- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Психологическа игра Вол.2
умна , позитивна , има цели в живота ,честна .. жалко че не я познавам в риъл лайфа![]()
Интересен характер..знае как да забавлява себе си и околните..когато му е нужно иска съвет,а също така и дава такъв ако някой друг му поиска..амм..също е умен и честен,обича ваканциите и чака с нетърпение пролетната. ;д
Еми интересна ми изглежда, добронамерена, общителна и добра ми се струва.![]()
Вафла..
ммм,добра душаПървоначално написано от mrtn
с каквото може да помогне...ъъ нямам много наблюдения
![]()
Ами...има много чипове![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Защо ми замря темата , уе
За fenastz --> Не съм те засичала , но по някои от мненията ти , които прочетох . . да речем , че искаш да бъдеш забавен , любопитен си и опитваш да помагаш по свой си начин.
Симпатична, готин човек с когото може да се говори за всичко.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Човек с амбиции , интереси , мечти , които преследва.
Има здрав дух , не се поддава лесно ако е решил нещо.
Любопитен,обича да задава въпроси,да се запознава с нови хора и да открива нови неща за тях.
Също е забавен , умен , готов да говори на всякаква тема.
Добър е , мисля , че не обича да засяга хората освен ако не е бил провокиран по някакъв начин.
Не му пука кой какво мисли за него , защото той самият знае какво представлява.
еЕми попадал съм на някой нейни мнения .. да кажем че е печена !![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Не го познавам... Може и да е печен, не знам...
Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Обича да казва "Не знам" и да се измъква от дадени ситуации. Може би не и/му е приятно да се замисля по дадени въпроси, които смята, че не са особено важни. Нетърпелив/а е.
А така.Първоначално написано от TheLoser
Директен и точен.
Жицата, жицата на тролея, вървя под нея, пуша и се смея..
Рядко критикува хората, нечия добра постъпка лесно би го впечатлила. Винаги се изразява с кратки, точни и ясни отговори.
Отговаря точно и на място. Песимист.
Положително настроена![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Има вкус.Лъчезарен човек е,винаги гледа на нещата от хубавата страна.
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Никога не казва "горчивата истина", предпочита да ги украси и промени както на нея ще и е удобно да се изрази, но не го прави с лоши намерения, а по- скоро неусетно.
не знам..........