.
Затворена тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 150
    Град
    Пловдив : )
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Цитирай Първоначално написано от PROVOCATIVE
    Вижте сега,тфа си е мое мнение,няма нужда да се нахвърляте. Всеки мисли по различен начин,нали така? ;]
    Беше коментирала след моят пост "България над всичко".Добре нека да е над всичко, но това не значи, че трябва да сме слепи.Дай да кажем всичките българи са страхотни.. пък не е така.Да не би затворите да са ни пълни с чужденци?Не.С българи Някой хора прекаляват с фанатизма си

С българи са пълни,щото нашето правителство мангалите не ги затваря... иначе за българските престъпници място нямаше да има! ;ss ;x

----
    Вижте сега,тфа си е мое мнение,няма нужда да се нахвърляте. Всеки мисли по различен начин,нали така? ;]
    Sunshine, нали знаеш,че хората които винаги изразяват най-силно собствено мнение и убеждения винаги биват оплюти
    Ohne dich kann ich nicht sein...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BloomF
    ОМГ, не слагайте циганите под общ знаменател!!
    Аз познавам цигани, които струват в пъти повече от някои българи. Например: едно приятелско семейство. Цигани, ама с честни пари са си построили къща и са чисти, наистина чисти и много подредени! Не веднъж съм ходила у тях и съм оставала с добри впечатления и от обстановката, и от посрещането. Баща ми дори е въртял нещо като бизнес с тях. Според вас щеше ли да се хване, ако го лъжеха или крадяха, или ако не смяташе, че са добри хора?!
    Наистина има цигани, които са си типични МАНГАЛИ, но и такива, които са повече от някои българи! И сега ако ми кажете, че не съм истинска българка... . Просто съм видяла достатъчно и съм се убедила, че не всички цигани са еднакви!
    Не става въпрос за това дали са честни, чисти, подредени и т.н. Циганите просто са една по-нисша раса...
    |Y| КОГАТО ПРАВДАТА СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ, СЪПРОТИВАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА |Y|

Фен Аватара на PROVOCATIVE
    Град
    По-близо, отколкото предполагаш....
    Цитирай Първоначално написано от TheSickMind
    Не става въпрос за това дали са честни, чисти, подредени и т.н. Циганите просто са една по-нисша раса...
    +++

Град
    +++
    ++

Edit: Ако може въобще да се нарече раса!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от xXTOXiCXx
    +++
    ++

Какво ви дава правото да се мислите за толкова висши?

--------------------------------------------------------

Град
    Чирпан
    имали някъде намесен..циганин по-добре да не гледам темата..за квото и да се отнася - цинанина е боклук и боклук си остава !!!!!!
    Обичам те!19.09.08

..because days come and go
    But my feelings for you are forever!

===========
    - Изработка на website , за повече информация - ЛС

Град
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    +++
    ++

Какво ви дава правото да се мислите за толкова висши?

Това,че сме от нормални семейства,които си изкарват ПАРИТЕ С ТРУД!!!

Град
    Бургас

И аз съм от такова семейство и какво от това?Защо си мсилите ,че няма цигани които си изхранват прехтраната с честен труд?Защо сте толкова тесногръди ?

Град
    Таити
    Освен да ти пожелая успех в л*пането на черния му .... Друго не мога да ти пожелая... Малко са ти българите че на цигани налетя и кат е от някъв смотан цигански орк. к'во ?! Какво си пожела да получиш... ми освен след 4 години да си с 4 чавета друго не можеш
    There is no right or wrong, only fun or boring

Супер фен

И аз съм от такова семейство и какво от това?Защо си мсилите ,че няма цигани които си изхранват прехтраната с честен труд?Защо сте толкова тесногръди ?
    Братле откажи се бе просто няма смисъл, не виждаш ли оО Не искам да обиждам никого, но хората тук (тези които писаха в темата имам предвид) доста от тях са... как да го кажа, мислят се за повече от колкото всъшност са Ти им изказваш личното си мнение по въпроса подкрепено с аргументи, а те мападат за външем вид и предпочитания в музиката, за какво говорим просто ? Но здраве да е, к'во ти пука, ти нали си знаеш, че не си като тях

Тука не става въпрос за расизъм, защото това да мразиш циганите не е расизъм. Т'ва си е вродено във всеки едни човек по света. Никой на този свят не обича цигани. Особено българските мазни цигани.

В голяма грешка си. Със секса има и подарък! Само сега...(добре, де..винаги си е било така) Една-две срамни въшчици И ГОЛЯМАТА ИЗНЕНАДА! Трипер.

