или баща, или и двамата да ги няма, да са мъртви? Вземи се осъзнай малко. Ако бях на тях и имах най-бегла представа какви глупости дрънкаш нямаше да имаш телефон, който да подслушвам..
в бъдеще може би ще съжалавяш за глупавите думи които приказваш сега.....![]()
вашите правят всичко това от загриженост а не да ти досаждат... но някой ден ще го разбереш...................и естествено ще бъде късничко ....
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
+1000.Поредната депресирана тинейджърка...Първоначално написано от Shadowsogirl
![]()
чувствам се добре като го напомнямПървоначално написано от KpucmuHa
евала за мнението!Първоначално написано от Harum_Scarum
И аз съм се депресирала.. И в момента не ми е весело, била съм ядосана на баща ми. Олбаче нито за миг не съм си мислила, че искам да гоняма, камоли да го убия.. Напротив. Сега като гледам условията по пътищата и всеки път като пътува или ходи някъде с колата кое ли не ми трепери от страх да не му се случи нещо.. Сигурно, защото знам какво е да изгубиш родител. Но искам да кажа, че много тъжни и депресирани хора има, ама не искат да си убиват родителите.Първоначално написано от terrrs
![]()
Ако имах такава дъщеря,по-скоро аз щях да я убия
И какво..лошо ли е,че се интересуват от теб?
Сигурно,както каза един съфорумник по-горе, сигурно се трепят от раУта да ти осигурят всичко което имаш за да си доволна,а ти ги обиждаш по форумите,като простачка
Отстрани е жалко
![]()
Мнението ти е толкова изчерпателно, че наистина няма какво да се добави.Първоначално написано от Shadowsogirl
Авторке на темата-вземи наистина си помисли колко деца по детските домове или направо по кофите за боклук МЕЧТАЯТ проблемите им да са като твоите. Вземи се в ръце и се опитай да поговориш с вашите спокойно.
Positive rate, gear up!