- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- 17 годишен уби майка си защото не платила интернета!
не се учудвам те направо дегредирват с тези глупави игри ...
назлобяват се .. и от тях може да се очква всичко ... наистина жалка картинка !!!
Тоя трябва да го затворят някъде.И на мен ми е идвало да фрасна майка ми с нещо,ама този пък...Доста филми е гледал май човека или по-точно доста тъпи игри е превъртял.
И аз съм оставала без интернет. Тръшкала съм се ама пък чак майка си да убия за една безсмислена игра...прекалено е! Момчето не е добре с главата... пълен малоумник! (х.о.х.о)![]()
хаахахахаха.. Тозз е бииилл ебахти смешникаааааа .. вах вах .. Ужассс .. той не осъзнава ли кво прайй .. тва за мене е един долен .. боклук !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ужас ! Това не са хора това са животни ... този токлова много се е вманиачил в ЦС , че чак наръгал майка си направо нямам думи ...
Не е достатъчно да си простак и говедо - ПЛЮЙ и ХРАЧИ за да се вижда
Keep Walking ... !
нали всичко идва за да си отиде..
E, прекрасно. Дай да те наръкам 50 пъти по цялото тяло,то нали "всичко идва за да си отиде"![]()
За жалост има и такива хора... Нямат личен живот, нямат приятели и единственото нещо,което могат да направят е да бъцат на тия скапани игри, дето само ти промиват мозъка. За жалост има много такива хора =(![]()
ТОА Е ЛУД БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ![]()
![]()
![]()
![]()
inna - fall .mp3 (musiicc)
Докъде стигна днешната младеж, без думи съм. какъв трябва да си, за да убиеш най - близкия си човек, този, който те е родил и отгледал. И най - жалка от всички е причината. Нямам какво повече да кажа.
Четох го това,да ... и аз бях потресена,и всички приятели,на които казах-също![]()
..
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
![]()
тоя доста се е вживял в кънтъра
ужас..егати и геймърите,хакерите има..
+1Първоначално написано от godsmack321
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Аз лично играя страшно много игри със насилие и убииства ,включително и Counter strike,и успявам да съм и в двата свята пълноценно (виртуалния и личния).Жалко е когато човек е погълнат от фълшивата реалност!
Да си беше пусал да играе офлайн срещу компютъра (ботове) ....
![]()
psycho
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
не не не мога наръгал я 17 пъти И ОТИШЪЛ В ЗАЛА ДА СИ ЦЪКА ЦС-А![]()
О ЛОКО ПЛОВДИВ ЗА ТЕБ ЖИВЕЕМ И НИЙ ЗА ТЕБЕ ЩЕ УМРЕЕЕМ ...!
Първоначално написано от user15
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пф този нещо не е бил добре с главата то и аз не издържам без интернет ама никога не бих направила такова нещо![]()
всеки луд с номера си ..
светът никога няма да спре да съобщава за такива и всякакви още по-шокиращи случаи![]()
той ако беше добре с главата нямаше да го направи - никой нормален не би го напрайл .... близко е до акъла .. психясал се е от ЦС-а бил е болен и не е мислил кво правиПървоначално написано от PupSinkaMupsinKa95
щи каа аз кой е курве бе... точно ЦС-а му е виновен точно заради тва е убил майка си явно е играл с години по цял ден и по цяла нощ - нормално