И кой нормален човек по дяволите иска да има нещо общо с циганин ? Камо ли да прави секс или нещо такова. Махнете се с вашите изцепки. Като онея по телевизията - българско момиче се влюбва в циганин (олигофренска работа) и след т'ва се хвърлят пред влака, щото родителите не одобрявали любовта им Просто не мога да си го представя да се влюбя в циганка. Някак си нечовешко е.

Град
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Не искам да обиждам никого, но хората тук (тези които писаха в темата имам предвид) доста от тях са... как да го кажа, мислят се за повече от колкото ВСЪЩНОСТ са
    Хм... кой си и какъв си за съдиш аз или тя колко струваме..., : )
    До сега съм установила ,че определено имаш ужасен правопис ** и моя не е перфектен ама ти изби рибата! ** и.. определено не си от най-привлекателните момчета ,които съм срещата...

както и да е хайде без лични нападки.!

Кажете ми всички само едно!!! Всеки един от тези,които защитава правата на,,,въпросната ... хм., /раса/ .. .. БИ ЛИ СЕ ОЖЕНИЛ ЗА ЦИГАНИН/ЦИГАНКА?!?!?!!

Град
    Бургас
    Не искам да обиждам никого, но хората тук (тези които писаха в темата имам предвид) доста от тях са... как да го кажа, мислят се за повече от колкото ВСЪЩНОСТ са
    До сега съм установила ,че определено имаш ужасен правопис ** и моя не е перфектен ама ти изби рибата! ** и.. определено не си от най-привлекателните момчета ,които съм срещата...

Кажете ми всички само едно!!! Всеки един от тези,които защитава правата на,,,въпросната ... хм., /раса/ .. .. БИ ЛИ СЕ ОЖЕНИЛ ЗА ЦИГАНИН/ЦИГАНКА?!?!?!!
    Аз не бих ,просто защото не съвпадат с предпочитанията ми за момичета Но това далеч не означава ,че всички от тях са крадци изнасилвачи , мръсни,долни и тъпи Аз и за негърка не бих се оженил ,защото си падам по момичета с бял цвят на кожата ,но негрите не са по-нисша раса от нас ,ние с нищо не сме по-добри от тях.
    Това ,дали би се оженил за някого или какъв е външният му вид ,изобщо не е критерии за стойността му като човек или умствените му възможности.

Аз пак ще пробвам да ви го набия в главите-Мразя циганите които крадат,изнасилват и са в тежест на обществото ,но понеже не познавам всички от тях не мога да кажа ,че всички са такива и не мога да си вадя умозаключения за тях!!!!

Всички на тази земя се раждаме равни и имаме шанс да се образоваме ,да бъдем полезни и достойни за уважение.Някой хора се възползват,други не.Такива хора има от всички раси.
    Човек можеш да го съдиш след като го опознаеш или имаш някакви основания.Ето ние се нападаме на база коментарите си.Но момчето което харесва авторката не го познаваме следователкно не можем да го съдим.Айде със здраве!

Повече от фен Аватара на Goebbels
    Ти си позор за нацията, курво. По-добре мъртва отколкото да родиш мангали.
    "Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
    -- Aristotle

Аз не бих ,просто защото не съвпадат с предпочитанията ми за момичета
    Това ми звучи като...хм..преценяване по външния вид. Не би се оженил да негърка, защото не харесва тъмнив цвят на кожата...мне това не е преценка по външен вид въобще.
    Защо изключваш възможността някоя циганка (от тези с по-бяла кожа) да ти хареса и да се ожените като си толкова широко скроен, а директно одрязваш "НЕ бих"
    Let the psycho plays with you...

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Dopeass

Аз не бих ,просто защото не съвпадат с предпочитанията ми за момичета [/i]
    Това ми звучи като...хм..преценяване по външния вид. Не би се оженил да негърка, защото не харесва тъмнив цвят на кожата...мне това не е преценка по външен вид въобще.
    Защо изключваш възможността някоя циганка (от тези с по-бяла кожа) да ти хареса и да се ожените като си толкова широко скроен, а директно одрязваш "НЕ бих"
    [i]Нарочно ли играеш ролята на слабоумна ??Все повече започвам да се съмнявам....
    Мисля ,че ограничената ти главица може да направи разлика между уважение към едно човешко същество и любов.Аз няма да се оженя за циганка/негърка ,защото не ме привлича.В една връзка трябва да ти е комфортно с човека до теб и всеки има своите предпочитания за външен вид и характер
    Аз мога да не се женя за тях ,но ако не са от типажа -тъпи,долни ,крадливи,изнасилващи мангали ,които са само в тежест на държавата,ще имам уважение към тях и няма да ги причислявам към общоприетият знаменател.

