- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- "готините" хора в даскало
Не всичко е такова, каквото изглежда. Всяко правило си има изключения. Още сто клишета мога да ти изредя, които всъщност са истина.
Рано или късно ако си добър и красив човек, някой ще го оцени.
Не ми се влиза сега в подробно обяснение, но мисля, че си достатъчно умна, за да разбереш за какво ти говоря.
...
peace
Абсолютно подкрепям! И аз съм като теб Тони , а най-добрата ми приятелка е много добра и вярва в доброто в хората..Първоначално написано от tonie__
И не съжелявам , че съм лошата в този живот! Защото високото самочувствие е къде , къде .. по-добре от нулевото самочувствие. Мен могат да не могат да ме тъпчат. Аз съм решила така да оцелявам в този живот .. Щом тези "кокони" са избрали този начин за оцеляване , какво ни вълнува нас ? Те са ПО .. нали ?
И за какво се пускат тези теми ? След като винаги има две гледни точки .. Всеки с мнението си! Но , ако всички бяхме отворени и с високо самочувствие .. определено нямаше да има такива депресирани и самоубиващи се деца .. недоволни !
Сега искам да кажа не само за момичетата, но и за момчетата. В мойто даскало няма чак толкова изразени звезди, но все пак като погледна някой хора са по известни, защото момичета са си сложили 2 тона грим и се дават на момчетата да се гаврят по какъвто си начин искат с тях. В смисъл те ги обиждат и командват, а момичетата само пищят и не им правят забележки. А другите момичета и мочета са станали известни поради това, че когато излязат пред даскалото да пушат почват да се правят на много инетерсни и така правят впечатление на останалите, които са вънка. А момчетата са известни, защото в повечето случай казват на момичетата това, което искат те да чуят - че са красиви умни и всички останало което им е нужно да чуят. Това си е подигравка с момичетата, защото мнението им към въпросните момичета да е лошо, да виждат недостатъка, но да казват, че всичко им е ок.
случи ми се миналата година да си харесам едно доста затворено девойче , обаче щом мина малко време започна да прави опити да ми се катери по главата и да се разхожда.
на споменатия от теб тип момиче по принцип им липсват разни умствени показатели и т.н. , момчетата ще продължат да ги харесват , но предполагам повечето ще се насочат към тези по-затворени ангелчета , които всеки подминава :33
Аз имам самочувствие, но не изпитвам нуждата да го показвам на всички![]()
Пък и това що за самочувствие би било?
БТВ за какво по-точно спорите?![]()