.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

volleyball is not sport it's lifestyle.

Любимият ми спорт

Ок.
    Аз пък го мразя.
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Защо ?? Не ти се отдава много или ?

Хубав спорт е. Изисква добър отскок, координация и разбиратеслтво.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Повече от фен
    на какъв пост играеш маги
    www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
    Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !

Град
    Варна
    Ами за всеки практикуващ спорта му е религия, та... Нещо ми се губи смисъла на тая тема? Да покажеш колко добра/запалена волейболистка си или да пропагандираш спорта?
    Иначе играта не е зле като идея.
    Но определено не е любимият ми

Супер фен Аватара на someonerandom
    Спорта ми харесва-за приятелско разцъкване и за убиване на времето,но не и да се занимавам сериозно с него.

Супер фен Аватара на Everytime
    волейбола е хубав спорт стига да напреднеш достатъчно щото конкуренцията е много голяма..давам ти пример .. ти си 1.80 и идва някой 2 метра според тебе кой ще играе

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ваканциите вече съм ги намразила, по простата причина, че нямаме тренировки. От един месец не сме имали мач и с такова нетърпение чакам следващата събота, когато трябва да разбииием противоположния отбор. Все пак трябва да си отстояваме първото място

А за мнението по горе... Аз често ходя на мачове на професионалистки. Едно момиче, високо 1,78 разбива всички. Дори някои по 1.85 - 1.90 не могат да блокират атаката й. Скача високо, а ударът й е толкова силен, че е почти невъзможно да се блокира...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Цитирай Първоначално написано от Everytime
    волейбола е хубав спорт стига да напреднеш достатъчно щото конкуренцията е много голяма..давам ти пример .. ти си 1.80 и идва някой 2 метра според тебе кой ще играе
    Важно е да си висок, но понякога, както казаха в горния пост, това не е основното. Попринцип по-високите хора са по-бавни и затова за либеро е по-добре да се избере по-нисък и по-пъргав човек.
    Иначе волейболът е много хубава игра и аз с удоволствие ходя на тренировки, но сега покрай операцията прекъсвам за 2-3 месеца(точно преди ученически... : / ). Но се изисква много голяма ловкост, пъргавина, мислене в самата игра, не да переш топката наляво и надясно, пък ако влезе Отскока е много важен(аз нямам кой знае какъв...дори почти никакъв : ( ), насочването на сервиза, разбирателството м/у играчите и т.н и т.н. .... доста се увлякох

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си