.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Фон дьо тен на Max Factor

Здравейте.
    В момента тече некаква промоция на некакъв фон дьо тен на макс фактор по случай св.Валентин.
    Знаете ли на каква цена е?
    Утре ще ходя в магазина и да знам колко горе-долу пари ще ми трябват.
    Може да е 5лв., може да е 15лв., а не знам с колко пари ще разполагам, затова ви питам. Не е за мен.

Град
    гр. Пловдив
    Проверих. 14.90лв. е и върви с некаква пудричка. :P
    Ако някой се интересува....

Я, кажете.. хубав ли е този фон дьо тен, че моят и без това свършва.. и пудрата също.. ааа след като е толкова евтино мога да си взема.. и без това се чудех какво да си купя утре.

Повече от фен
    С пудричка ли каква??? Голямо количество ли или малка като тестерчетата

ммдаа и моите са на привършване ...
    ако някой намери снимчица да ппостне да ги видим
    Tu s мeн игрiчкa ли игрaeш?! Ho нe zнаeш, чe аz щe бъda пoбediiтeлkaтa sлeд тowa,зaщoтo вiiнaги съм нa върhа.. ;pp

Мега фен Аватара на Infinity
    Дайте снимка , бе хора ! Заинтригувахте ме.

Аз днес ще проверя и ако има ще си взема и ще ви снимам да видите.

Град
    гр. Пловдив
    евтино било
    мен първия ми фон дьо тен беше 2лв.,преди 6 години си го взех и още ми седи

Еми, аз по принцип не мисля, че 15 лева са много за фон дьо тен и пудра.. тя моята сегашна пудра струва 30 лева... и понеже съм свикнала на по- качествена козматика, защото кожата ми е супер чувствителна и се чудя дали това е хубаво.. но в крайна сметка, ако го намеря ще пробвам.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    На Максфактор козметиката е хубава много...ама аз имам 3 фон дьо тен-а в момента нямам нужда от още.. Иначе звучи добре за 15 лв..

Аз честно казано май само спирала съм ползвала на тези марка.. но вече е решено.. ще се пробва и фон дьо тена и пудрата.. стига да ги намеря.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Хубави са им фон дъо тените, имала съм. Ама не се сещам сега на кой правят промоция... инфо?

Голям фен Аватара на Sunshin3
    heiress, поразходи се, трябва да се излиза на въздух, туко-така намериш търсеното... Сериозно, ако ги намериш виж до ког е промоцията и кажи дали са хубави, макар че съм убедена, че са.

Добе.. и без това след малко отивам да си взема един душ и започва търсенето. Информацията, която намеря ще ви я кажа.

Взех си ги.. излезе ми 26 лв.
    Оказа се, че купуваш един от продуктите на Max Factor (там.. имаш няколко между които да избираш) и като подарък получаваш:
    .

Aз лично си взех:

И горното го получих ато подарък. Не съм ги пробвала още... ще видим утре как ще са.

Цитирай Първоначално написано от heiress
    Взех си ги.. излезе ми 26 лв.
    Оказа се, че купуваш един от продуктите на Max Factor (там.. имаш няколко между които да избираш) и като подарък получаваш:
    .

Aз лично си взех:

И горното го получих ато подарък. Не съм ги пробвала още... ще видим утре как ще са.
    Попринцип ползвам само качествена козметика,ползвала съм фдт на на шанел,виши,клиник,давала съм много пари,но крем пудрата на макс фактор миракъл тач е едно от най-големите ми попадения,страхотна е,е си сгрешила че си я взела,а е само 25-6 лева.Ще ми кажеш ли дали си доволна и от подаъка към нея

Да, утре ще го пробвам и ще споделя. Иначе и аз.. точно свикнала съм на по- качествена козмаетика за това незнам дали ще ми хареса.. но ще видим утре.

Цитирай Първоначално написано от heiress
    Да, утре ще го пробвам и ще споделя. Иначе и аз.. точно свикнала съм на по- качествена козмаетика за това незнам дали ще ми хареса.. но ще видим утре.
    почти сигурна съм че ще ти хареса,но всяка кожа е индивидуална...но досега всеки мой познат и по форуми като чета са доволни,включително и аз.А това другото междудругото е минерален фдт,би трябвало да е хубав,а и е добре за кожата,има сума полезни съставки,включително и spf,само да се разнася добре,да покрива и да не е като маска и ще е идеален

Току що пробвах това, което е като подарък- пурдичката и наистина много ми харесва. Доволна съм.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Е, супер яка промоция. По нататък може и аз нещо да си взема!

Eми, аз попитах до кога е и продавачката каза, че е до изчерпване на наличните количества и че нямало повече да зарежда.. така че ннай- вероятно няма да я има още дълго.. незнам.. поне така мисля

:}

Hey kakwo shte kajete za fon du tena
    MaxFactor - Colour Adapt :P sega polzvam na impala ot koito sam mn dobolna, no shte svyrshi skoro i mislq da probvam s neshto novo :P i da kajete na kakwa cena sa :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си