.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

"готините" хора в даскало

така ... здравейте ,реших да направя такава тема ,а ако тя ви се струва тъпа или безмислена моля просто излезте без да пишете коментари от рода "егати малоумната тема" и тем подобни ...
    Значи,става въпрос за това ,че във всеки клас ги има тези момичета които ги наричат "готини" . А,какви са те всъщност ? Най -красивите ли ? Интересното е ,че не . Аз сега съм осми клас и виждам за какво става въпрос - гримираните кукони и тези отворените такива - тях момчетата смятат за най-готините и най-са харесвани те от цялото даскало. А,точно те половината не са красиви.Добре направени може би да но не и красиви. А,пък съм виждала много момичета които са наистина красиви,също добре поддържани но остават на заден план. Сега не ми казвайте ,че много се вживявам ,защото и аз мислех преди така ,но сега като влязох в гимназия имам чуството че сме точно в един от тези тъпите американски филми. Та, въпроса ми е дали като станат 11-12 клас тези момчета пак си падат по гореспоменатите момичета или почват да забелязват тези момичета ,които макар и красиви са малко по-затворени и срамежливи ?Моля пишете ще ми бъде и нтерестно да прочета мненията ви.

Град
    Пловдив
    Съжалявам,че ще ти ползвам темата да изразя гнева си,ама-такова е!

В тоя форум или поне в тоя раздел(затова не го посещавам) са се събрали предимно малки "измъчени" момиченца,които само се оплакват от така наречените "кокони",от известните и от нз си още кой!СПРЕТЕ СЕ!Ако ви е яд,че са хубави-еми положете усилия и вие!всяко момиче може да е красиво,стига да иска,а не само да плюе другите!грима,моето момиче,подчертава красотата,естествено като е в малки количества.престанете да обвинявате другите,че сте задрустени и не полагате грижи за себе си !
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Град
    in my weird world
    оф мама му стара, толкова като се дразниш, че не те харесват стани и ти кифла и проблема ти е решен!
    --Лудите, лудите - те да са живи!

Цитирай Първоначално написано от tonie__
    Съжалявам,че ще ти ползвам темата да изразя гнева си,ама-такова е!

В тоя форум или поне в тоя раздел(затова не го посещавам) са се събрали предимно малки "измъчени" момиченца,които само се оплакват от така наречените "кокони",от известните и от нз си още кой!СПРЕТЕ СЕ!Ако ви е яд,че са хубави-еми положете усилия и вие!всяко момиче може да е красиво,стига да иска,а не само да плюе другите!грима,моето момиче,подчертава красотата,естествено като е в малки количества.престанете да обвинявате другите,че сте задрустени и не полагате грижи за себе си !
    Виж ,сега разбирам те за какво ми говориш ,но аз не съм казала някъде ,че е лошо да се поддържаш- напротив аз се поддържам, и познавам други момичета,които са много хубави също го правят - гримират се често си изправят косата , но са по-затворени в това имах предвид и остават на заден план. А, това че ме е било яд че са хубави не е така ,защото както казах по -горе повечето от тях въобще не ми се струват красиви те просто са много по-отворени и повечето от тях които познавам по-добре и са и доста лицемерни бих казала.

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Tonie_,
    има много,ама много красиви момичета,които също не са харесвани,просто защото са по затворени и скромни..Явно повечето момчета харесват момичета с огромно самочувствие /понякога без покртитие/ ,които се правят на кучки.. Както казах различни хора-различни идеали...
    пс: и не,не избивам комплекси.
    ++ точно това имах предвид !

Град
    Пловдив
    тва е-живота е гаден,трябва да си лицемер и да си отворен.не може да си добричък и д ати се получават нещата.Пример-аз съм отворена и съм гадна,но най-добрата ми приятелка е доста по-добродушна от мен.и в резултата тя страда от разни гамени нон-стоп,аз не,защото не позволявам на никой да ме мачка.както казах,живота е гаден,трябва и ти да си такава
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    вси4ко зависи от 4овека,не толкова от годините

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    "Красив" е толкова разтегливо понятие колкото и "добър" (мда, не го казах както трябва, нали? ) Та значи... всеки разбира и вижда красотата по различен начин.
    Затова е трудно, а също и неправилно, да се обобщава.

За тези, които описа... те, по-скоро, не са "готини" заради опаковката си, от колкото заради държанието си. Сещаш се...
    Момчетата ги харесват, защото те им дават това, което искат (в повечето случаи... и не, не говоря за се*с).

А тези, по-срамежливите, не си позволяват толкова колкото "онези", затова остават незабелязани... но не завинаги.
    Толкова по това...

