.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Град
    Варна
    Не всичко е такова, каквото изглежда. Всяко правило си има изключения. Още сто клишета мога да ти изредя, които всъщност са истина.
    Рано или късно ако си добър и красив човек, някой ще го оцени.
    Не ми се влиза сега в подробно обяснение, но мисля, че си достатъчно умна, за да разбереш за какво ти говоря.
    ...
    peace

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Tonie_,
    има много,ама много красиви момичета,които също не са харесвани,просто защото са по затворени и скромни..Явно повечето момчета харесват момичета с огромно самочувствие /понякога без покртитие/ ,които се правят на кучки.. Както казах различни хора-различни идеали...
    пс: и не,не избивам комплекси.
    +1 \/

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Мега фен Аватара на iiordanova
    Цитирай Първоначално написано от tonie__
    тва е-живота е гаден,трябва да си лицемер и да си отворен.не може да си добричък и д ати се получават нещата.Пример-аз съм отворена и съм гадна,но най-добрата ми приятелка е доста по-добродушна от мен.и в резултата тя страда от разни гамени нон-стоп,аз не,защото не позволявам на никой да ме мачка.както казах,живота е гаден,трябва и ти да си такава
    Абсолютно подкрепям! И аз съм като теб Тони , а най-добрата ми приятелка е много добра и вярва в доброто в хората..
    И не съжелявам , че съм лошата в този живот! Защото високото самочувствие е къде , къде .. по-добре от нулевото самочувствие. Мен могат да не могат да ме тъпчат. Аз съм решила така да оцелявам в този живот .. Щом тези "кокони" са избрали този начин за оцеляване , какво ни вълнува нас ? Те са ПО .. нали ?
    И за какво се пускат тези теми ? След като винаги има две гледни точки .. Всеки с мнението си! Но , ако всички бяхме отворени и с високо самочувствие .. определено нямаше да има такива депресирани и самоубиващи се деца .. недоволни !

Сега искам да кажа не само за момичетата, но и за момчетата. В мойто даскало няма чак толкова изразени звезди, но все пак като погледна някой хора са по известни, защото момичета са си сложили 2 тона грим и се дават на момчетата да се гаврят по какъвто си начин искат с тях. В смисъл те ги обиждат и командват, а момичетата само пищят и не им правят забележки. А другите момичета и мочета са станали известни поради това, че когато излязат пред даскалото да пушат почват да се правят на много инетерсни и така правят впечатление на останалите, които са вънка. А момчетата са известни, защото в повечето случай казват на момичетата това, което искат те да чуят - че са красиви умни и всички останало което им е нужно да чуят. Това си е подигравка с момичетата, защото мнението им към въпросните момичета да е лошо, да виждат недостатъка, но да казват, че всичко им е ок.

случи ми се миналата година да си харесам едно доста затворено девойче , обаче щом мина малко време започна да прави опити да ми се катери по главата и да се разхожда.
    на споменатия от теб тип момиче по принцип им липсват разни умствени показатели и т.н. , момчетата ще продължат да ги харесват , но предполагам повечето ще се насочат към тези по-затворени ангелчета , които всеки подминава :33

Аз имам самочувствие, но не изпитвам нуждата да го показвам на всички

Пък и това що за самочувствие би било?

БТВ за какво по-точно спорите?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си