- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Пушите ли ?
Преди да, но започнах да се задъхвам и ми беше супер гадно и ги отказах... Съга съм по-добре![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Абе има 2000000000000000000 такива теми бе. м***а му стараа!Писна ми вече...
Първоначално написано от ospower
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Само кат съм пиян кат кирка![]()
Първоначално написано от SmilezZz
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Първоначално написано от SmilezZz
"За мен парите означават само едно - СВОБОДА!" - Коко Шанел
Не пуша и нямам намерение някога да почвам.
и цигари и трева пуша
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
не...нямам желание, а и имам астма и ми става гадно само докато дишам дим, пък камо-ли да пуша...
НЕ! Заклет АНТИПУШАЧ съм........... дано така и продължава..
+ това ще ми пречи на спорта.....![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
да цигарки ... иии почти няма ден в който не съм се напушил ... и тези които ни пушат weed ... не знаят нища за живота ... поне се напушете един път за да видите как се замисляте ... поне аз бях така първите пъти .. сега вече ми е като ежедневие ... дано знаети че алкохола е по - вреден от треволяка![]()
Пуша само цигари.
Вафла..
Трева - да
Тютюн - не
В момента не пуша !
Никога не съм пушил .
Пробвал съм и трева и тютюневи цигари и не ме влече .
Не възнамерявам да пуша !
На 19 години съм и всички покрай мен пушат (родители,приятели,съучени и)
Нямам търпение да вкарат закона за пушенето на публични места .![]()
![]()
![]()
Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва