- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Снимки на български красиви момичета. 16+ vol.3
Предлагам тузаро да го подаде на анонимчетоу и темата да се заключва.
Grumpy old madman
Има момичето красота,показва си я,във всяка една тема все някой не ти харесва ее,нямам думи!Първоначално написано от PinkFloydSound
За да не е спам :
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._7862609_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._2422784_n.jpg
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
глупав е тоя дето не съди по външния вид - Оскар Уайлд . ;]]
Завистта копеле е много лошо нещо ама то не може да не ти се разбира пола като те погледнат и да не завиждаш ...
Иначе темата е пълна пародия
който търси - намира . ^^
подкрепям мнението.Първоначално написано от Canis_Dirus
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от balon4eeeee
![]()
![]()
Ало, ХЕРЦОгиньо, мери си приказките най-добре.
Къде я намеси пък тая завист...
Добре де...защо като някой каже, че някой друг не му харесва тва значи непременно завист??? Всеки има различно виждане за красиво, не може на всички ни едно и също да ни харесва.
корейката е много по добре от тебе, за тва точно ти за нея и красота не говори. Освен тва тука не е момичетата да ми решават домашните, а да са външно красиви.Първоначално написано от PinkFloydSound
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Аре бе...кво скачате всички на PinkFloydSound, винаги тя като изкаже негативен коментар относно някой е злоба и завист, а другите на воля могат да обиждат и нареждат.
Много сте хитри... велики, Божества
И мен мацката не ме радва....мразя мелези.
Самото пускане на собствени снимки е маса тъпо , но пък анонимчеот е наистина много красива !
Има място в темата но пък защо се пуска сама ?
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
мене пък анонимчетУуу ме кефи.. сорЕ![]()
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
Ба, вие даже не четете какво съм написала.![]()
Не че нещо, ама "аз само ей така да си пусна снимките в ТЕМАТА ЗА КРАСИВИ БЪЛГАРСКИ МОМИЧЕТА, ама аз не че се фукам, просто да ми дадете мнение за снимките".
Еми смешно е, сори.![]()
Махнах си снимките. Благодаря и на тези които изказаха негативно мнение за мен. Приемам го и съм благодарна. Махнах ги защото ме изкарахте ,че парадирам и едва ли не във всяка тема си пускам мои снимки. Хора,просто бях превъзбудена от това ,че снимах първата си фотосесия и просто исках да ви я покажа. Явно съм сгрешила и сте го изтълкували по грешен начин. Повече мои снимки няма да пускам в сайта ,за да не тълкувате пак грешно. Не съм пуснала снимките за да получавам комплименти аз ,комплимените си ги получавам и извън самият сайт,просто не ми беше това целта. Да,може би сгреших че ги пуснах . Не ми ясно само къде и в кои теми постоянно пускам снимки ама както и да е. Все пак вие ме избрахте за Тийн ,а сега ме оплювате. Но както и да е живи и здрави да сме и усмивки да има. Хубав ден и се извинявам за спама.
^ Сигурно си едно от най-красивите момичета, което съм виждала някога, имаш супер екзотично излъчване, ама последният ти коментар...е няма толкова тъп. : )
http://images2.fanpop.com/images/pho...5-1024-768.jpg
anonimchetou какво и обръщаш внимание на оня форумен трол PinkFloydSound,който си няма друга работа освен да обижда напознати по форОма.Разбирам ти да имаше самочувствие без покритие,та да те подреди едно хубаво,но при външен вид като твоя,заслужаваш да си на всяка страница от темата.По-добре красиво момиче да си поства сама снимките,отколкото някои да слагат снимки на неземните си дружки,сестри,братовчедки и т.н. Тузаря е прав,тук никой не говори за умствени възможности,а красота.И сега заради форумните хейтъри не можах да видя снимките от фотосесията![]()
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
Лелееее : x x какви злобни хора има тук : x която и тема да отворя PinkFloydSound не е пропуснала да се заяде , пък говори на другите че ги имало в много теми . PinkFloydSound нямаш абсолютно никакво право да говориш така на anonimchetou - 1 защото тя е наистина много красива и 2 защото си е нейна работа къде ще си пуска снимките и къде не .. това че е красива и е направила супер фотосесия и иска да я сподели и с другите , не значи че трябва така да я нападаш само защото злобееш и й завиждаш .. anonimchetou въобще не обръщай внимание на злобари , няма смисъл . А и поздравление за фотосесията - много е хубава : ))
на Диди момичето е супер !!
