.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Лосион и крем Мелабел-действа ли?

Имам белези след акне и мисля да използвам продуктите на Мелабел.Ако някой ги е ползвал моля да ми пище мненията си(приемам всякакви отговори-положителни и отрицателни)л
    Благодаря ви от сега!!! :-) :o :-o :)

Супер фен Аватара на maybeline
    Град
    Kwartala na bogatite !
    и аз си мисля дали да си го купя.. чувала съм всякакви мнения.. който има ефект от него нека да сподели как се нанася,за колко време са се махнали белезите.. моля
    Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Да,действат..
    Аз съм го ползвала за белези от пъпки и при продължителна употреба изчезнаха за долу-горе 2 седмици
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на angel4eto966
    еми аз бях на дерматолог и пих хапчета за премахване на пъпки и за белезите които останаха ми изписаха http://www.kozmetika.bg/showimg.php?...zx180_6752.jpg
    и този лосион мисля че е на същата марка на Bio Trade като на крема които те интересува. и определено има ефект. струва около 15 лв. и се използва вечер и е добре през зимата защото не трябва да се излага на слънце иначе се получават едни тъмни петна

a dali se izpolzvat zad1ljitelno zaedno krema i losiona il..?

Повече от фен Аватара на angel4eto966
    ми не знам на мен замо лосиона ми изписаха но може да из
    ползваш и двете

A не мислиш ли,че е по-добре да се консултираш с дерматолог,все пак това е кожата ти,каквото и да ти кажем тук,то ще е това,което сме използвали ние,а на70% то може би няма да е подходящо за теб,наистина моя съвет е консултация със специалист.

II. Права и задължения на потребителите
    1. Да публикуват своите теми и мнения в правилната категория и с текст на кирилица. Теми и мнения, които нарушават това правило ще бъдат редактирани а след 1-ви Април 2009 ще бъдат изтривани.
    kalpazanka

Супер фен Аватара на psych0
    на всеки тип кожа действат различни продукти,за това на-добре отиди на дерматолог

II. Права и задължения на потребителите
    1. Да публикуват своите теми и мнения в правилната категория и с текст на кирилица. Теми и мнения, които нарушават това правило ще бъдат редактирани а след 1-ви Април 2009 ще бъдат изтривани.
    kalpazanka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си