.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Търся си удължител за коса.

Търся си удължители за коса.Ето такъв:

От Пловдив съм.Уриентираите ме от каде мога да си купя.Имам 15 кинта за такъв удължител и мисля че ще стигне.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    :О о бога ми това е най отвартителната треса която съм виждала
    първо да уточним искаш ч ред коса от изкуствена косъм?
    по 1 не мисля,че ги продават , по 3-4 са и са около 40 лв
    а иначе ако ми говориш за естествена коса 15 лв ще ти стигнат за 1 малко малко кичурче

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

...еми търся си удължител за коса.НЯКОИ ДА МЕ УРИЕНТИРА?И блах,не изкам истинска коса.

15 кинта няма да ти стигнат

Еми аз съм супер неориентирана.А,какви кичури продават?И съответно колко пари са.

казваш блааах за треса с естесвен косъм ама изкуствения като ти се заплете в косата и ти я направи на г*з ще видим дали ще казваш пак блаах...

ако толкова си навита да си заплиташ косата с евтини имитации на коса в Пловдив на главната продават някакви за по 40 лв но са същите като косите дето слагат на барби куклите-не можеш да ги миеш нито да ги правиш на преса общо взето са за 1 път и са ужасни от км си личи колко са фалшиви ...

сега ако искаш да имаш хубав удължител разпитай при фризьора ти той най-добре ще ти каже качествено как да удължиш косата ще ти препоръча продукти и ще ти я сложи,но това излиза (взависимост и от дължината на косата де) но най-малко около 300 лв...

О,о че аз тъкмо откраднах от наще още 10 кинта...Т.Т То по главната гледам че има един магазин за цига...джунжурийки. Интересува ме от каде мога да си закупя.ППС:Това за изкуствената коса не го знаех сори.Просто имах някфа гнус ли и аз нз.

Град
    Neverland
    I tried to be perfect,
    It just wasn't worth it,
    Nothing could ever be so wrong.
    It’s hard to believe me,
    It never gets easy,
    I guess I knew that all along.. (:

ама ти си твърдо навита да е от изкуствен косъм дето веднъж ще я сложиш ще се заплете в косата ти ще ти я преебе и ще я махнеш и повече няма да искаш да я видиш ... и всички ще ти се смеят щото стой супер смешно ... извинявай ама на колко години си вместо да крадеш от вашите не можеш ли да си събереш пари не става въпрос за хиляди ми 300 лв и да си купиш естествена коса която не само стой супер еми и ще можеш да я използваш поне 1 година

О,о откраднах пари от на маика ми чантата...голяма раота.Не съм ТВЪРДО НАВИТА за шибан изкуствен косъм.Не знаех че последиците са такива.+ т'фа маика ми ми дава.Просто се пошегувах и вие 'ВЪИ,ВАИ ОЛИИИ'

не се заяждам или нещо такова просто ти обеснявам малко по твърдо защото после найстина ще съжеляваш . . . толкова спешно ли ти трябва удължител и за какво ти е защото ако ти трябва за 1 ден например или 2 можеш да отидеш на фризьор и да ти сложат "под наем" вземаш я и след 2 дни я връщаш -хубава коса естествена струва около 40 лв тази процедува с наемането . . . ако ти трябва за повече време тогава ти препоръчвам да изчакаш да събереш пари и да си купиш качествена коса

Eми да си я нося сякаш нали си ми е истинска.Пък и не искам някакъв удължител с много гъста коса щото моята не е гъста.

твоята дори и да не е гъста няма значение ... ето ти един сайт можеш да се информираш за косите http://www.krasiva-kosa.com/

Мими,мерси толкова много.<3

няма проблем ако има друго питай

а иначе в твоя случай като искаш 1 ред ето това е супер изгодно :
    http://www.krasiva-kosa.com/products.php?category_id=91

ами аз бях гледала в един магазин Всичко по левче изкуствена разбира се за 6 лв хубава е да отидеш на диско 1 път щото на слънчева светлина си личи,че е найлонена

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    каква е тая глупост "удължител за коса"?! това,което си снимала поне аз и познатите ми му викаме "треса". аз имам треси от естествен косъм. това с изкуствения е яко грозна работа, при това цените вече не са им високи и аз платих за 2 дойни реда много евтино. а това на снимката наистина и супер рядък и грозен ред наистина и аз за пръв път виждам такъв
    няма любов

Град
    [На Метри От Земята]
    15 лева
    Просто аз

K'во се смееш ве?Аз от де да знам че стрували повече.Никога до сега не съм се интересувала.Нямах си и синя представа.А за тресата колко плати?

Супер фен
    Град
    за 4 реда единични платих 140 лв. чисто за косата,без да броя и щипките
    няма любов

Цитирай Първоначално написано от iLoveChocolate
    за 4 реда единични платих 140 лв. чисто за косата,без да броя и щипките
    Хм...от каде ги поръча?

Супер фен
    Град
    от благоевград,ама срещах офертата и някъде из нета
    няма любов

Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    :О о бога ми това е най отвартителната треса която съм виждала
    първо да уточним искаш ч ред коса от изкуствена косъм?
    по 1 не мисля,че ги продават , по 3-4 са и са около 40 лв
    а иначе ако ми говориш за естествена коса 15 лв ще ти стигнат за 1 малко малко кичурче
    Хахах.. в такъв случай трябва да видиш моята след 6 месеца ползване.

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от heiress
    Хахах.. в такъв случай трябва да видиш моята след 6 месеца ползване.
    eм естесвен косъм и се е съсипала толкова бързо ?!
    няма любов

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си