П.П. Аз искам когато съм с някое момиче да ми е добре и имам предпочитания към външният вид.Да,той далеч не е всичко ,но все пак играе роля Но моят начин на милсене не е като твоя ,защото ти когато кажеш на един човек грозен ти прибавяш и думи като тъп и задръстен,а умствените възможности и социалния статус на човек нямат нищо общо с неговият външен вид!
    Надявам се този път да помислиш върху нещата които съм написал вместо веднага да цитираш първото изречение на 15 реда пост

П.П.2 ПРАВИ РАЗЛИКА МЕЖДУ ТОВА ДА ПРЕЦЕНЯШ ХАРАКТЕРА И КАЧЕСТВАТА НА ЕДИН ЧОВЕК ПО ВЪНШНИЯ ВИД И ТОВА ДА ПРЕЦЕНЯШ ДАЛИ ТОЙ ТЕ ПРИВЛИЧА КАТО ЧОВЕК С КОЙТО БИ ИМАЛ СЪВМЕСТЕН ЖИВОТ!

Супер фен

За никакъв не се мисля По-скоро питай твоята дружка, за съдене и т.н. . Всички видяхме какво написа за мен (не че ме интересува какво мисли за мен, просто ми стана смешно как без да ме познава ни най-малко направи такива велики заключения, за което и се чудя още)
    За правописа ми никога и не съм твърдял, че е перфектен Но в случая просто съм объркал копчетата ш-щ (едно до друго са, не че има смисъл да се защитавам по този въпрос). За външен вид също не съм казвал, че съм красавец или каквото и да било. И това беше супер несвързано с темата от нейна страна както в момента и от твоя, но това е друга тема.
    И да отговоря и на последния ти въпрос - да и аз не бих се оженил за циганка. За много момичета/жени не бих се оженил, но това значи ли, че ако те са добри, съвестни и почтени хора не трябва да бъдат уважавани? Глупав въпрос от твоя страна. Това обаче се превърна в абсолютно безсмислен разговор или по-скоро спор и остри нападки от едните към другите, така че спирам с писането в темата. Живи и здрави

ДА, слабоумна съм!
    А сега УМРЕТЕ и двамата В тежест на света сте. Не заслужавате да дишате НАШИЯ въздух

(Добре ли се изразих за 3 реда?)
    Let the psycho plays with you...

За женитба незнам, защото по принцип не си падам, но ако мацката има възпитание и нещо в главата със сигурност бих се хванал с нея.

Мисля, че въпросът повече опира до възпитание. Цигани отделени от средата им, ако са израстнали сред хора, които практикуват нашия морал, не са по-различни от нас. Както писах и преди - не познавам свестен циганин, но не изключвам съществуването му. Също така, като малък мразех от дън душа турците заради турското робство. Като чуех турско и се изприщвах. Няколко пъти обаче, бях в Турция и доста се размина от представите ми. В големите си градове хората са космополити. В провинцията са крайни. Също така един турчин беше спасил баща ми, така, че мога да кажа едно - навсякъде има лекета, но има и печени хора. Но предрасъдъците с нищо не помагат.

П.П. Виждал съм една унгарска циганка, която имаше класическо образование и маниери, които малко хора имат в днешно време. А за външният и вид - би скрила всшка една бяла жена в малкият си джоб - смугла кожа, нежни черти, слаба, но сякаш ваяна от черен мрамор. Което не значи, че българките не си ги бива, просто искам да кажа, че има и изключения.

Град
    Бургас
    И ето ние седим и говорим кой бил грозен и кой не ... Когато ние кажем ,че някой е грозен ние изразяваме собствените си възгледи за човека.За някого другиго този човек ,който за нас е непривелекателен,може да е красив Спорът на тема външен вид е излишен поради това ,че красотата е относително нещо ,защото всички сме различи и имаме различни мнения.А да не говорим ,че тази тема няма нищо общо с това дали един човек е боклук/ изнасилвач/ задръстеняк и т.н. ,защото това не се определя от външният вид.

Еми ако го обичаш...ддз

Еми ако го обичаш...ддз

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Dopeass
    ДА, слабоумна съм!
    А сега УМРЕТЕ и двамата В тежест на света сте. Не заслужавате да дишате НАШИЯ въздух

(Добре ли се изразих за 3 реда?)
    Много добре се изрази и за пореден път доказа моята правота Благодарен съм ти.мисля ,че спорът е приключен

П.П.Ако се чудиш как доказа,че съм прав ще ти отговоря: неспособността да ми отговориш интелигентен пост, в който да представиш доказателства ,че абсолютно всички цигани са долни ,мръсни и т.н. ,го доказа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си