- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Снимки на български красиви момичета. 16+ vol.3
Мисля че анонимчето е супер красива но недей да се обясняваш толкова![]()
![]()
![]()
хора, никой не говори за завист не е длъжно всички да ме харесат нали така ? И да както по горе писаха исках мнения положителни/негативни и ги получих да, но "големите романи" ги пиша ,защото е тъпо някой непознат да ми лепва етикет. Не съм почнала да ги пиша , защото някой е написал ,че не му харесвам напротив и на тях благодарих..
Айдееее пак се почна![]()
![]()
Е те няколко хора го казаха и започна да се обясняваш.Първоначално написано от anonimchetou
Се тая, ама с тая злоба и завист ме убивате.![]()
Айде стоп, вие си я боготворете, аз ще си стоя със завистта :P
As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.![]()
Always in my heart
Фейк,фейк и пак фейк...Първоначално написано от sLaDkagRe6ka
стига вече.
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
ми аз незнам коя е ама ми харесва и мисля че е красива кое е фейк![]()
не мога да се сдържа .. ето ви още Нина!![]()
това момиче ме е обсебило![]()
![]()
красива ееееее![]()
chefk0
Ейй голяма работа,че anonimchetou си е пуснала снимките.Красива е!Все пак е Miss Teenproblem.Има самочувствие.И?!Поне не е комплексарка като половината тука.
PinkFloydSound просто реши да се заяжда с нея и намеси още доста неща,различни от външния вид.
Разбирам anonimchetou да беше грозна ,без реална представа-ОК,но не е така.
Ще ми кажете,че тая последната на winterfresh4o е хубава ли?!![]()
Мале мале голяма лудница...вече започнах сериозно да осъзнавам защо не се задържам в тоя форум вече..
pinkfloyd мацката..без никакъв респект, че ми е правила комплименти и така нататък, ще кажа че е много нагла и много злобна.. също така..не е грозна но силно непривлекателна. (според мен) Заяжда се на база нищо и то с много грозни думи, от които хванах веднъж и расистки изказвания.
Явно си толкова и умна, колкото хубава..
За Деси няма какво да кажа...освен че е красива. Дотам. Няма какво друго да се каже. Професионалния апарат не прави по-красив модела, дори показва недосатъците по-ясно. Предвид че такива не съществуват при нея.. ако ще и най-тъпата жена на света е, грозна, противна или каквато и да е било не може да бъде наречена. И се държи на положение, а на вас ви се пръскат капилярчетата от яд.. няма лошо.
За да бъда съпричастна и да поема вълната гнилоч към нея, ще сложа свои снимки от лятното ми трипче. Даа, доста хора мислят че съм хубаваДааа имам зверски голямо самочувствие
Тузаро все още не ме харесва, всяка нощ плача..но..всеки с мнението си
Нали така
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._1371770_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._7176149_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._5251793_n.jpg
trollin'
много жалка тема.. пускайте красиви момичета.. или поне чаровни бе...
а анонимчето е хубава,да,но не и до степен 'боготворене',каквото налагате тук...
ето Шизо вече заслужава да е в темата и си пуска снимките с пълно право.![]()
ти внимавай к'во приказваш, щото идвам при тебе тия дни и където те видя, там оставаш..Първоначално написано от guinessgirl
![]()
winterfresh4o за последен път ще се опитам да ти обясня, че аз съм човек ,който приема и лоши и добри мнения. Не съм започнала да пиша "драми" , защото някой си там бил казал, че не съм красива !!!! Започнах да пиша и да се обяснявам (за което съжелявам) , защото никой няма право да ми казва аз какво самочувствие имам или нямам. А още по малко да ми лепва някакъв етикет ок ? Айде вече да спрем с тази тема. Аз знам какво представлявам,какво мога,какво самочувствеие имам, знам коя съм за разлика от повечето които сте тук.. и които всъшност май доста обичате да нагрубявате. И за да ви е яд аз няма да обидя никой, защото не си заслужава да се излагам.. Лека вечер.
Къде буташ езиковата култура?!Темата е за красиви момичета,а не за най-умно момиче във форума!Нито за симпатичо-грозновати момиченца..Първоначално написано от winterfresh4o
Виж кво мацка, ние спряхме, а ти продължаваш.
Стига си парадирала, че самочувствието ти не е високо.Еми ок, браво! Доволна !?
Темата е за снимки, а не за драми !!![]()
As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.![]()
Always in my heart
ама ти се опитваш да ми казваш кво да правя ли.. ? Ха еми смешна си вече.. да спирам да пиша, а ти си оставаш все толкова..
Голяма караница, голямо нещо. Споко бе, хора, не се избивайте за глупости. Анонимке, мен лично много ме кефи външният ти вид.
А това е една моя съученичка.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._4715106_n.jpg
Боже ставате банални вечее .. за вас скайп няма ли ?като вляза тук не ми се четат разправии коя бил грозна ,кой хубава и кой завистлива..ама това си е цяла ПЕРЛА .. пф
*
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._4794464_n.jpg
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Какво прави снимката ми тук, първо и второ, къде виждаш момиче на нея.Първоначално написано от teenems
![]()