- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- И прецака всичко точно на 14 февруари...
Здравейте![]()
Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145
Уау.. Малко кофти ситуация..
Предлагам ти да си помислиш хубаво какво мислиш да правиш и има ли смисъл да продължавате заедно.. След като размислиш обади му се и го извикай да поговорите.. Попитай го какво мисли и тн.
Една година не е никак малко време, може би сте си омръзнали или пък може да е бил отделно нещо изнервен.. Защо наистина не разнообразите малко? Така излиза, че мислиш само за собственото си удоволствие![]()
Да ти кажа честно, сега нямаме възможност за разнообразяване, навън е студено, у нас е невъзможно, остава само у тях и то почти винаги в неговата стая. И да кажа... не мисля само за себе си, понякога той си мисли, че свършвам, но като излезе да пие вода или до тоалетна след секс, почти винаги довършвам сама...
Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145
тои пък как може да се нацупи за такава глупост като дете ...
нз аз твое място бих направила сичко но не и да го потърся ... бих изчакала да започна да му липсвам и тои сам да ме потърси![]()
Ами измисли нещо различно.. Примерно ако сте не леглото защо не се пренесете на пода или на някой столИма много варианти.. Мъжете обичат, когато "жените владеят играта", покажи му неща, които до сега не си правила. Може да го изненадаш, приятно, разбира се
А това за довършването.. Хмм.. Незнам, ако бях на твое място бих говорила с него
ХАхахахаха баси преебавката хахахахахахЛакомията докъде води.
Говнааааааааааа
Чета ви мненията и си викам-да ви имам проблемите!
Не че не е проблем. Но май всичко е заради голямо желание. Всеки е искал да е задоволен, а накрая-и двамата разочаровани. Несериозно е да се прекъсва връзка по такава причина. Въпреки, че и двамата явно имате вина. Но първо към питащата:
Защо не сменихте позата? Защо не си му казала, че не свършваш? Обичаш ли го?
После ще продължа с отговори. Ако ти не си отговориш сама...
Той: Поне няма ли да си вземеш подаръка?
Аз: Не! Подари го на някоя с по-голям бюст.
хахаха, тва ми хареса много))
Ами да, кофти е ситуацията, но щом сте заедно повече от година предполагам ти е ясно, че трябва да се правят компромиси... аз не съм по дългите връзки и не мога да дам кой знае какъв съвет, но според мен трябва да поговорите сериозно. Щом той се е ядосал за толкова малко нещо, явно самият проблем е по-сериозен, но никога не сте говорили за него. И сега просто е ескалирало. Поговрете си, обсъдете връзката ви и ако има смисъл да сте заедно се постарайте ; )))
come here rude boy, boy, can you GET IT UP? ♥
Има го проблемът. И той е един: лоша комуникация в секса. Ако не си казвате всичко, няма как да не се стигне до такива моменти. Но пак чакам отговорите на въпросите.
според мен не знае какво иска
Просто аз
Защо не сменихте позата? Защо не си му казала, че не свършваш? Обичаш ли го?
1. Защото точно преди 10 минути, той свърши и бяхме на позите, който той искаше! Не заслужих ли пози, които са страхотни за мен?
2. Защото винаги се измаря (аз по принцип свършвам при френска любов, а не по време на самия секс.)
3. Вече не знам дали го обичам. Промени се... вдигна си самочувствието, стана по-нагъл, а беше толкова затворен в началото на връзката ни...
Изгубили сте комуникацията помежду си. Всеки мисли за себе си, без да се съобразява много с другия. Възможно е и страстта да е паднала значително. Трябва да си изясните чувствата. Ако връзката ви е основно сексуална, явно сте се наситили и вече няма какво да я крепи.
Мога само да ти кажа 2 думи :
заеби го !!!!!!!!!
Седем метра е вратата,седем гола на чорбата! БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ !
Дългата връзка се основава на компромиси и истина. Обади му се, повикай го у вас и поговорете.. или пък си направете среща някъде .. Кажи му какво те тревожи.. Кажи му, че последните няколко пъти не си свършвала и го помоли да опита да се сдържа или поне ако свърши преди теб, после да те довърши с френска любов или пръсти.. пък ти му кажи, че той е мъж и той трябва да е активния, пък понякога и ти ще поемаш инициативата.. Аз, както и повечето ми приятели сме мързеливи в това отношение (а и предполагам огромна част от мъжете и момчетата) ... рай е да си легнем, жената да ни възбуди, да ни яхне, да свърши 2-3 пъти, за да ни погали егото в леглото и накрая да ни свърши и нас.. Но поне според ме това е жалко, тъй като връзката е от двама, а не от един.. дай му го този пример, но гледай да не го разбере грешно.. кажи му, че ще осъществяваш фантазиите му, ще правиш компромиси, но за целта той трябва да си върне думите назаад и да не се държи като женчо.. (Едва повярвах, като ми каза, че той просто е станал и си е тръгнал по средата на акта)
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD
И на други ни се е случвало... Но това е признак на ГОЛЯМО разочарование...
