- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Снимки на български красиви момичета. 16+ vol.3
Ох ,ужас копирала съм грешния линк![]()
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._7939274_n.jpg
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
като ще пускате снимки на красиви момичета, поне избирайте такива, на които се вижда цялото лице... половината от снимките тук са някакви замазани на фотоскейп, или са направени по-бели, за да не се забелязва маджуна по лицето; половината са някакви нацупени муцита, които не можеш да ги познаеш ако физиономията им дори и за миг застане нормално... някой даже пускат снимки на момичета със слънчеви очила.идеал за красота - лицето тва-три тона по-тъмно от тялото, прическа тип телевизор, два косъма вместо вежди, яко размазан грим, черни корени - руса коса...
то не е смешно, а плачевно, защо ли въобще коментирам...
seem too close to be losin touch
by givin in what am i givin up
am i losin way too much..
Ето това според мен е наистина красиво!
![]()
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
Просто Детелина(Диди) ме кефи,не че ми е идеал за жена или я намирам за мега гига яката ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Айде да престанете с тоя спор, а ?
А аз няма да престана с прекрасната Нинка![]()
![]()
chefk0
(popcorn)
Иначе като видях, че и шизо е писала в темата и е постнала снимки(на линкове) си казах, че ще са нейни и се оказах прав![]()
едит: диди стига ме дразни с Нина Добрев, че като я видя ...![]()
![]()
МОМЧЕ
Евала, че намеси външния ми вид, а след това и интелекта ми.Първоначално написано от Shiz0
![]()
Да, грозна съм. Да, на тоя свят има къде-къде по-хубави хора от мен. Да, случвало се е да рева мноого време и да се питам защо външният вид винаги е на първо място... Но и самата аз съм такава и преценям по външен вид, да.
Та доволни ли сте? И в частност МЕГА ГИГА БОЖЕСТВЕНАТА Шизо?
Едит: Имам един АДСКИ важен въпрос към теб. Защо, след като имаш подобно адски огромно самочувствие, твърдиш, че не можеш, без да обработваш снимките си на фотошоп, без да си изчистиш лицето на програма, без да си оправиш носа?В това ли се изразява ОГРОМНОТО ти самочувствие?
спрете се щото ше ви затворя темата! И стига с тая Нина майна, 3 страници едни и същи нейни снимки, поне дайте някоя гола.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
оле толкова е прелестнаааа![]()
![]()
![]()
П.П. Стига сте се драчили деее!
chefk0
Тази Нина е българкаа????? Тя играе в ... кво беше? Дневниците на вампира и е българка? БААси
Недей дава акъл, ше я затвориш, аз ще направя нова, пък Нина Добрев е къде къде над тия дето се качват тук, така че и 50 страници нейни да има.Първоначално написано от tuzaro
![]()
МОМЧЕ
тих те искам!Първоначално написано от dunce
Васко, Нинка е хубава, майна, не мога да се сдържаа![]()
Не е спам
![]()
chefk0
Първоначално написано от BrainDamage
Още снимкииииии???Много е яка!![]()
Нещо гледам много почваш да ми се дървишПървоначално написано от tuzaro
МАЙНА, ако имаш проблеми си добре дошъл във Варна ^^
МОМЧЕ
Нина Добрев е родена в София, но на две годишна възраст се премества заедно със семейството си в Торонто (Онтарио)Първоначално написано от brokeninside13
"В ноемврийския брой на списание ELLE, Нина Добрев споделя, че най-много се гордее с това, че е българка и разказва на всички в Америка за своя произход."
![]()
![]()
chefk0
МЕГА ГИГА БОЖЕСТВЕНАТА Shizo не е много доволна от отговора ти и мисля че можеше по-добре да ме затапиш.
Проблема на всички в тоя форум е..че се взимат твърде на сериозно.
Това е форум.
Това са снимки.
Това са мнения.
А вие.. го обръщате на пазар..Женски при това.. успокойте се малко, пийнете една вода..![]()
оооооо,по дяволите ! сложете още 3 страници снимки на Нина и още толкова се карайте ! моля ви !
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Да бия път до Варна за да се занимавам с някой анонимник в форум?? Нещо слънцето те е напекло нещо...Първоначално написано от dunce
Ха, добър вечер, дечица.
Не се ли научихте да не се карате?
Хайде сега ще постоите без тема, докато не се успокоят страстите![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last