.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Помощ.–3 кг до петък (19.02)

Значи в събота (20.02) имам турнир, а в петък (19.02) е кантара аз съм 65,5 трябва да стана максимум 63,5.Помогнете ми много ми е спешно извинете,че толкова късно,но днес разбрах БЛАГOДАРЯ ВИ
    Който се цепи от колектива му го нацепват колективно

като кажем,че в деня на кантара само ще закусвам [-o<

Никаква храна + алкохол и цигари.

Пробвай 90 дневната диета.
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

все пак не трябва да съм пиян на ринга мисля да ям ябълки и вода само на вечеря ще си позволя нещо друго

Град
    На изток от рая
    Бягай нещо,прави лицеви опори,вдигай,поти се като свиня!

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Пий само вода и билков чай никакви консерванти и само ябълки и евентуално бабнан за някаква хранителна стойност и кисело мляко

А щом ще се биеш,не можеш ли просто да се вдигнеш на по-висока категория,все пак този режим доста ще намали силите ти ...не е много добре точно преди турнир да го правиш.

Цитирай Първоначално написано от aciko
    Ако вдига,качва на мускули,което означава качване на килограмите,същото се отнася и за лицевите.

Град
    На изток от рая
    Цитирай Първоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
    Цитирай Първоначално написано от aciko
    Ако вдига,качва на мускули,което означава качване на килограмите,същото се отнася и за лицевите.
    За 3 дена не може да качи почти никаква мускулна маса,трябва да се бъхти по 5 часа в някой фитнес салон и да блъска яко стероиди.
    А и има разлика като яде ябълки и прави лицеви опори и има разлика ако пие протеини или химия и прави лицеви опори,тогава цялата маса която качва отива в мускулите.

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Цитирай Първоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
    Пий само вода и билков чай никакви консерванти и само ябълки и евентуално бабнан за някаква хранителна стойност и кисело мляко

А щом ще се биеш,не можеш ли просто да се вдигнеш на по-висока категория,все пак този режим доста ще намали силите ти ...не е много добре точно преди турнир да го правиш.
    Благодаря за "диетата". И да ти отговоря на въпроса.Аз съм 65 кг. предишната категория е 63,5,а следващата е 67.Ако се пусна на 67 това означава да се бия с 16-17 годишни респективно много по големи от мен.А ако играя на 63.5 ще играя с хора на мойта възраст и височина демек много по голям шанс за победа

Мега фен
    Зле, зле...
    Нагъвай ябълки и мляко няколко дена, да те видим колко ще победиш. Яж пилешко, мляко, яйца, сирене, бягай на празен корем, зеленчуци и плодове, но не гладувай.
    Честно, понякога се чудя как може да нямате никаква обща култура и хем да ви пука за тялото ви, хем да сте абсолютно невежи относно поддържането му...

аз ще си вечерям бе ама малко ще се огранича

По- добре си позволявай на закуска вместона вечеря.

Град
    Okinawa
    С тия билкови чайове, кафета и цигари накрая на ринга не ще победи ами ще припадне..
    Пълни глупости го съветвате.
    Във фитнеса на пътеката и да яде млека, зеленчуци и месо стабилно.
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

аа извинявам се за отколонението от основната тема..ноо с джудо ли се занимаваш
    иначе пробвай да ядеш само кисело мляко,плодове,зеленчуци и някаква зърнена закуска..мюсли и така

Цитирай Първоначално написано от infinity05
    аа извинявам се за отколонението от основната тема..ноо с джудо ли се занимаваш
    иначе пробвай да ядеш само кисело мляко,плодове,зеленчуци и някаква зърнена закуска..мюсли и така
    МмМ не c muay thai иначе тва с мюслито е добра идея и ще го пробвам

Свалих 1 кг и повече не мога дали до петък ще мога още 1

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Сигурно, щом толкова бързо си свали един.
    Те ви теглят преди състезнаието нали? Ако е така, сега можеш да се огранич малко, пък преди това мисля, че имате право да ядете колкото калорична и даваща енергия храна искате.

Фен Аватара на anonim4e2
    Град
    фрайбург,германия
    сведи солта до минимум,яж плодове,зеленчуци и не се храни след 18 часа,не пий газирани....това да не ядеш след 18 часа е наистина ефикасно като се бориш с колограми
    Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
    (\ _ /)
    (='.'=)
    (")_(") (-_-)

Град
    Горна Оряховица
    Ако ядеш само протеини, тялото ти изхвърля водата и от това теглото ти се понижава - това осначава само нетлъсто месо, яйца и обезмаслени мечни продукти, без плодове, зеленчуци, хляб и т. н. Важно е да пиеш и много вода, защото иначе може да навредиш на бъбреците си.

Град
    На стадиона за бягане.
    Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Честно, понякога се чудя как може да нямате никаква обща култура и хем да ви пука за тялото ви, хем да сте абсолютно невежи относно поддържането му...
    Обади се най-информираната .. Прочела 2 статии и кой знае какво .. А преди половин година кажи речи пускаше същите теми ..
    Running is my drug and I am overdosed ..

Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    Обади се най-информираната .. Прочела 2 статии и кой знае какво .. А преди половин година кажи речи пускаше същите теми ..
    Абе ти все едно преди да започнеш да спортуваш си знаела всичко.
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    яж плодове, зеленчуци, пилешко и телешко месо, пий много вода и други течности, бягай, скачай на въже и това е
    Humans need fantasy to be human.

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от StreetFame
    Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    Абе ти все едно преди да започнеш да спортуваш си знаела всичко.
    Ама след като е започнала да спортува, не е станала така арогантна, както PinkFloydSound, поне във форума не се държи така.

Само да кажа,че кантара ме изкара 62,200 и станах 2-ри мерси на всички

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си