- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Снимки на български красиви момичета. 16+ vol.3
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
на първата снимка е страашно красиваПървоначално написано от girlche
:P
Да съм казала, че отказвам се?!
мерсиПървоначално написано от bloodyred
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Много е красива! Без русото е по-добре обаче.Първоначално написано от girlche
![]()
http://storage3.album.bg/95a/fed20b9...a_14004062.jpg еднапозната..
П.п Махнах си снимките бе..да сте доволни...
People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.
защо подяволите слагате собствените си снимки , придрежени с коментарите ''е не съм много красива ама ..'' и очкаващи отговорите "оо нее много си яка''
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
^ Изключително тъпо е! Нито впечатляващо, даже напротив.. отвращава.
Другата тъпотия е масовото слагане на роднини..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Но все пак ставаш за един пътПървоначално написано от Steff9423
![]()
Не виждам нищо лошо! Комплиментите правят хората щасливи..Ще и направя комплимент и кой знае може да се зарадва..Какво лошо има в това ?!Първоначално написано от POLLINA
Steff9423 @ Мн си готина
![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
просто е тъпо така да си търси комплиметите
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Както и да е...сгреших..
People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.
ако се мислеше за наистина толкова красива и имаше поне малко акъл, нямаше да си пускаш снимките в такава пошла тема.
иначе тема за снимки си има, ако толкова искаш да се покажеш.
все тая, почувствах се длъжна да изразя мнение.
Сега рискувам да бъда оплют, ама не мога да си замълча, след като мога да поставя някой на място.. ;д
Има един израз - След дъжд качулка
Пролича си колко имаш и колко нямаш.
След като си пуснала снимки трябва да си подготвена за всякакви коментари дали добри или не, все си има свои разбирания. Ако те бяха похвалили нямаше да измрънкаш, ама като те обсъдиха негативно веднага скочи.. Та за какво самочувствие говореше?..
Мислете с тия глави малко преди да направите или кажете нещо, не са само за равновесие
Всеки сам си носи и отговорността и последствията след всяка постъпка, не се надскачайте или бягайте. То-о-очка.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Аз мисля че си ги понесох..МОже би среших че ги пуснах тук..Може би сте прави..
Но не е нужно чак така да скачате.А и е нормално като някой ме критикува аз да отговоря.Извинявам се ако сте си помислили че търся внимание....не съм зажадняла...Просто няма правило което забранява да си качваш свой снимки в тази тема..или пък на роднини.Обидих се че някой нарекоха качването на мойте,или на другите снимките отвратително или глупаво.Това че казах че не съм най-красивата мисля че си беше на място.Няма да казвам "Такава красавица като мен не сте виждали" при положение че не е вярно.Но все пак живеем в свободна държава и всеки има право на мнение.Аз изказах своето и прочетох това на останалите и реших че трябва да махна снимките.Ако все още ме мислите за жалка...ваш проблем.
П.п Скоро ще започна да изкавам мнението си за тези "неща" които наричате красота..
чувствам се кух като празна кофичка от кисело мляко.. шанс
eee кво се нахвърлихте като зверове на девойката.Аман вече.Сякаш другите са хипер красиви![]()
ПТ
тая ме кефи,че не е некфа руса надута барби