- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Екскурзийка,малко въпроси ..
Така,искаме да ходим на екс.Проучихме за вилна зона "Кавал тепе".Пада се по 40лв на човек за 2 нощувки.Исках да попитам от Пазарджик до широка поляна(Доспат) колко ще излезе превоза г/д (автобус) ии колко г/д ще излезне с всичко защото въобще не съм наясно с нещата,а никой учител не му се занимава да ни избира мясотото..Просто трябва ние да го направим,та така.
Благодаря на тези,които ще се отзоват![]()
What i want is obvious , what i love is unique
Зависи от групата, едва ли ще е повече от 10лв, даже и това са много за транспорт. Все пак транспортните фирми си преценяват, но групата е голяма. Навивайте вашата класна да ни води вашият и нашият клас, пък транспортът е лесен ;р А предвид 'всичко', какво ? Нещо храна и такива ли ? Нощувките ли са само 40 лв или има и допълнителни неща?![]()
![]()
Не нощувката се пада по 20 лв на човек във една вила за 6 човека ;д и така,абе трябва да навием наща класна :Д иначе без храна.Ама вилата си е бая хава,бях с майка ми преди няколко месеца и беше страшно ...Първоначално написано от Unendlich
What i want is obvious , what i love is unique
Аз Широка Поляна я знам къде е, ама нашата класна не иска да ни води и не знаем към кой учител да се обърнемЗащо не ни иска никой
Ама то пък храна.. толкова ще се "яде", всичко живо ще гледа да се напие
Нали знаеш, там никой няма да отиде за "почивка"
Иначе вашата класна си е супер готинка, да не кажа най-готината от класните на випуска, последният учебен ден на 1-вия срок даже си беше прибрала при нея дневника, за да не ви пишат отсъствия
А нашата.. ако има как до 1 ще ни изгони от училището.
Все пак ващата ще се навие, сигурна съм, ние я карахме нас да води, ама тя се оправда, че е ваша класна, ето ти причина, по която да я убедите ;р
![]()