относно JCoutureJunkie
Всеки има право да си мисли каквото иска за мен . Аз приемам и негативните мнения както и сега направих. Приех ги ,съобразих се със съфорумниците и си махнах снимките и както казах няма да слагам повече . Някоя беше написала ,че едва ли не умишлено съм си качила снимките в "най-красивите момичета" едва ли не защото се смятам за такава. Еми кво трябваше да направя собствена тема заради моите снимки ли кво ? Да,просто исках да ги покажа и да изкажете мнение -положително или негативно. Както имаше положителни така и негативни. Както казах бях превъзбудена и щастлива от факта ,че това са ми първите професионални снимки и ги качих. И всички ме нападнаха както винаги става в този форум. Който иска нека ме нарича тъпа,с тъпи коментари и мнения -не ме инетересува. Аз знам колко струвам и какво представлявам.
Само на мен ли анонимчето не ми прави някакво изключително впечатление(независимо положително или негативно)?Не че не е хубава,ама не е и нещо чак толкова невероятно...![]()
![]()
Тук бате, някой хора буквално ,ще умрат от хейтинг и комплекси..![]()
Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея
тия мацки,българки ли са?Първоначално написано от Amorrous
![]()
Омг..Анонимчето е великолепна..баси комплексарите дет сте..
И на пук..ще пусна,нейна снимка..ПРОСТО Е УНИКАЛНА..на мен ми харесва ужасно..за вас не знам.И все пак,всеки си има принципи,мнение и вкус..Това е.
![]()
Българки са,да,от сайта на Ивет Фешън
п.п.Стига вече с това анонимче,пускайте нейни снимки,ако я харесвате ама стига с тия коментари,че сме и завиждали и тн...Awesomesheepy първо казваш,че сме комплексари,'щото не я харесваме,пък после,че всеки си има мнениеИначе,да,всеки има вкус,макар и да не го приемаме...
дано не се сърди но тя ми е бфф и според мен е мн красива
http://prikachi.com/images/864/2448864C.jpg
Анонимчето кво толкова се обясняваш!? Уж искаш мнение (положителни/негативно), ама някой ти каза, че не си хубава и започваш да пишеш някви романи, да обясняваш, че не си надута и някакви такива. Смешно ми е .. ениеуей симпатична си, имаш хубави очи, но веждите ти сякаш те правят изкуствена и не чак толкова красива![]()
As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.![]()
Always in my heart
Не съм постъпила като човек с голямо самочувствие,а като човек със самочувствие.. В този форум всеки ,който се харесва външно бива оплюван яко. Е,да ти мислиш,че аз не съм красива и може би още много хора го мислят и аз нямам нищо против това !! Всеки си има мнение нали така... И коя е тази тема защото аз не я знам сериозно? И какво имаше предвид с това,че снимките ми са правени от професионалист? Не мога да разбера защо ме нападате толкова? Като не ме харесвате просто напишете "снимките не са хубави,ти не си хубава" и точка.. Защо всеки слага етикет на дргуия? Защо всеки съди другия и му държи сметка?! Какво толкова ,че съм си сложила тук снимките ,завладяна от вълнение? Веднага лепвате етикет и започвате да обсъждате. Да,признавам както и горе ,че може би съм сгрешила,че съм качила снимките .. Да сгреших ,защото едва ли не ме изкарахте че имам самочувстие до небето и още незнам си какво.. Много хора ме обидиха, че съм била тъпа и проста и мелез.. аз една дума не съм казала срещу никой.. !!! Правете си сметка кой-какъв е !!
Мнооого зависти , мнооого нещо. Страшни сте направо и СТЕ смешни , ама много яко смешни.
anonimchetou снимките ти много ми харесват , както и сама ти ми харесваш. Мисля , че тези , които не го пишат то е само от завист.