- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Помощ.–3 кг до петък (19.02)
Значи в събота (20.02) имам турнир, а в петък (19.02) е кантара аз съм 65,5 трябва да стана максимум 63,5.Помогнете ми много ми е спешно извинете,че толкова късно,но днес разбрах БЛАГOДАРЯ ВИ
Който се цепи от колектива му го нацепват колективно![]()
като кажем,че в деня на кантара само ще закусвам [-o<
Никаква храна + алкохол и цигари.![]()
Пробвай 90 дневната диета.![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
все пак не трябва да съм пиян на ринга![]()
![]()
мисля да ям ябълки и вода само на вечеря ще си позволя нещо друго
![]()
![]()
Бягай нещо,прави лицеви опори,вдигай,поти се като свиня!
Пий само вода и билков чай никакви консерванти и само ябълки и евентуално бабнан за някаква хранителна стойност и кисело мляко
А щом ще се биеш,не можеш ли просто да се вдигнеш на по-висока категория,все пак този режим доста ще намали силите ти ...не е много добре точно преди турнир да го правиш.
Ако вдига,качва на мускули,което означава качване на килограмите,същото се отнася и за лицевите.Първоначално написано от aciko
За 3 дена не може да качи почти никаква мускулна маса,трябва да се бъхти по 5 часа в някой фитнес салон и да блъска яко стероиди.Първоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
А и има разлика като яде ябълки и прави лицеви опори и има разлика ако пие протеини или химия и прави лицеви опори,тогава цялата маса която качва отива в мускулите.
Благодаря за "диетата". И да ти отговоря на въпроса.Аз съм 65 кг. предишната категория е 63,5,а следващата е 67.Ако се пусна на 67 това означава да се бия с 16-17 годишни респективно много по големи от мен.А ако играя на 63.5 ще играя с хора на мойта възраст и височина демек много по голям шанс за победаПървоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
![]()
![]()
Зле, зле...
Нагъвай ябълки и мляко няколко дена, да те видим колко ще победиш.Яж пилешко, мляко, яйца, сирене, бягай на празен корем, зеленчуци и плодове, но не гладувай.
Честно, понякога се чудя как може да нямате никаква обща култура и хем да ви пука за тялото ви, хем да сте абсолютно невежи относно поддържането му...
аз ще си вечерям бе ама малко ще се огранича![]()
![]()
С тия билкови чайове, кафета и цигари накрая на ринга не ще победи ами ще припадне..
Пълни глупости го съветвате.
Във фитнеса на пътеката и да яде млека, зеленчуци и месо стабилно.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
аа извинявам се за отколонението от основната тема..ноо с джудо ли се занимаваш![]()
иначе пробвай да ядеш само кисело мляко,плодове,зеленчуци и някаква зърнена закуска..мюсли и така
МмМ не c muay thaiПървоначално написано от infinity05
![]()
иначе тва с мюслито е добра идея и ще го пробвам
![]()
![]()
Свалих 1 кг и повече не мога![]()
дали до петък ще мога още 1
![]()
Сигурно, щом толкова бързо си свали един.
Те ви теглят преди състезнаието нали? Ако е така, сега можеш да се огранич малко, пък преди това мисля, че имате право да ядете колкото калорична и даваща енергия храна искате.
сведи солта до минимум,яж плодове,зеленчуци и не се храни след 18 часа,не пий газирани....това да не ядеш след 18 часа е наистина ефикасно като се бориш с колограми![]()
Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
(\ _ /)
(='.'=)
(")_(") (-_-)
Ако ядеш само протеини, тялото ти изхвърля водата и от това теглото ти се понижава - това осначава само нетлъсто месо, яйца и обезмаслени мечни продукти, без плодове, зеленчуци, хляб и т. н. Важно е да пиеш и много вода, защото иначе може да навредиш на бъбреците си.
Обади се най-информираната .. Прочела 2 статии и кой знае какво .. А преди половин година кажи речи пускаше същите теми ..Първоначално написано от PinkFloydSound
![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Абе ти все едно преди да започнеш да спортуваш си знаела всичко.Първоначално написано от DarkKisss
![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
яж плодове, зеленчуци, пилешко и телешко месо, пий много вода и други течности, бягай, скачай на въже и това е
Humans need fantasy to be human.
Ама след като е започнала да спортува, не е станала така арогантна, както PinkFloydSound, поне във форума не се държи така.Първоначално написано от StreetFame
Само да кажа,че кантара ме изкара 62,200 и станах 2-ри![]()
мерси на всички
![]()
![]()