- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- проблема е че е цигaнин .....
onestar всеки си има мнение и то е достойно за уважение каквото и да е...ценя мнението ти, но не го приемам...не мисля че щеше да смяташ така, ако беше момиче, израстнало в такива обстоятелства като моите...да бягаш сама от някаква "глутница" мангали с ножове само защото те са решили че им е забавно, без да имаш някаква вина... да бягаш и да се криеш по входовете като мишка в 8-9h лятно време когато е светло... да бягаш, когато те гонят и да усещаш, че силите ти не стигат, а да знаеш, че не можеш да спреш...да те гонят и да те хванат..опипвайки те на всевъзможни места ... да те хванат под мишницата и да тръгнат към махалата си където вече не знаеш какво те очаква..или по точно знаеш, че само лошо те чака..да си скован от страх и паника и само сълзите да ти остават и да се МОЛИШ да те пусант когато дори не си виновен за нещо...да се молиш със сълзи и да убеждаваш, че ще си мълчиш само и само да те пуснат...да ти запушват устата, когато се опиташ да викаш за помощ... и все пак това са мн бледнеещи случки пред тези, който стават ежедневно с др момичета...не те ли вълнува факта, че мн момичета биват изнасилвани и то точно от циганите, които ти така защитаваш (в никакъв случай не твърдя че само те са престъпната маса в Бг, но и те са част от нея)... или защото не е на твоята глава не ти пука...дано някое време имаш деца, който да нямат тези проблеми но представи си няма ли да ти се иска да преобърнеш света ако недай си Боже дъщеря ти бъде изнасилена ...а ако не успее да го преживее и след това отиде в клиника за лечение на психически травми (имам позната която след доста години си е все още там .. неизлекувана)... не мога да говоря за всички цигани под общ знаменател, но когато преживееш тези неща или по лоши и ти няма да ги обичаш по никакъв повод...може и да ми кажеш че това не е нищо, но моята психика така го понесе и не само не ми беше приятно...беше ми отвратително...
относно правописа ми...ми не е перфектен тук във форума защото обикновено пиша рядко, когато някоя тема ме афектира, и в бързината пиша на диалект или пропускам препинателни знаци, или букви... но определно аз не смятам че имам лош правопис и лоша култура по български език ..като имаш впредвид, че съм се явявала на олимпиади и примерни тестове и съм се калсирала на национално ниво (изтъквам го като факт, с който да се защитя, а не да се изфукам) сж за оффтопика.. по темата пак оставам на мнение, че има много по-добри и свястни хора от друг произход..какъвто и да е той
![]()
![]()
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят
Забравил съм "n" идях си грешката ,явно в бързината не съм се усетил.Едната ми ръка е шинирана в момента и стават такива работиПървоначално написано от fenastz
![]()
--------------------------------------------------------
мани го тоя циганин не ставааааааа забрави го
Първоначално написано от BloomF
![]()
Аз не обичам циганите, нито ги защитавам като цяло. Казвам, че не може да се обобщава така и едва ли не всеки циганин да се изкара боклук, като се има в предвид, че хора от ромски произход достойни за уважение - има.Първоначално написано от egois74e
Теб са те гонили, плашили, унижавали и опипвали цигани, а мен българи.
Миналото лято например се прибирах от магазина, когато едно "гЪзарче" не ме подгони с брадва. На следващия ден някаква групичка пребили момче посред бял ден и го ограбили. А с/у мен насочиха нож заплашвайки ме, че ако не им предам ПОКУПКИТЕ ще не наръгат.
Давам просто някакви елементарни примери, с които искам да кажа, че както циганите го правят - така и българите.
Тук "пропадналите българи" са, да кажем, 30% от 100 - при циганите обратно. Но никога никой не може да каже, че дадена нация е съвършенна - винаги ще има гнило, но това не означава, че цялата е такава.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Съжалявам, виждам че съм ви интересна, но не мога да смогна да отговарям на всички ви. Така, че няма смисъл да ме нападате с неща от рода на "Защо не отговори на еди си кой..мой маловажен въпрос?".
Нека обобщим: Да, с мен не може да се спори. Циганите са гадни гнусни същества, да умират, въобще не ме интересува кво мислите и квото и да напишете, и колкото и да нареждате, ако ще и 100000 човека да започнете да плюете срещу мен, мнението ми ще остане същото. Циганите на сапун.
Смешника от Бургас ще си остане същия грозник, квото и да напишеДори 300 човека да го подкрепят, все ще си остане същия смотаняк, който го пръскат от подигравки в училище и същия форумен мишок, който се прави на мъж по форумите, защото другаде не му се отдава.
