.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    ами нещо за мазна кожа ?
    btw много полезна тема

Цитирай Първоначално написано от vampireee
    ами нещо за мазна кожа ?
    btw много полезна тема
    Дейността на мастните жлези се засилва от храни, богати на мазнини и въглехидрати.
    Препоръчва се в насапунисаните ръце да се разтрие 1/2 чаена лъжичка хлебна сода (натриев бикарбонат) и сапунът да се разтърка по мазната кожа на лицето. След това се измива първо с топла вода, а после се изплаква с хладка подкиселена вода (1 чаена лъжичка оцет в 1 литър вода). Изплакването на мазната кожа може да стане и с хладка вода, в която има прибавени няколко капки лимонов сок.
    Kun min

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Маската с меда и розовата вода по-един път в седмицата ли се прави???
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Хубаво е меда да не се исползва много често. Най-често може да се ползва през ден. Аз лично ти препоръчвам да я правиш 1 или 2 пъти в седмицата най-много, а през останалото време преди да си легнеш всяка нощ да нанасяш розова вода в/у лицето си. Прави кожата адски мека и красива.
    Kun min

Цитирай Първоначално написано от tonitta
    душа, я кажи няква маска за косата и нещо за мазна кожа?..

п.п. темата е супер добра!
    За мазна кожа, вече написах. За коса: пробвай маска с яйце и бадемово масло. Бадемовото масло подхранва косъма и го прави здрав и блестящ, а косата расте по-бързо. Изчакай маската да засъхне и я отмий. Гадното е, че яйцето се отмива малко трудно, но трай бабо за хубост.
    Kun min

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от darkflower
    Хубаво е меда да не се исползва много често. Най-често може да се ползва през ден. Аз лично ти препоръчвам да я правиш 1 или 2 пъти в седмицата най-много, а през останалото време преди да си легнеш всяка нощ да нанасяш розова вода в/у лицето си. Прави кожата адски мека и красива.
    Мерси,вчера си я направих и кожата ми стана много мека,иначе от години си почиствам редовно лицето с розова вода
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Цитирай Първоначално написано от darkflower
    Мерси,вчера си я направих и кожата ми стана много мека,иначе от години си почиствам редовно лицето с розова вода
    Радвам се, че съм помогнала.
    Аз много обичам кожата и тялото си и винаги се грижа много добре за тях. Гледам да им огаждам с всевъзможни неща от типа на вана с ароматни масла (вътре можете да разредите и мед и мляко и резултата е вълшебен).
    Винаги като съм в лошо настроение и от това самочувствието ми рязко е спаднало си правя следните неща, за да се почувствам и , за да изглеждам красива: Приготвям си вана със хладка вода (номера е да е студена, но аз не бих могла да издържа),докато ваната се напълни си мажа тялото с мед (не го втреивайте в кожата-най-много можете да си направите анти целулитен масаж ) Сипвате във ваната полувин литър мляко и масло от лавандула. Докато сте във водата меда ще се размие, но действието му ще се запази, а кожата ви ще е уникално подхранена. Нищо чудно, че и Клеопатра, известа със хубавата си кожа си е взимала същата вана. Докато сте във водата нанесете някаква маска на лицето си. Може да е пак от мед или друга(зависи каквъв ефект искате). Сложете кръгчета от краставица на очите,ледени кубчета или пакетчета чай, за да нямате отоци под очите. След тази процедура ви гарантирам, че ще се чувствате като едно малко,сладко,нежно,чисто и красиво бебе.
    Kun min

Нуждая се от маска за тъмните кръгове... Благодаря предварително.
    Peace & Love

Цитирай Първоначално написано от magiiito
    Нуждая се от маска за тъмните кръгове... Благодаря предварително.
    Пробвай да си направиш маска от кашичка от краставица и ледени кубчета (всичко това натрошено) и го сложи на очите си. Имай предвид, че понякога тъмните кръгове са наследствени и каквото и да правите няма да се махнат.
    Kun min

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си