- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Снимки на български красиви момичета. 16+ vol.3
ама взехте да ги пускате едниии...![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Първоначално написано от Goddess
мамка му! няма да мога да спя!
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Първоначално написано от TheOnee
Последното момиче имам чувството ,че съм го виждала в Сф .От там ли е ? Много е красива..![]()
ами според мен е сладка на теб какъв ти е проблема ???Първоначално написано от lubomirky
Pain is inevitable. Suffering is optional.
проблема ми е, че тя не е сладка, а ти пишеш глупости. не знам к'во ги хвалите толкова момичетата от форума, като само 5 от тях са хубави и вече бяха пуснати в предишната тема.Първоначално написано от sw3etyrrr
Те сигурно могат да се познаят,ако имат регистрация тук,или пък техни близки,приятели,но няма значение,това не е обида,а напротив,няма да качвам изкуствени кифли с месести устни,а нормални и наистина КРАСИВИ момичета:
Taзи предполагам ви е позната-
!
![]()
толкова е естествена ..
На живо е още по-прекрасна.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
всеки има различен вкус, просто съм дала мнението си така че престани!Първоначално написано от lubomirky
ако наистина намираш mynichka за сладка/красива/очарователна/страхотна/невероятна, то ти нямаш вкус.Първоначално написано от sw3etyrr
има бузи,иначе е симпатична![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Да, намирам я за сладка и това не значи че нямам вкус, а че имам вкус РАЗЛИЧЕН от твоя!Първоначално написано от lubomirky
И на мен mynichka ми харесва!
Не мисля , че нямам вкус.. напротив!
Красиво си е момичето признайте си.
Форумните невзрачия продължават да си свалят звезди. Жалка картинка.
Grumpy old madman
[b]Локо Пловдив и тесни пичkи
every day is like the other keep your fear undercover.
It
тая е мега яка ше знаеш,и веждите и мустакаПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
![]()
![]()