- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- По - бърз растеж (Тревитаминол)
Навих се наи-накрая да си го купа това мазило.Обаче имам проблем.Нямам си и наи-малка преставаот каде.На мен ми казаха че струвало 8 кинта ще си зема 10 за секи случеи.Чудя се дали в Дрогерийте се продава?
Чувала съм, че се продава по втеринарни кабинети/зоомоагазини..Някой по-компетентен да каже.
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
във ветеринарни аптеки се продава,защото е за животни
разни хора, разни идеали...
^^ Да, но цената е около 5 лева. Ако е в обикновено шише (като на спирта) няма как да е 8 лева...
Първоначално написано от UnForgettableDream
Аз за 8 го взех.
В стъклено шише е.
magicfairy, твоя колко милилитра е? Сега го погледнах моя 100 милилитра за 4,60 лв.
Във ветеринарните магазини го продават, да.
При нас е 4,60лв.,както спомена една мацка при мен. Малка разфасовка е.
8лв. много ми се виждат,но на места може и толкова да е. И верно е за офце, затова и се продава по ветеринарните магазини.![]()
И моето е 100мл., а го взех за 7 и нещо![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Хахха .. Аз какво да кажа като моето също е 100 мл , а си го взех за 10 лв ...Не сте се набутали чак толкова
![]()
П.П. Пише се трИвитаминол![]()
Лелее какви са тези цени и моя е към 5 лв.![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
А има ли някакво действие и за колко време започва да се забелязва промяната,освен това има ли някакви странични ефекти?
Съжалявам,че използвах темата и че зададох толкова много въпроси,просто ми е интересно,защото теорията я знам и съм чела супер много,но самото действие?
^ няма странични ефекти защото се маже на косата а при животните се вкарва вътрешно и да действа още от първия път(косата има блясък и обем а за разстежа-различно е за всеки но за 1 месец расте около 3 см) и се маже само един месец и след месец почивка се маже пак
аз моя си го взех за 5.10 лв
Humans need fantasy to be human.
По цялата коса ли се маже?По колко време трябва да седи преди да го измия?Колко пъти в седмицата може?Колко тривитаминол е горе-долу достатъчен за един път(зщото аз по принцип слагам от всичко по много и не знам мярка)
Задавам си въпросите тук,защото не искам да пускам нова тема.
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
Аз го мажа само в корените. Слагам 2 лъжици. Попринцип знам, че не е хубаво да се ползва повече от 1 път седмично, защото е силен. Аз попринцип си стоях около 30минути, но ми казаха, че е добре да се стои по час - обаче задължително комбиниран с други продукти.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=91202
п.с. и се пише трИвитаминол ..
Аз си го взех за 5 и 30![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Ами аз си слагам 2-3 пъти седмично .. и стоя с него най-малко 3 часа, а понякога и цяла вечер съм с него.Мажа го само в корените, но понякога слагам и в краищата малко
Взех си го за 5,60лв.
... Живей с мечти, а не със спомени ...
и азПървоначално написано от LovelyGirl
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Привет на всички! Тъй като вие сигурно сте най-запознати с темата имам един въпрос. Вие сте жени и е разбираемо да се приетснявате от окосмение по лицето и тялото но искам да попитам може ли да го вземам тривитаминола вътрешно (инжекционно)? Аз съм мъж и наскоро си постригах косата и мн съжалявам за товаслед няколко месеца имам бал и искам максимален растеж.Окосмението по лицето и тялото не ме вълнува особенно.
Благодаря ви предварително!!!
а добре,благодаря ти милаПървоначално написано от heiress
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Това, че си мъж, не ти пречи да си го мажешПървоначално написано от deepshit
![]()