.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66
    Голям фен Аватара на Emilen
    Е, виждаш ли, точно това е разликата между разума и чувствата...
    Знаеш какво трябва да направиш, но не можеш, заради чувствата...
    Когато разумът вземе връх, значи чувствата са си отишли.
    Научава се с горчив опит.

Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Да скъсат заради това? Вие тези връзки ги нямате за нищо.. Разделяте се за щяло и нещяло.
    Ами, няма да се женят .

Хахаха Кой говори за женене? Вие пред най-малкия проблем си хващате пътя ли? Станало нещо и айде късаме.. Като се скарате с ваще си напускате дома ли?
    Пораснете малко и не търсете винаги най-лесното, в случая глупаво, решение.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    София
    и вие жените сте едни .. еми я си представи че ако му беше казала окей сменяме я всичко това нямаше да стане ; ) ... секса не е за да е задоволен само единя.. я си представи че пък на него може да не му е удобна тази поза и като правите секс да се съобразява с теб щот знае че я харесваш ... и в един момент той ти е казал да я смените и ти неееееееееееееееееее.... а тва за картите дето и не си му дигала .. сори аз съм на 16 но твойто вече е детско мислене .. дай си ми куклите на си ти парцалките .. щом ходите от 1 год и нещо начи се обичате .. щом се обичате ще направите всичко вазможно да сте заедно и да се угаждате един на друг !
    Exorcism !

Re: И прецака всичко точно на 14 февруари...

Цитирай Първоначално написано от Dizziness
    Здравейте ще Ви споделя нещо и ще Ви помоля за откровено мнение.

На самият 14 фефруари (през деня) всичко беше наред. Неговите родители ме извикаха на вечеря. Отивам, той ми подарява един комплект еротично бельо с думите: искам да го облечеш. Окей, подаръкът беше чудесен, майка му помогнала в избора му за него, малко ми беше голям, защото аз съм 75 B, а чашката беше 80 B, но не беше болка за умиране като стегнеш малко презрамките. Хапнахме, след което той започна да ми прави френска любов, стигнахме до секс, той свърши за около 15 минути, понеже не го бяхме правили отдавна. Аз не свърших, попитах ще го направим ли пак, той отвърна: Да, само да мине малко време. Съгласих се, изчаках. Почнахме, минаха 2-3 минути, той почна да се цупи защо все сме на тази поза, не ми ли омръзна... разбирам, че мъжете искат разнообразие, но за мен тя е страхотна, така никога не ме боли и е в пряк контакт с G-точката, почна само да ми натяква, хайде ти да си отгоре и не се спря. Казах му: Хайде още няколко минути на тази поза и след малко ще сме на която поискаш ти. След 1 минута, той стана, обу се и каза: няма да го правим. Аз гледах така -> оО ! Попитах какво е станало, щото усетих, че малко му е паднал, може би, защото се е ядосал, не знам. Той отвърна: Все искаш да е на твоето, намери си друг да те задоволи! Излезе от стаята, аз станах, облякох се, той влезе с думите:
    Той: Къде отиваш?
    Аз: Прибирам се!
    Той: Ми да, като не са те задоволили си тръгваш!
    Аз: ...
    Той: Поне няма ли да си вземеш подаръка?
    Аз: Не! Подари го на някоя с по-голям бюст.

Прибрах се. Той звъни.
    Той: Прибра ли се?
    Аз: Да.

Затвори....

Обадих му се и му казах:
    Аз: Утре ела да си вземеш картата! (Той ми я даде, за да говорим безплатно.)
    Той: ...

Изключих си телефона, после го включих, имах 1 пропуснато обаждане, после пак ми звънна, но не му вдигнах.

........ Чувствам се някак си... унизена, не знам защо, заедно сме от година и нещо, всичко беше супер, но не знам, ако има значение по на 17 сме и двамата.

Благодаря за отделеното време.
    според мен си егоистична ,дайе много !!Момчето се е постарало доста ,но да му върнеш подаръците и карти и какво ли не ... пфуу и при тва сте били година и нещо заедно ... без коментар съм !
    Da da

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: дсцф

Защо не сменихте позата? Защо не си му казала, че не свършваш? Обичаш ли го?

1. Защото точно преди 10 минути, той свърши и бяхме на позите, който той искаше! Не заслужих ли пози, които са страхотни за мен?

2. Защото винаги се измаря (аз по принцип свършвам при френска любов, а не по време на самия секс.)

3. Вече не знам дали го обичам. Промени се... вдигна си самочувствието, стана по-нагъл, а беше толкова затворен в началото на връзката ни...
    Мдаа !! Прочетен вестник си за него

Иначе е добър варянта да подари сутиена на друга с по големи цици

Постъпил е егоистично спрямо теб и то доста..

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Не бой се че кацне .. :P

наистина постъпила си гадно ... той ти прави мил жест ... а ти му казваш да го подари на друга с по голям бюст ... той кфо е виновен че имаш малки цици ????
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

хаха .. малко разноообразииииие можеше да има

кофти ситуация и двамата сте постъпили тъпо ..
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Голям фен
    Град
    Варна
    Нещо егоистка ми се струва че си , харесваш една поза и само нея искаш без да се съобразяваш с това което иска приятеляти.Една връзка и секса в нея е важно и двамата да сте доволни не само ти.Щом иска разнообразие човека трябва да му го дадеш трябва да се правят КОМПРОМИСИ.В един момента на човек му писва да прави едно и също нещо и да повтаря едно и също нещо, щом не се съобразяваш с неговите желания когато тои се съобразява твоите значи просто ти не си за него.
    Зада получиш трябва и да дадеш.

Град
    Варна
    Писах му няколко смс-а, с които слагам край на връзката... много ме убиди, защото не съм някое момиче за пренебрегване, имам в предвид, че мога да заявя, че съм сексапилна, той също е красив, но просто не знам... благодаря на всички за откровените мнения.

Ще ме прощава авторката, но това е такава простотия. Това потвърждава мнението ми, че на 17 год. никой не е дорасъл за сериозна връзка. Като оставим настрана всички останали неща, които се изписаха, аз пък ще ти кажа - имаш голямо самочувствие за това каква си, какво заслужаваш, а го зарязваш със смс!! Толкова детинско, глупаво и несериозно е това и някой ден ще го осъзнаеш!Само ти пожелавам с теб да не постъпят така някой ден.
    Това, което е лесно, не е интересно.

Град
    там където белите мечки слизат на ръчна
    Чета и падам да се смея кви сте кретени. Момичето е право. Егоиста е той като свършва за 10мин и е толкова некадърен че после не може да довърши приятелката си. Главния проблем е че и двамата сте на 17 и най-вече той. Кво очакваш от зелен пубер?? Не си уцелила просто. По проблема ти , просто го заеби. Явно е станал големия ебач щом се е променил. Ако ще и 3 години да сте били заедно, хората се променят за да се нагаждат заедно , а твоя на по-зле отива

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си