.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

ПРОБЛЕМ!!МЕЧТИИИ...ПОМАГАЙТ !! :)

Така ... като начало да ви обясня : Моята мечта е да бъда актриса и певица!! Не мога да издържам да си пея и мисля за това постоянно!! Наистина това е всичко,което съм ( колкото и тъпо да звучи ) !!

Вчера,докато си седяхме на масата и вечеряхме (цялото ми семейство) аз повдигнах въпроса и помолих баща ми да ме запише на курс по актьорско майсторство !! При което се започна едно обясняване 1 час как това е невъзможно да стана актриса,нямам шанс,не можело да се живее със заплата на актрьор и т.н. аз се почувствах ужасно .. нима родителите не трябваше да насърчават мечтите на децата си ?! Трябвало да с езанимавам с бизнес,за да издържам семейството си ! Аз се опитах да му обясня,че не мога да се занимавам с друго,че това е едиственото нещо,с което искам да се занимавам до края на живота ми и всичко друго ми изглежда просто ужасяващо!! Но той продължи да настоява .. накрая се съгласих и казах " е добре аз ще уча обаче ще ходя и на курсове и ако не ми потръгне ще се занимавам с това ,което кажеш и ще си мразя работата !! Но той ми отговори,че само с курсове не става ,трябва и висше образование за това ..(той не иска на курс да ме запише пък да не говорим..) Започна да ми казва,че ако съм известна ( случаййно ако стане нещо,но имам мн малък шанс) съм щяла да имам мн лошо семейство,защото нямало звезда,която да е без поне 1 развод и, ако той бил нормален мъж ,а жена му актриса и постоянно пътувала ,той нямало да усеща пълноценно семейство ( на снимки също ставали мн забежки изневерни и любовно ист..) и т.н. !! Демек НИКОГА НЯМА ДА МИ СЕ СБЪДНЕ МЕЧТАТА Чувствам се ужасо,плаках доста,но не ми минава!! Няма да мога да живея по този начин,с мисълта,че мечтата ми е изгубена !! Разбере ме ,обаче,за друго не искам и да помислям (работа) !! Какво да правя ?!?!?!
    My dream is to fly,
    over the rainbow
    so high...

Град
    Sofia
    значи баща ти е до някъде прав. Вярно родителите трябва да насърчават децата си, само че не ти се иска да живееш при него като порастнеш, само защото не може да си плащаш квартирата Актьорското майсторство е много несигурна работа, ако нямаш връзки някъде. Успяват само най-амбициозните и талантливи. Поговори с него и се опитай да го убедиш да тръгнеш на уроци или нещо забавно - изиграй му сценка, за да види твоите качества. От уроците и мненията на хората около теб ще разбереш струва ли си да се занимаваш с това в бъдеще Успех!

Mersi
    My dream is to fly,
    over the rainbow
    so high...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си