- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Снимки на български красиви момичета. 16+ vol.3
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
хубава еПървоначално написано от Ewok
![]()
последната![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
Супер е....Първоначално написано от LovEsIckk
![]()
Мда,страшно излъчване има.![]()
Не съм от любителите на подобни представители и определено е попрекалия с грима,но спецаилно нея я познавам и мога да кажа,че е супер веселия и свеж човек и с има акъл и характер.Първоначално написано от LovEsIckk
шизофрения, знаем че ти си най-красива на земята ама недей така с другите да се отнасяш... имай достойнство.Първоначално написано от ShiZo
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
а вие бяхте?Първоначално написано от tuzaro
Не се карайте,пиленца.
Хмм интересно ми е как вкусът на хората се е променил... Харесват така наречените кифли, които са претрупани с грим, а без него са направо страшни...
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
+Първоначално написано от DaemonBoy
за естествените момичета пускани тук никой не казва нищо, а когато се постне някой кифленяк с джуки, изкуствени мигли и 5мм мазила по лицето се изсипва порой от възхвали... жалко, че отмина времето на естествената красота. И все пак оставаме някои хора, които все още оценяваме точно нея
![]()
Aко си грозен и 5 тона грим няма да те оправят. ; )
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
лелее,половината тука са с усти като кокоши гъз и некви такива оранжеви..не ми допадат някак![]()
а специално тузара пуска само изкуствени каки-това красота ли е?
хах пълну глупости ! Виждала съм толкова много момичета детооо са си баш грозофили без грим ама като сложат 5 санта фон дьо тен и куп друг грим тотално фасадата им се изменя . Толкова че чак ти е трудно да си представиш че това намазано нещо е ... това което е всъщност . То за тва е гримаПървоначално написано от LovEsIckk
aре големи сте мрънкала
да живеят едновеждите
моми4ето е същото , но с по-малко грим ... Ае кажете ми , красижа ли е ????????????? На мен не ми харесва![]()
![]()