- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво мислите че ще правите след като завършите училище ?
Темата е яснаТа аз не съм се замисляла по въпроса...
![]()
Ще уча туризъм във Варна , ако ме приемат![]()
Memento mei, memini tui!
има много време до тогава ... живот и здраве, пък ще видим - каквото стане![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Ще уча химично инженерство и после превземам пазара![]()
![]()
![]()
![]()
Кой клас си?![]()
Иначе... мислех си за право някъде. София отпадна, защото не ми харесва като град (макар че там има много добра перспектива за такъв вид обучение) та се спрях на Варна.![]()
Пък ако не успея с това, искам да е нещо като... психология.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
сейм.Първоначално написано от Infinity
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
ще уча визуални изкуства /фотография/ или философия в НБУ - дано ме приемат..![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Колебая се дали да уча право или психология.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Като завърша, се надявам вече за постоянно да си се установя в Америка и да си живея и уча сам. Искам да уча Политика, Етика и Икономика за Бакалавър. (Една специалност са трите). Това са 4 години. После искам да уча двойна магистратура - едната Право, другата - Бизнес Администрация. Това са още 4 години. И накрая искам да специализирам Бизнес и Корпоративно Право, което е още 1 година. Сиреч, 9 години учене имам след даскало. След това искам да си развия мой си собствен бизнес и да изляза на Wall Street като търговец с акции. Това накратко. Някога на по-късен етап, ако имам време, ще ми е голямо удоволствие да направя една докторантура в държавна администрация в политическото училище "Джон Кенеди".![]()
Смятам да уча право в СУ (ако ме приемат), за това се подготвям усилено от сега.С една дума - смятям да си намеря и работа някъде, защото вече ще съм голям човек, не мога цял живот да разчитам мама и тате да ме издържат и така. Ще уча, ще ряботя, ще си живея, общо взето - доста коренно различно от сега, но с много общи белези.
![]()
Ще мъча да изкарам първо СУ с някоя от компютърните специалности до магистратура, после ТУ с КСТ, накъде измежду това трябва да почна работа, градя си добра финансова база и започвам да гоня детските си мечти.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Живот и здраве ще уча в медицински университет.![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
me too \Първоначално написано от ImmortalSportFreak
/
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Вземам си висшето и с повечко късмет ще се реализирам като архитект.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Първоначално написано от ameli
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от SmilezZz
Tu s мeн игрiчкa ли игрaeш?! Ho нe zнаeш, чe аz щe бъda пoбediiтeлkaтa sлeд тowa,зaщoтo вiiнaги съм нa върhа.. ;pp
Ще уча, но къде и какво не знам. Може би във Варна или Велико Търново-финанси/туризъм.
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Мисля да уча в ТУ-Варна и да работя нещо през това време-но има още мнооого време докато завърша-цели 2 години![]()
ш лепперя както до сега
![]()
ае дедазнам аз не мисля мноо за напред
![]()