- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- И прецака всичко точно на 14 февруари...
+1Първоначално написано от LovelyGirl
Най-малко пък прави връзката стабилна.
Май ще се окаже, че момичето е злето в случая, не момчето![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Има още един тънък момент... виждали ли сте зарязана по средата на секс и незадоволена жена? Защото аз-да. Няма такъв бяс... Май още имам нокти по гърба си след подобно нещо. И действително се възприема като унижение от жената. Досега критикувах авторката, но трябва да й призная, че я разбирам. И никога не бих направил такава грешка, ако се повтореха някои моменти. Все пак едва ли е сериозна причина да се скъса. Вече няколко пъти казах, че връзка без комуникация е обречена. Надявам се днес да седне и да размисли трезво. Защото снощи говореше бесът.
щом не е искал да те задоволи изобщо не се занимавай с него.. аз немога да оставя момичето незадоволено ,колкото и рядко да ми се отдава възможност![]()
![]()
Emilen, аз не се сърдя, когато ме оставят незадоволена. Факт е, че мнооого рядко свършвам по време на секс. Не се чувствам зле или разочарована, дори и да съм била близо до края. В крайна сметка не оргазмът е най-важното в секса.
Към авторката. И двамата имате вина. Ти, че не говориш за усещанията си, че не споделяш за проблемите си с оргазмите, че се преструваш. Така той остава с впечатлението, че всичко е ОК и си действа добре.
Факт е, че не е постъпил добре, прекъсвайки акта, но е факт, че не е машина и наистина може да се е изморил.
Има и по-зле. Вчера бяхме цял ден абсолютно сами...и не правихме секс. Натъпкахме се на обед и хич не ни беше до това. Задоволихме се само с френски ласки преди обеда.
Може и той да е преял...знаеш ли? Аз поне 3 часа след като ям не мога да правя секс. От клатушкането ми става лошо, тежко ми е, а и кръвта се съсредоточва в стомаха, а не към половитее органи....
Ох въпреки, че не мога съвсем да ти се поставя на мястото ми звучи доста кофти самата ситуация ..![]()
Изчетох почти всички мнения и стигнах до твоето, в което си му написала смс-и, че едва ли не късате .. според мен това не е непоправимо и можете да седнете и да обсъдите нуждите си и това какво искате един от друг ..Защо трябва 1 година да се пропилява ей така заради една случка?
![]()
Акцентът ми не беше самото свършване на жената, а фактът да бъде зарязана безцеремонно, когато все още очаква ласки. Това действа особено неприятно, вярвам, на всяка жена. Едно е да се каже "не мога повече. Извинявай"(не че всички жени ще го разберат и не, че всички мъже биха го казали), а съвсем друго просто да се развика на жената и да стане. Но пак опираме до общуването.Първоначално написано от krem4et0
Малко грубовато казано, но това не го разбирам: Стигнали са до това да си свалят гащите един пред друг, пък премълчават евентуални проблеми в това, което следва...
Предварително се извинявам, но това, което е направил приятелят ти е "мишо" и мухлйовско. Мъжката ми гордост не би ми позволила да зарежа, така момиче по време на толкова интимни и специални преживявания. Да не говорим, че всеки поне малко джентълмен мисли първо за удоволствието на приятелката си, не е нормално момче да се вайка, като девойка (ролите явно се менят). Гарантирам ти, че причината не е в твоите способности и възможности - това е само повод. Значи твоят човек си прави кефа и като свърши те зарязва - сори, но няма оправдание.
Според мен в случая ти си права, а утежняващо е, че ти е извъртял тези номера на Св. Валентин. И аз бях по-свит първите години в гимназията, а после последва ефект на махалото - за известно време бях ужасен егоист. Важен е балансът и мисля, че твоят човек сега е във фаза на егоист, а дали ще излезе от нея?
ЛЕЛЕ ТОВА Е НОРМАЛНА ТЕМА!!!!!![]()
![]()
А само 1 можеш да напр.. да говориш с него..
За мен мацката има по-голяма вина.На св.Валентин поне можеше да му достави и на него удоволствие щом ти се огажда(явно) само на теб.
И да го затапия с "с по-голям бюст" не ми е коректна,откъде знаеш как изглеждат гърдите ти в неговите ръце.
Аз на моето момче му услужих на долния етаж на барчето ,ш което бяхме и му казах да си измисли едно желание и ще му го дам-каквото и да е от секса.
