- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имало ли е случай...
Имало ли е случай да харесвате някога много независимо дали сте момче и момиче.. Но и най добрият ви приятел/ка да го харесва ..А вие да го искате само за себе си ?И да ви е яд когато ги видите заедно (дори само да си говорят)
Да.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Аз лично имам 2ма добри приателя с 1ния почти 24/7 сме заедно.. и когато си лафят нали с 1вия ми приател които го познавам от бебе още... просто този 2рия го чуствам по добър.. защото той винаги ми помага и ще продължаваме и 2мата да си помагаме доколкото 3тия тои рядко излиза с нас или идва да се виждаме.. повече тъпоти правим като сме с негоНо приателството ни е такова че никой неможе да ни раздели 1 от друг и имаме общо мнение което много ми харесва и никога когато сме в компания когато кажат на 1ния примерно нещо да прави..щом другия не е сугласен не го правим... За мене това ми е най-доброто приателство в живота и не искам да го развалям или някой от тях...Но те не са такива и няма да го развалят..Имам им по голямо доверие от нашите..
![]()
Да дори сега имам такъф проблем![]()
![]()
Ами първо тя уж ми се водеше бф .. и аз в началото не знаех, че иска да ме скара с него (защото момчето си ме харесваше както и аз него) .. иначе други такива случаи не съм допускала!![]()
Не точно смисал харесвали сме го и двете пък той нито една от нас...![]()
Не точно смисал харесвали сме го и двете пък той нито една от нас...![]()
доста подлоПървоначално написано от ReachlessGirl
![]()
и засади домати отгоре налиПървоначално написано от thespark
![]()
![]()
![]()
За контакти...![]()
Да![]()
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
Оххх да имало е-и най -тъпото беше ,че таа ,която се конкурира с мене е зубърка,тъпа ,добре нема повече да я храня-но имало и се чувствам меееега ужасно,на ама кфо да се прай![]()
![]()
да...![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
+ също така за мен приятелството е много по-важно, момчетата идват и си заминават, но приятелката оставаПървоначално написано от TsvetanVR
не![]()
Да. Супер ме хвана яд, тя като ми каза, че той искали да правят секс!Няма значение вече, не ме ебе!
Първоначално написано от ScionOfStorm
да, но никога не бих се скарала с приятелка заради момче, те идват и си отиват
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
да
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Първоначално написано от YouDontKnowMe
За жалост да ..
ама чак да сме се карали .. ;х
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.