С Всеки изминал ден се убеждавам, че това в къщата ни не е живот.8 клас съм и завърших с 4.6.Три тройки всичко друго 5 и 6.Прибирам се и тая откача буквално...Метка бележник, а аз се сдържам да не и набия канчето .Цитирам "Нема да ходиш на никакво море, Да излизаш до късно и т.н. глупости.Втория баща нищо не ми каза само видя бележника и по-късно ме попита "добре де ти не знаеше ли за тея оценки", а аз вярно не знам.Госпожите ме прецакаха малко.
Наскоро след пак викане ми каза следното нещо."Съжалявам,Съжалявам аз, Съжалявам, че те земах в съда и се опита да замаже това, което е казала и се поправи.Може ли аз на 15 години,7 класа завършвам с варация на обща годишна оценка от 5.15-5.95.Никога под пет, тя да не е доволна.Тя се страхува от баща й (дядо ми).Вчера ми каза, ние като ходиме на село може и бързо да се прибереме, заради оценките ти,защото дядо ми е наказвал децата си като малък, даже ги е биел.Изобщо не са били свободни деца.
Оставете това, но да имаш вечерен час на 15 години 22:30-23:00..А аз съм добро дете общо взето, а деца на по 13-14 години, умни и споритсти седят до по-късно от мен. . Незнам какво да правя, просто сега лятото искам да седя до по-късно, до към 1,2.Не съм някакъв тапак сега ай сиктир.