БлуФейс - не се чувствам по никакъв начин длъжна да ти отговарям, тъй като ти се намеси между шамарите. Нито едно от изреченията ми не е било предназначено за теб, но след като си решил да приемаш нападките между мен и грозния "Слушащ пънк, хардкор, рок и бг рап" човек, ОК>
И най-накрая нещо в моя защита, въпреки че пак казвам "вие НЕ заслужавате" - НЕ, не съдя хората по външния им вид. Просто както той може да ме нарича смотанячка, защото мразя циганите, така и аз мога да го обиждам, заради (добре) изключително привлекателния му външен вид (така добре ли е?) .
Let the psycho plays with you...
Леле нужно ли е във всяка една тема да става спор?Ако можехте щяхте да се сбиете нали?
Писнало ми е вече от това.
Какво значение има кой е е грозен и кой е циганин?Не опира до това дали си хубав/грозен, слаб/дебел или българин/циганин.1) ,че има ужасно много българи, които са по-зле и от цигани, ама не като си е нашето не го виждаме.Всяко стадо има черни овци, не идиализирайте българите.Въпроса е там, че момичето ще има ужасно много проблеми, заради културата, вярата /ако въобще циганина вярва в нещо/, начина на живот.Освен това семейството му НИКОГА няма да те приеме, да не говорим ,че твоите родители ще се открекат от теб и ще ги е срам да кажат, че дъщеря им е с циганин.Но по-зле ще са родителите на циганина, тези НИКОГА както вече казах, няма да те допуснат.Знам какво говоря /не, защото съм била с циганин, а защото съм ходила с човек от друга култура/.Дори да има уникална любов, всичко ще се разбие и ще съжалявате /както мен/.
Пийс.
OMG![]()
Свършиха Българите, че започнахме с циганите!!!......................
Прави му чест на човекът, че ти е казал директно, какви са му намеренията към теб. Не познавам печен циганин, но това от какъв произход е няма значение. Никой не избира какъв да се роди. А относно "сапунджиите", причината, поради, която вие слагате под етикет всеки е същата, поради, която правят това с вас. Както казах не познавам печен циганин, но съм убеден, че има и такива. Както е казал Тома Аквински - "вярвам защото е абсурдно!"
О.О....освен ако и ти не си някфа от гетото,не виждам как е възможно се влюбиш в циганин![]()
Първоначално написано от DevilWish
![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
[quote="Dopeass"][quote]
Моето момиче точно това не можеш да разбереш ,че той си прави преценка на базата на твоите ограничени възгледи ,а ти него го определяш според външният вид.
Ще ти дам прост пример-Стивън Хокинг който има едно много гадно заболяване и външният му вид не е изобщо привлекателен ,но е заслужил най-високото отличие в областа си и дори има собствен офис в Кембридж (което там е нещо много трудно постижимо).
Има много хора с красив външен вид,едва ли не секс символи , които са прости до неузнаваемост....
Аз не искам да споря кой е тъп и кой е умен.Аз съм зад менението ,че когато не познаваш някого не можеш да кажеш какъв е той и да му залепиш една характеристика.
Както вече се каза-всеки ден виждаме тези цигани които обикалят по улиците ,просят , нямат желание да се напънат и да постигнат нещо в живота си , крадат и са в тежест на обществото ,но какво пречи примерно дори един на 10 000 да има желание да се образова,да е умен , способен и да не е от типажа на мръсните,долни ,крадливи цигани??
П.П. Не очаквам да знаеш кой е Стивън Хокинг , не очаквам и да си промениш мнението ,защото ти имаш прекалено много предразсъдъци и прекалено ограничено мислене![]()
Ти нещо май не си наясно какво пишеш.. повтори над 10000 пъти "грозният" , но иначе ... Неее ти не съдиш хората по външния им видПървоначално написано от Dopeass
Само на мен ли ми се струва едно голямо двусмислие?
И на всичко отгоре ти отккъде знаеш какъв е в истинския живот, . . просто нямаш правото да говориш за това. .защото не всеки , който изразява мнение различно от твоето е "смотан грозник. . мишок " и тн . .![]()
I don`t care .. ;] ..
Разбирам,че искате справедливост спрямо циганите,да - и те са човешки същества, но постъпките им не би трябвало да позволят на никой нормален българин да им съчуства..
