- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Майка ми прави живота ми ад!
Ти добре ли си бе?Първоначално написано от uBuTo
Авторката я е бил баща й, баба й е починала, развели са се родителите й, като бащата е заминал в чужбина, а ти цивриш за някакви прочетени разговори в скайп и чути обаждания по телефона. Сериозно, вземи се стегни малко, че си яко зле.
А за момичето - знам, че ти е дошло в повече, всички съчувстваме, но най-много ще те подкрепи приятелката ти. Ако ти е такава, ще те утеши и ще те разбере. Майка ти ти е казала да не казваш, че са разведени с баща ти на никой, но приятелката ти ще пази тайна. Относно закрила на детето - колкото и да ти влизам в положението, мисля, че това е прекалено. Според мен би влошило нещата, би ви скарало още повече, но ти си преценяваш. Най-добре е да говориш с майка ти, без да почваш викаш предварително, да й обясниш, че и на теб ти е толкова трудно, колкото и на нея след тоя развод. Ако говориш с нея като с приятел (макар че си й сърдита), така, както би обяснила на друг, и й кажеш, че старата ти приятелка вече не е същата, че ти е тъжно все още за баба ти, и т.н., ще се подобрят отношенията ви.