Сега малко любопитвство.
    Защо пусна темата? Мм... ти си по-срамежлива? Момчетата не те заглеждат? Искаш да си като тези, по-отворените?
    Жалко е да се завижда на тези момиченца...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Цитирай Първоначално написано от onestar
    "Красив" е толкова разтегливо понятие колкото и "добър" (мда, не го казах както трябва, нали? ) Та значи... всеки разбира и вижда красотата по различен начин.
    Затова е трудно, а също и неправилно, да се обобщава.

За тези, които описа... те, по-скоро, не са "готини" заради опаковката си, от колкото заради държанието си. Сещаш се...
    Момчетата ги харесват, защото те им дават това, което искат (в повечето случаи... и не, не говоря за се*с).

А тези, по-срамежливите, не си позволяват толкова колкото "онези", затова остават незабелязани... но не завинаги.
    Толкова по това...

Сега малко любопитвство.
    Защо пусна темата? Мм... ти си по-срамежлива? Момчетата не те заглеждат? Искаш да си като тези, по-отворените?
    Жалко е да се завижда на тези момиченца...
    Мда, бих казала че съм малко срамежлива , но не неискам да съм като тези които описах.В някои случаи е хубаво да си като тях,но понякога ме дразнят доста с характера си - като демонстрират ОГРОМНО самочуствие без покритие и се превземат ... много от тях са и прекаленно надмени и се имат за повече от другите . Не им завиждам и не се имам за комплексирана спрямо тях .Надявам се да съм задоволила любопитството ти в известна степен

Не е задължително да си отворен и с огромна уста,за да си готин.. Е,не знам за теб каква е дефиницята на тая дума,ама...
    Ами, аз лично не го намирам за готино това, ама в моето даскало точно тия са най-харесваните и забелязвани

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Много съм съгласна с Тони. Не е чак толкова красиви или не чак до там, а това до колко се поддържат. Абе за да те приемат останалите е важно да изглеждаш добре, да се обличаш добре и да си с ВИСОКО САМОЧУВСТВИЕ. Ии просто тези момичета които имат тези данни ги считат за по-важни, готини и каквото се сетите Другите които ги наричат "кифли, фешани..." и подобни завиждат, но в крайна сметка те са си виновни. Аз пък обичам да съм между капките ( тоест нито към еднит нито към другите) със всички си говоря..

Хах м/у другото по принцип аз ходя с грим само с причина или като излизам с приятелки и на училище по принцип не ходя с грим ( другите не ме бяха виждали с щото съм 8ми клас в ново училище) ..Ии реших ей така да се гримирам (за спорта) да им бяхте видяли физиономиите ( всички ме гледаха постоянно и бях обсипана с комплименти, а едно момиче още от вратата забеляза.. що за нещо било гримът нали?! .Таа всеки може да бъде какъвто иска просто зависи от него
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Не се заяждам,и съжелявам ако го приемеш така.Имам чуството че им завиждаш.Момичетата по-един или друг начин са спечелили уважението,или "респекта" на учениците от твоето училище.Няма лошо да се поддържат,гримират и т.н.А колкото до красотата , много изкривено понятие (защото днешните идоли на подрастващите момиченца са чалга звездите).Относно по-въпроса ти,това няма да се промени.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Не. Мразим скромни.

Цитирай Първоначално написано от Harum_Scarum
    Не се заяждам,и съжелявам ако го приемеш така.Имам чуството че им завиждаш.Момичетата по-един или друг начин са спечелили уважението,или "респекта" на учениците от твоето училище.Няма лошо да се поддържат,гримират и т.н.А колкото до красотата , много изкривено понятие (защото днешните идоли на подрастващите момиченца са чалга звездите).Относно по-въпроса ти,това няма да се промени.
    за пореден път ще кажа че не им завиждам а до това че няма нищо лошо да се поддържат - знам нали и аз го правя ... а като казвам красота изобщо нямам предвид да си като някоя фолк певица , ама въобще

Те НЯМАТ високо самочувствие (понякога си вярват, че имат, но често си припомнят най-малко като се погледнат в огледалото ), само правят демонстрация, като че ли имат такова, точно за да не бъдат мачкани. Но има и много редки същества с високо самочувствие, които знаят как да манипулират хората по друг начин. А другите красиви момичета, които са срамежливи наистина също нямат самочувствие, за тяхно съжаление.

Аз пък ще ви кажа, че може да се живее и без одобрението на абсолютно всички останали. Не е нужно всички да ви харесват, за да се харесвате и вие. Но в тинейджърската възраст е истински трудно.

