- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- "Момичета обезкосмявате ли си ръцете през лятото"
Какво означава да си махаш космите лятото..., зимата..., пролетта? Та на ръцете, на краката, под мишниците...? Или махаш всичко или не! Или се поддържаш или се занемеряваш! Не разбирам и за какво трябва да се пускат подобни теми? Или се придържаш към един сравнително добър към много добър външен вид или си ходи космата независимо дали само ръцете, горната устна или друга част на тялото, както гледам болшинството девойки по улиците в последно време.
хъх не.. косъмчетата са руси и малки , не се виждат![]()
ахахахаха като са руси косъмчетата не се виждали, успокоявай се, ама като си изруся косичката ще изглеждам като 0 номер ли???? ахахахаПървоначално написано от ByK
аз съм си естествено руса ((:Първоначално написано от kaka_lara
и не мисля да се изрусявам,никъде не съм писала подобно нещо![]()
като не се личат за кво да се скубя като пиле ..![]()
човешката вяра, винаги е била интересно нещо... вярвай в каквото пожелаеш, но косъма си е косъм независимо от неговия цвят, дължина и плътност
А ти какво се стремиш да докажеш с това?Ти сигурно си Мис Перфектна,какво се занимаваш с нас,занемарените девойки изобщо.Мен слабо ме вълнува дали се виждат или не.И моите са руси и късички.На ръцете никога не съм ги махала,защото почна ли,ще трябва да го правя постоянно.НЕ смятам и скоро да почвам да ги махам,защото за мен комфорта е на първо място.Не е естетически грозно,виждала съм много хора като мен,на които ако им личи изобщо не ги загрозява.Въпрос на личен избор.Първоначално написано от kaka_lara
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
kaka_lara e права.
Или махаш, или не махаш.
Ако Твърдиш, че не искаш да ги махаш защото ще ти се налага постоянно след това + са малки и тънички и не се виждат, то най-вероятно така е със всичката коса по тялото ти и вероятно щом нямаш време за допълнителните три минути обезкосмяване, значи пропускаш и срещи с фризьора или като цяло.. бръснача и харесваш естествения външен вид. В което няма лошо... просто не харесвам косми и не познавам някой който да ги харесва...
ПП:Не си оформяй веждите, нали постоянно ще ти се налага след първия път.
Кака Лара има спешъл абилитийс, девойки!Първоначално написано от kaka_lara
Това да вижда ръцете/краката на момичетата последно време, сиреч през зимата, си е главозамайващо умение. Бас хващам, че при такова положение като малка са ти викали "ренгеновите очи".
Айде какичке, бягай да се приведеш към "един сравнително добър към много добър външен вид " и не се занимавай с другите.
Първоначално написано от heiress
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Първоначално написано от heiress
![]()
Не разбирам откъде взе това с цялото тялоПървоначално написано от ShiZo
Просто моята кожа е чувствителна и се стремя да не я дразня с всякакви там бръсначи,епилатори и други глупости за сега.Но говоря за ръцете,за това е темата.Определено не харесвам космясали хора,но нали знаеш,че от човек до човек разлика има.Това,че не си мъча ръцете далеч не значи,че се разхождам като Йети.Ти обаче си правиш съвсем погрешни заключения,в което няма нищо лошо...Просто не харесвам някой да ми съставя анализ и още повече някой,който не ме познава и никога не ме е виждал.
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
не нямам просто и мнофо се радвамголяма съм късметлийка
![]()
Не съм казала че си Йети хахахаПървоначално написано от JCoutureJunkie
да. и през зимата също![]()
не
Просто аз