- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Аз съм само цвят лилав...
Хаха... Взех си черна боя за коса със син отенък, но направих грешката да се оставя друг да ме боядише.
Та сега кожата на главата ми е синьо-лилава и супер много се забелязва/ косата е перфе хах/.
Ако се измия веднъж със шампоан / сега не мога, защото преди около час се боядисах/ дали ше падне??
И ако не, с какво да си върна естествения цвят на кожата![]()
Аз също се боядисвам синьо-черна,по-принцип при мен се отмива след 1-2 дни,но ако имам по-челото както винаги става,на малко памук слагам шампоан и го почиствам![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Окей, дано да се отмие.Ако не... добре, че имам шапки хах.
И по челото имах, но я махнах с крем.
Е то ще се отмие.Тука 2 дена до понеделник, все ще се е отмило.![]()
Big or small, lies are lies!
Пробвай с малко лакочистител.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
ми би трябвало като се изкъпеш да се махне![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
Моя отговор е късен, но да ти кажа да знаеш занапред, че със спирт става. Аз така си чистя оцапаното..![]()
Май не ме разбрахте![]()
Кожата на главата под косата ми е лилава... там не бих сложила спирт или лакочистител.
ми и на мен ми става така но след известно време се отмива..
Пробвай преди да си влязла да се къпеш да си намажеш кожата на главата с оцет - мисля, че няма да се изтрие боята, а и оцета ще ти направи косата по-здрава.
Ясно, че няма да остане завинаги, ама тва известно време може и да е цяла седмица хах.Първоначално написано от anonimchetou
А от оцета няма ли да ми стане много суха косата?![]()
То е срещу мазна коса, но не ми се вярва да изсъхне чаак толкова. Ако косата ти е суха попринцип може да и сложиш балсам или кристали, след като изсъхне, но не мисля, че ще стане много суха..![]()
За оцета също съм чувала, че оцета придава блясък и запазва за по-дълго време цвета на косата ( за боядисана специално), но не съм сигурна, защото са така наречените - митове.. А иначе майка понякога се измива с оцет, и наистина се получава страхотен блясък!
сложи повече шампоан в корените (двойна доза) и търкай повече време .. по челото може да ги махаш с оцет ... пък и да не се махне по кожата на главата какво толкоз не е болка за умиране ..така ще си по-интересна ,,
нали знаеш има една поговорка "който не ме харесва няма вкус,кожто ме харесва не ме заслужава .. оспокой се .. тва да ти е проблема
![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
Първия път като се боядисах синьо-черна и мен ми стана така.., уж се отмива,ама започва да синее...
Следващия път вземи една синя и една синьо-черна и ги смеси ;дд мен така ми стана
Ohne dich kann ich nicht sein...
Моята глава пък става червенаСлед упорито търкане на скалпа с шампоан се измива
![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Първоначално написано от graphicflower
![]()
My telephone!
M-m-my telephone!
'Cause I'm out in the club,
and I'm sippin' that bub,
and you're not gonna reach my telephone!