.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Не мога да реша,а до утре трябва да съм решил... :S

Значи първо извинете,че тема не е за тук,но не и намерих място !Та в града ни имаме само един футболен клуб!За сега е 7 и 8клас деца,аз съм 7 и мисля да започна да тренирам,но 3-4 които тренират са големи тъпи олигофрени само за закачат обиждат и изолират,абее карат те да не си добре,и те тренират и утре мисля да се запиша и искам обаче като знам какво ще е като съм при тях си викам "по-добре дане се записвам" защото те те обиждат става ти гадно,абее ужас е напрово хич не искам да ходя зарад тях,обаче заради самите тренировки искам!

ПП.Знам,че ще кажете да не им обръщам внимание,но те те обиждат изолират и като кажат нещо гадно сички се смеят и пак ми е супре гадно

Темата е преместена в "Училище и приятели". Нищо любовно няма в нея

модерирано от w0sh

Супер фен
    Темата ти изобщо не е за тук наъплно си прав.

Но все пак съвета ми е : Ако наистиан го искаш това нещо едва ли 3 4 глупака ще те спрат Ключа е в теб. Успех

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Не бива да се отказваш заради някакви олигофрени, повярвай, няма да са последните, които ще срещнеш и ако всеки път се отказваш заради тях, ще ти е мн по гадно, от колкото да изтърпиш няколко убиди ... Да си говорят, теб какво те засяга, нали не е вярно, да не ти пука ... Успех
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Винаги, когато на пътя ти застанат групичка идиоти ти ще сменяш посоката ли? Не трябва...
    Запиши се щом искаш, а с тях ще намериш начин да се справиш.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    бори се за това,което искаш
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

да,все някога ще се наложи да се справиш с такива

Голям фен
    и на мен ми се е случвало. Опитвала съм страшно много неща, в повечето от които никак не ме е бивало и бях неуверена и гадните дечица ме изолираха и се отказвах. Но ако е нещо, в което наистина съм добра не ми пука за гадните дечица. Тка, че ако наистина ти се тренира и мислиш, че ще станеш добър тегли им една м**на и отивай да тренираш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си