здравей имам опит в тия връзки и проблеми и ще ти кажа решението дори и да не ти харесва!
Мъжа,мила или момчето има нужда от разнообразие..
А защо не помислиш че може да започнете да сменяте позите и да намерите такава при която ще ви е хубаво и на двамата...а може и да успееш да свършиш!!
Ако продължите сега пак заедно и ти не се поотпуснеш малко в леглото той рано или късно ще ти изневери...трябва да задоволиш животинския му инстинкт..разбираш ли..
И аз в началото карах само на една поза,но после открих че има по-хубави и по удобни от това да лежа на гръб и да бездействам...и сега когато правим секс обичам аз да владея нещата,защото така аз управлявам пениса му и го насочвам към местата които ще ме накарат да свърша и ефекта е невероятен да ти кажа.
Опитай бе,няма да умреш...Айде сладка успехчета![]()
Писах му няколко смс-а, с които слагам край на връзката... много ме убиди, защото не съм някое момиче за пренебрегване, имам в предвид, че мога да заявя, че съм сексапилна, той също е красив, но просто не знам... благодаря на всички за откровените мнения.
![]()
Незнам ... лоша раота свети валентин винаги води до раздяла .... миналата година наще се разделиха на този празник и пак се събраха де.... както и да еПървоначално написано от LSFC
аа по темата ми той е тъпак .... мисля че е егоист май не си подхождате като гледам диалога ви
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
+1! Не го оставяй заради това...Първоначално написано от 1vkatA
По-добре да го остави. Каква е тая връзка, която приключва толкова абсурдно?!
Явно няма чувства. Преди време питах в една от темите какво ще направи човек, който обича, ако другият залитне. Естествно, нямаше отговор. На такъв въпрос, на 18 години бях отговорил, че ще я зарежа моментално. Въпросът ми беше зададен от семейна приятелка, занимаваща се професионално с такива проблеми. Засмя се и ми каза "Не, моето момче, ще страдаш и ще простиш!" Не мина и година и се уверих в думите й. После не знам още колко пъти. Искам да кажа, че подобна връзка не е зряла, за да издържи. Не е важно чия е вината.
И двамата сте избили някакви детски комплекси..
Оня се сърди, че си искала все една поза, то пък от нищото си му заявила да търси по-големи цици..
Бе вие не сте наред.
Заключението: Не правете секс на малка възраст.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
И аз си имам любими пози, но да ти кажа секса е игра за двама и не трябва да бъдеш егоист. Ок той иска разнообразие в позата. Преглатни егоизмаи смени позата. Да кажем, че това ти да си отгоре не ти допада в момента. В този случей си длъжна да предложиш друга поза като компромис на който да сте съгласни и двамата!Аз се радвам, че с гаджето ми любимите ни пози са еднакви и предимно той контролира нещата коя поза ще следва, а аз само се съгласявам или вмъквам по някой елемент по мой вкус.
Найстина секса става много скучен и монотонен, ако не се сменят позите. Аз не мога да издържа повече от 5 минути в една поза. Даже и за толкова не съм сигурна, че издържам. Много по хубав е страстният секс, в който всичко се развива бързо, страстно и без сценарии. Понякога е хубаво и ти да поемаш главната роля. Сигурна съм, че той ще се израдва на това.
Според мен е хубаво да му звъннеш и да му се извиниш. Кажи, че си сгрешила и че си разбрала че и той е човек и той също има правото да бъде задоволен, а не само ти. Че ти е било толкова хубаво, че в един момент не си се замислила,ч е постъпваш егоистично и го исползваш. Проблемът ти е бил, че не винаги ти е до нещо(както в случея с позата) и това той да те тормози с това (хайде хайде) и да ти дава зор не ти е било приятно и не обичаш да те юркат. Извини му се, кажи му че го обичаш и че искаш да сте си заедно и, че имаш нужда просто от малко разбиране от време на време.![]()
нищо ново
във всяка връзка има такива моменти...
Станислава
Първоначално написано от Dizziness
![]()
Майка му, му помогнала да ти избере еротично бельо, хаха ще ме убиеш направо. А относно това дали да оставаш с него, според мен НЕ, ти си още на 17 кви са тез връзки по една година, живей си живота, сменяй ги наред, опитай от всичко, един живот живееш не се коси за някъв дет мисли само за себе си, това е от мен.
![]()
Първоначално написано от Dizziness
![]()
Ти си мислиш, че като си сексапилна всичко се оправя ли? Ето защо всички 'красавици' са толкова 'добри' в леглото.. Супер глупаво е да мислиш, че не трябва да те пренебрегва само защото си била сексапилна.Не сексапилността прави секса![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.