- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- и аз да ви питам за червило
искам някакво червило с цвят coral или праскова сухо
много съм търсила и не мога да намеря
някой да може да ми помогне ?![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
http://www.revlon.com/ProductCatalog...&ProductID=188
Бях го дала и в темата за гланца. Ии както там написах ако сложиш гланц отдолу седи по - мазно, а ако си без гланц си е сухо червило и издържа доста. По- долу на страницата можеш да видиш и кви цветове има.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
благодаря, ама такива мацаници с четки не обичам![]()
пък и това чесно казано не съм го виждала по магазните
някакви др предложения?
И аз искам такова червило, цвят праскова, ама неща с четка.
Този цвят е перфектен,по принцип ми харесват бежово или прасковено не съм много по червила предпочитам гланцове но всеки с вкуса си...![]()
това на maybelline ли е? аз искам някакво праскова но не да бие на бежово , а по към мн светло розовкоо ако ме разбирате![]()
май не е maybelline по-скоро ми прилича на IsaDora,едно време имах на IsaDora и беше в същинската опаковка,но немога да ти кажа със сигурност![]()
И аз предпочитам гланцове по принцип, ама бях си харесала едно червило в едно с исание, ама там беше на откачена цена.
http://beautycosmetic.biz/dermacol-d...pf-p-3287.html
на картинката го има Корала
и Флормар трябва да имат от гамата
разгледай червилата на AVON имат всякакни цветове.
Орифлейм преди имаха много хубаво червило от серията Giordani Gold-праскова
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
В кампания 03 на Орифлейм мисля,че видях нещо подобно..От Smokey Collection, ако не бъркам![]()
![]()
Да , това е Мейбълин и има точно такъв цвят , какъвто търсиш.Първоначално написано от POLLINA
![]()
Писането на КИРИЛИЦА е задължително!
amk933
Хубави са, Да
No matter where you go, there they are...
Номер 98 на Голдън роуз мисля, че ще ти свърши работа като цвят..иначе самото червило е пълен боклук-10 минути не знам дали издържа..
търсиш нещо светличко, близко до цвета на кожата, но леко розовеещо лизащото аз такова искам попринцип обаче с това обяснение най-вероятно ще шашна продавачките
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
аз си търся нещо такова ама вече имам няколко неслполучливи опита.. прекалено розови са ми ..или прекалено светли,устните ми стават като на мъртвецтърсиш нещо светличко, близко до цвета на кожата, но леко розовеещо ли Very Happy защото аз такова искам попринцип обаче с това обяснение най-вероятно ще шашна продавачките![]()
![]()
няма смисъл да пускам нова тема та ще питам тук
някой може ли да ми препоръча някакво хубаво червено червило,но да не е толкова наситено,а по-светло![]()
AVON. Oсобено това новото Mega Impact e прекрасно![]()