Здравейте

ще Ви споделя нещо и ще Ви помоля за откровено мнение.
На самият 14 фефруари (през деня) всичко беше наред. Неговите родители ме извикаха на вечеря. Отивам, той ми подарява един комплект еротично бельо с думите: искам да го облечеш. Окей, подаръкът беше чудесен, майка му помогнала в избора му за него, малко ми беше голям, защото аз съм 75 B, а чашката беше 80 B, но не беше болка за умиране като стегнеш малко презрамките. Хапнахме, след което той започна да ми прави френска любов, стигнахме до секс, той свърши за около 15 минути, понеже не го бяхме правили отдавна. Аз не свърших, попитах ще го направим ли пак, той отвърна: Да, само да мине малко време. Съгласих се, изчаках. Почнахме, минаха 2-3 минути, той почна да се цупи защо все сме на тази поза, не ми ли омръзна... разбирам, че мъжете искат разнообразие, но за мен тя е страхотна, така никога не ме боли и е в пряк контакт с G-точката, почна само да ми натяква, хайде ти да си отгоре и не се спря. Казах му: Хайде още няколко минути на тази поза и след малко ще сме на която поискаш ти. След 1 минута, той стана, обу се и каза: няма да го правим. Аз гледах така -> оО ! Попитах какво е станало, щото усетих, че малко му е паднал, може би, защото се е ядосал, не знам. Той отвърна: Все искаш да е на твоето, намери си друг да те задоволи! Излезе от стаята, аз станах, облякох се, той влезе с думите:
Той: Къде отиваш?
Аз: Прибирам се!
Той: Ми да, като не са те задоволили си тръгваш!
Аз: ...
Той: Поне няма ли да си вземеш подаръка?
Аз: Не! Подари го на някоя с по-голям бюст.
Прибрах се. Той звъни.
Той: Прибра ли се?
Аз: Да.
Затвори....
Обадих му се и му казах:
Аз: Утре ела да си вземеш картата! (Той ми я даде, за да говорим безплатно.)
Той: ...
Изключих си телефона, после го включих, имах 1 пропуснато обаждане, после пак ми звънна, но не му вдигнах.
........ Чувствам се някак си... унизена, не знам защо, заедно сме от година и нещо, всичко беше супер, но не знам, ако има значение по на 17 сме и двамата.
Благодаря за отделеното време.