- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Снимки на български красиви момичета. 16+ vol.3
какво по дяволите е това по-горе !?
маи имаме различни представи за момичета,и за красиво...![]()
Уауууууууууу, нима хората имат различни мненияяяяяяяяя?Първоначално написано от Rounder
![]()
![]()
![]()
![]()
Стига така напосоки, цитирай снимката.Пък като се включат другите, ще се оборваме.
Ако имаш предвид снимката на Coke, не са зле момичетата в моите очи (поне тази с телефона бива).
Пуснал съм две снимки една-две страници по назад...Първоначално написано от Luscious_Heart
+Първоначално написано от Zarity
Прекрасна е![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
от Пловдив е момичето нали?Първоначално написано от mar7inaaa
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
WTF ??? Пфф, здраво се излагатe, това ако е красивоПървоначално написано от BlueMushroom
![]()
Първоначално написано от play23
![]()
![]()
![]()
![]()
всеки има различен вкус![]()
тузаро пусни малко ти
ее добреПървоначално написано от tuzaro
и така става
може да е нагло-ама по-хубав си дори и от последните пуснати мацета в темата(в добрия смисъл на израза)![]()
![]()
Айде,айде ако я видиш на живо съм 100% сигурна,че ще издуеш гащите,ама се правите на много отворени тука.Първоначално написано от play23
![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
@BlueMushroom Ами аз продължавам да си повтарям, че тука трябва да пускат момчета само, ама кой да слуша. Аз не Ви се бъркам в темата за момчетата, защо се бъркате тука тогава? Може и да е хубава, но точно на тази снимка въобще не и личи.
Спирам с оффтопика![]()
ше се изчервя майна, иначе синята гъба е много яка какаПървоначално написано от britzy
![]()
може можеПървоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
Бъркам се,защото съм почитателка на женската красота и на красивото като цяло.Нямаше как да не споделя.Първоначално написано от play23
![]()
Не е спам:
![]()
Оо, Адито.Първоначално написано от djidji_to
![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
МЕГА ЯКАТА КАКТО ВИНАГИ !! Моля те, дай ми линк на нейн профил където и да е![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.