Малко ли българи са били убивани или нападани от цигани? Малко ли момичета са били изнасилвани?! Съжелявам, но не одобрявам такова добро отношение към хора,които не го заслужават. x)
А ти всички цигани ли познаваш? Всички цигани ли крадат , изнасилват убиват? Всички българи ли са безгрешни и не крадат, не убиват и не изнасилват? Всички българи ли заслужават да бъдат съжалявани , уважавани и имащи право на справедливост?Първоначално написано от PROVOCATIVE
Лично ако зависеше от мен много от политиците ни щяха да бъдат бичувани и след това изпратени на доживотен затвор!!!!
П.П. Както много пъти съм казвал-обичам България, ние сме велика държава съсипана от политиците ни.Според мен хората не трябва да бъдат съдени според етническата си принадлежност ,а според заслугите , характера ,ценностите ,постиженията ,качествата и интелекта си![]()
А малко ли българи са били нападани от българи, а малко ли момичета са били изнасилвани от българи. Просто защото са цигани и се отделя такова голямо внимание подобни случаи. Защото е по - добре да се мразим и всеки да мисли как да се спасява отколкото да, се съберем и да бутнем парламента, държавата ни да претърпи някои реформи и да застане различно от псевдоправителствата на този етап правителства. За това е цялата работа - това мислене е насадено. Помислете малко, пък тогава пишете. И аз съм патриот и аз обичам българското - кланям се пред обичаите, но какво е значението как изглеждаш, когато имаш голямо сърце и гънки в главата.Първоначално написано от PROVOCATIVE
Първоначално написано от hopekiller
Не са малко нападенията от българи НАД българи. Но определено са по малко от циганските нападения над българите!
Освен това... предполагам знаете,че циганите не са само в България - има ги на много места. Но някъде другаде да сте чули да се оплакват от тях? Не! Но не защото са по-добри или по-различни ,а защото там държавата знае как да се оправят с тях.
Живеем в България,а българите имат по-малко права и повече задължения от всеки един циганин тук!!!
Ако вие ги толерирате като нормални,равни на нас хора,защо тези нечистоплътни,нахални,мизе рни форми на живот не се подчиняват на същите закони като нашите!
---
Защото малките циганчета вървящи по улиците и просещи могат да те гонят от централна гара в Пловдив до НДК-то София и ако не им обърнеш внимание я ще си изядеш някоя псувня,я ще ти се изплюят в лицето...
![]()
Ohne dich kann ich nicht sein...
hopekiller написа:
Какво си правите ташак бе - момичето ви моли за съвет. Няма значение какъв е, ако наистина имаш истински чувства към него, нищо не ти пречи да си с него. Любовта няма граници. Но преди това, го опознай хубаво, бъди сигурна че те заслужава, защото който, каквото да ми говори циганина си е циганин, винаги ще гледа само на него да му е кеф
napulno suglasna sum![]()
+1Първоначално написано от Jigi
П.П. но пък факта ,че от него можеш да получиш само секс, показва ,че НЕ трябва въобще да се занимаваш с него..
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Първоначално написано от Dopeass
Неее... ти не преценяш хората по външния видИзвън всякакъв спор, оставям абсолютно всичко казано до тук и просто искам да те попитам как направи това велико заключение за мен
Едва ли ще ми дадеш някакъв смислен и неагресивен отговор но както и да е
Със здраве ;]
ОМГ, не слагайте циганите под общ знаменател!!
Аз познавам цигани, които струват в пъти повече от някои българи. Например: едно приятелско семейство. Цигани, ама с честни пари са си построили къща и са чисти, наистина чисти и много подредени! Не веднъж съм ходила у тях и съм оставала с добри впечатления и от обстановката, и от посрещането. Баща ми дори е въртял нещо като бизнес с тях. Според вас щеше ли да се хване, ако го лъжеха или крадяха, или ако не смяташе, че са добри хора?!
Наистина има цигани, които са си типични МАНГАЛИ, но и такива, които са повече от някои българи! И сега ако ми кажете, че не съм истинска българка.... Просто съм видяла достатъчно и съм се убедила, че не всички цигани са еднакви!
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Вижте сега,тфа си е мое мнение,няма нужда да се нахвърляте. Всеки мисли по различен начин,нали така? ;]
Първоначално написано от xXTOXiCXx
а така Криссскееее
![]()
![]()
Беше коментирала след моят пост "България над всичко".Добре нека да е над всичко, но това не значи, че трябва да сме слепи.Дай да кажем всичките българи са страхотни.. пък не е така.Да не би затворите да са ни пълни с чужденци?Не.С българиПървоначално написано от PROVOCATIVE
Някой хора прекаляват с фанатизма си
![]()