И се зарадва
Явно си доста всеотдайна, повече от колкото трябва даже. Ако в една връзка няма баланс, отива по дяволите. Всеки случай трябва да си голям женчо, за да се фръцнеш по време на секс.Първоначално написано от Shia
![]()
Виж прочетох темата..от, която като всички останали и аз бях потресена..
и ако трябва да бъда честна думата "женчо" в случеят го описва..по начинът ти на писане ми звучиш умно момиче, надали би тръгнала с такъв, но в случеят нещо му е станало..мм
На твоя страна съм така да се изразя..не разбирам какво толкова си искала още някоя минутка..при условие, че преди това кротко си го изчакала..Това неговото е някак детинско..работата с размера на сутиена също е била малко..кофти, но фактът, че си проявила отново разбиране също е важен..
Вижте се, поговорете..една година не е малко..Тук сега заради няколко коментара, че той неструва..не и струва да се разделяте..нали ти го познаваш по-добре от другите..все пак..
На 17..и просто да си тръгне..най-малкото е било празник, който олицетворява тъкмо вашата връзка..наистина е много неуместно да
си тръгне така за едното нищо..практически търси внимание..
Може би сега си му ядосана и с право, но наистина поговорете..
и от личен опит знам какво е да те зарежат със sms..повярвай ми не е това начинът..
*Ако категорично си си решила, че ням а да бъдеш с него поне заради тази една година го намери седни и поговори с него като с човек, защото повярвай ми много ще го заболи с sms..
*Но щом пишеш sms значи не ти стиска да го гледаш в очите, значи чувства още има..Просто поредния спор..без тях не може..
И моето момче обича да се сърди за глупости..ама
обичам го какъвто си е..това е..
правиш компромис..просто отстъпваш..и повярвай ми ако наистина те обича ще го оцени!
)
ReachlessGirl
МнениеПуснато на: Пон Фев 15, 2010 4:01 pm Заглавие:
Ох въпреки, че не мога съвсем да ти се поставя на мястото ми звучи доста кофти самата ситуация .. Sad
Изчетох почти всички мнения и стигнах до твоето, в което си му написала смс-и, че едва ли не късате .. според мен това не е непоправимо и можете да седнете и да обсъдите нуждите си и това какво искате един от друг .. Surprised Защо трябва 1 година да се пропилява ей така заради една случка? Confused
+++Първоначално написано от MakeMeLaugh
Първоначално написано от pastel
закъсня за работа и не исках да му крещят за това
,а и аз си поисках нещо естествено,за да съм и аз доволна-баланс имаше.Съгласихме се и си чакаме "подаръците".
Затова имаш уста,за да кажея какво иская и какво ти доставя удоволствие и аз съм с над година и половина връзка и една поза няма да ни накара да се скараме,а напротив ще ни даде право на изобретателност
кофти situation
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
Ти си си виновна а и редовния номер особено тва с картите изключването на телефона и пращането при друга е доста познато и често срещано и вбесява момчетата
^^ Ужас , как може.Първоначално написано от Godsmackcho
Според мен трябва сериозно да си поговорите за това на къде отива връзката ви. Е , като гледам, май е отишла по дяволите. Кофти е , че те оставя незадоволена. И даже се цупи.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Хахахахах.. хахахахаха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това ме развесели... хаха.. и тея хора пишат във форум за секс да дават акъли на други..
Вземете си задайте си въпроса какъв го дирите заедно ? Щом като факта че не може да се разберете за едното ебане, какъв е шанса да се разберете за каквото и да било останало ? Пък това колко авторката е сексапилна трябва да е мнение на другите хора (силно субективно при това), не на нея самата. Иначе му се вика нарцисизъм.
наи добре хвани му звани и му кажи,4е си бремена
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P
![]()
![]()
ХАхаха тва е грубоПървоначално написано от NaGaStYlE
не виж сега... една година първо не е чак толкова много време както ти казват другите... а и ти си само на 17, искаш да ходите още 5-6 години и да се ожените ли какво? В смисъл не ти казвам да го зарежеш опитай се да го задаржиш ако си заслужава разбира се и все пак помни, че си само на 17... По добре да скъсате сега от колкото на по 20... мисля, че ме разбираш
Да скъсат заради това? Вие тези връзки ги нямате за нищо.. Разделяте се за щяло и нещяло.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ами, няма да се женят .Първоначално написано от LovelyGirl
![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
е супер ама след като страда и прости беше ли същото ?! А каква ти беше гаранцията 4е няма да се повтори и потрети залитванката .... 1 път излезе ли влакчето от коловоза спирка нямаПървоначално написано от Emilen
![]()