Град
    around the world !
    Всъщност... истината е, че макар и да не си с хубави черти, по-скоро нищо особено, ако се нагласиш, пооправиш, много повече ще те забележат, отколкото някое свито момиче, макар и хубаво, с наведена надолу глава. Много повече ти прави впечатление скандалното, провокативното, отколкото свитото и затворенето. Поне в тийн възрастта е така. Повече се кутират този тип хора (важи и за момичета, и за момчета) Когато някой си търси гадже най-често ще чуеш - Тоя/тая е хубава/грозна. Е, естествено, че винаги ще забележиш първо визията, все пак няма как да видиш душата и така.. Най-лошото е, че зад външната фасада не се крие това, което очакваме и искаме. При всеки е различно, зависи от вкуса, но най-честите случай за мен за тези, които написах.

Супер фен Аватара на Djuff
    Няма хубави, грозни, отворени, затворени.Всички са равни.

Цитирай Първоначално написано от Djuff
    Няма хубави, грозни, отворени, затворени.Всички са равни.
    Лошото е, че не е вярно

Мега фен Аватара на Chacho
    Абе с грим, без грим, която е по-хубава, тя ми грабва вниманието. Едните били скромни, а другите отворени. Много бързо ги категоризирахте. "Срамежлив" и "отворен" са доста по-многозначни от "красив". Срамежливите, демек постоянно мълчащите, заровени в себе си хора изобщо не ги харесвам. Вниманието ми привличат момичета, с които мога да се забавлявам. Има срамежливи момичета, които са забавни, винаги усмихнати, просто са неуверени в себе си - скромността е из качествата им. Е как да не харесаш такава мацка - хем е забавна, хем е невинна. Както и отворените - има надменни, има и добронамерени и контактни. Самочувствието е положително качество, стига да не доведе до надменност или злоба.

Единственото качество, за мен, компенсиращо красотата, е чувството за хумор. Разбира се всичко изброено дотук е по-скоро идеален образ, отколкото нещо реално. Но пък красиви и забавни момичета се намират. Съвсем разбираемо е да привличат вниманието.

С времето по-скоро момичетата ще се променят, отколкото момчетата. Слагам край на поста си, защото започнах доста да се повтарям. Гледайте да се смеете и усмихвате!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Tonie_,
    пс: и не,не избивам комплекси.
    Ах,гузен негонен бяга.
    Злобно,да...извинен съм поради днешната дата.Ден на терор...но за това в друг епизод.
    Иначе авторче - така е.Няма смисъл да се подчертава очевидното,излиза нещо като така..завист.Нищо,до 10-11 клас им идва ума...да се надяваме.Макар че си права.Делим се на хора със вид и хора със съдържание - като сиренето в Кауфланд.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Цитирай Първоначално написано от NamelessRomantic
    Нищо,до 10-11 клас им идва ума...
    ...not.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от NamelessRomantic
    Делим се на хора със вид и хора със съдържание - като сиренето в Кауфланд.
    Значи няма от хората, имащи и двете или нямащи и двете?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от stealthyGirl
    Те НЯМАТ високо самочувствие (понякога си вярват, че имат, но често си припомнят най-малко като се погледнат в огледалото ), само правят демонстрация, като че ли имат такова, точно за да не бъдат мачкани. Но има и много редки същества с високо самочувствие, които знаят как да манипулират хората по друг начин. А другите красиви момичета, които са срамежливи наистина също нямат самочувствие, за тяхно съжаление.

Аз пък ще ви кажа, че може да се живее и без одобрението на абсолютно всички останали. Не е нужно всички да ви харесват, за да се харесвате и вие. Но в тинейджърската възраст е истински трудно.
    това което ти каза е доста вярно , но знам и срамежливи ,красиви момичета ,които си знаят че са хубави но не могат да демонстрират самочуствие някак си а иначе си адски права че в тийн годините е много трудно, като казватче тва са най-хубавите години си мисля дали наистина е така ...

Град
    Русе
    Дефакто, проблема по-скоро не е "красивите' момичета, а момчета. Ако се мъчиш да впечетлиш момче, което харесва "известните" няма смисъл. Не защото не си хубава и готина, а защото той не заслужава никоя като тебе. За какво ти е момче, което гледа само външния вид. Сигруна съм, че си имаш самочувствие - дори ника ти го показва. Няма нужда да се правиш на кифла, за да бъдеш забелязана.
    The one person you need to be is yourself...;]

Град
    Варна
    Просто имат самочувствие.И то голямо.Споко,ако искаш можеш да го сринеш и да ги закопаеш в земята.

Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
    Спри да слугуваш и спри да се надуваш
    Филията не е само с cash-има и мноо болка
    За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
    Горе главата хора...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си