- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Добри училища из София
Хелоу !!
Искам да попитам столичаните за някои добри училища в София, защото другата година мисля да кандидатствам там и искам някаква информация за училищатаблагодаря предварително
FUCK-тически не ме интересувате..
СОУ-18 СОУ ''Уилям Гладстон'',133 СОУ "Александър Сергеевич Пушкин"
Гимназии-НГДЕК,НПМГ,9 ФЕГ,1 АЕГ,2 АЕГ,91 НЕГ,164 ИЕГ,СМГ
Хм.. ами зависи какво по-точно искаш - математическа гимназия , езикова гимназия , спортно ..![]()
Гледам, че си от Стара Загора или поне така си написала. Ако искаш езикова - ЕГ-то в Стз също е на много добро ниво, но ако си решила специално да София - има тема, в която пише най-елитните училища и там може да погледнеш.![]()
За какво ти е да ходиш в София, нашия град си е най-якия, стой си тука :P :PПървоначално написано от uBuTo
Лично според мен, много бъркаш, че бягаш от Ромен Ролан. Лично аз съм с впечатлението, че е от малкото добри училища.
Ако търсиш математика е по-разбираемо. СМГ и НПМГ.![]()
Не съм от София,но съм чувала от приятелки,че НПМГ е добра
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
^ми харесва ми града .. а пък и искам да съм в някой по-голям град![]()
О.о харесваш СофияПървоначално написано от uBuTo
![]()
Нищо лично,но на мене не ми харесва много..Иначе има някои нещо,които биват..А и някои училища също си ги биват
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Като дойдеш , драсни едно ЛС да пиеме кафе , ще те разходя и ще ти покажа забележителностите на града ...Първоначално написано от uBuTo
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
абе ти чакай първо да ме приемат ..Първоначално написано от Valento
![]()
и се надявам под забележителности да нямаш предвид спалнята си
![]()
![]()
Първоначално написано от uBuTo
![]()
![]()
![]()
Отговорът беше много добър...Иначе мисли хубаво, защото наистина промяната е голяма, а не съм убеден, че с нещо нашите "първи" и "топ" гимназии превъзхождат вашата езикова...
Ти така и не каза с език или математика мислиш да се занимаваш?
Успех, каквото и да решиш...![]()
ами с език .. математиката изобщо не ми върви ..Първоначално написано от amk933
Както казах по-горе и както написа амк933, вашата езикова е на много високо ниво, а и Стара Загора не е малък град. Новият град е голяма промяна, гледай да не съжаляваш после![]()
И според мен е така. И мисля , че на вторият ден ще си искаш вкъщи.Първоначално написано от Unendlich
Иначе от езиковите : френска , немска , английска / 1ва,2ра /
испанската и така , но помисли си. Сама на квартира ли ще живееш?![]()
Абе Стара Загора си е Стара Загора, Лас Вегаса на БГ, квот и да си говорим![]()
абе човек на мене тоя град не ми харесва!! .. омръзнал ми е .. познавам целия град и вече ми е писнало от всякакви надувки дето виреят из Стара Загора (сигурно и в София ги има .. ама карайПървоначално написано от krasaveca
) .. и точно затова не искам да ходя и в нашата езикова .. пълно е с прости кифли .. а и нов град, ново начало ...
![]()
Оооо не знам защо си мислиш,че тук е по-различно...но това е друга тема...Първоначално написано от uBuTo
Немската е най-добрата езикова,също така испанската и френската.
абе едва ли е по-различно, но със сигурност е по-добре от Стара ЗагораПървоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
.. благодаря на всички
![]()
И родителите ти те пускат САМА в София на тази възраст?![]()
Нещо изобщо не ми се връзва !! Със страшно грешни представи си!
Колко пъти си била в София и за колко време?![]()
да пускат ме!!Първоначално написано от Infinity
.. 2 пъти съм била в София - 1 път на екскурзия за 1 ден и другия път при 1 френдка за 2 седмици
![]()
Силно се надявам да не прозвучи прекалено грубо , но родителите ти са луди , бе човек !!![]()
абе права си!!Първоначално написано от Infinity
луди са ..
ПГСАГ АРХИТЕКТУРА АЕ![]()
![]()
![]()
газария
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre