- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон дьо тен на Max Factor
Здравейте.
В момента тече некаква промоция на некакъв фон дьо тен на макс фактор по случай св.Валентин.
Знаете ли на каква цена е?
Утре ще ходя в магазина и да знам колко горе-долу пари ще ми трябват.
Може да е 5лв., може да е 15лв., а не знам с колко пари ще разполагам, затова ви питам.Не е за мен.
Проверих. 14.90лв. е и върви с некаква пудричка. :P
Ако някой се интересува....
С пудричка ликаква??? Голямо количество ли или малка като тестерчетата
![]()
ммдаа и моите са на привършване ...
ако някой намери снимчица да ппостне да ги видим![]()
Tu s мeн игрiчкa ли игрaeш?! Ho нe zнаeш, чe аz щe бъda пoбediiтeлkaтa sлeд тowa,зaщoтo вiiнaги съм нa върhа.. ;pp
евтино било![]()
мен първия ми фон дьо тен беше 2лв.,преди 6 години си го взех и още ми седи![]()
На Максфактор козметиката е хубава много...ама аз имам 3 фон дьо тен-а в момента нямам нужда от още..Иначе звучи добре за 15 лв..
![]()
Хубави са им фон дъо тените, имала съм. Ама не се сещам сега на кой правят промоция... инфо?
heiress, поразходи се, трябва да се излиза на въздух, туко-така намериш търсеното...Сериозно, ако ги намериш виж до ког е промоцията и кажи дали са хубави, макар че съм убедена, че са.
![]()
Попринцип ползвам само качествена козметика,ползвала съм фдт на на шанел,виши,клиник,давала съм много пари,но крем пудрата на макс фактор миракъл тач е едно от най-големите ми попадения,страхотна е,е си сгрешила че си я взела,а е само 25-6 лева.Ще ми кажеш ли дали си доволна и от подаъка към неяПървоначално написано от heiress
![]()
почти сигурна съм че ще ти хареса,но всяка кожа е индивидуална...но досега всеки мой познат и по форуми като чета са доволни,включително и аз.А това другото междудругото е минерален фдт,би трябвало да е хубав,а и е добре за кожата,има сума полезни съставки,включително и spf,само да се разнася добре,да покрива и да не е като маска и ще е идеаленПървоначално написано от heiress
![]()
Е, супер яка промоция. По нататък може и аз нещо да си взема!![]()
Hey kakwo shte kajete za fon du tena
MaxFactor - Colour Adapt:P sega polzvam na impala ot koito sam mn dobolna, no shte svyrshi skoro i mislq da probvam s neshto novo :P i da kajete na kakwa cena sa :P