.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Помощ ще пътувам с самолет

Здравейте , ще пътувам след 1-месец и полувина с самолет .. на 14 години съм ии ще ходя с 1-госпожа и 10 човека .. ! искам да попитам само в багажа ако иммам цигари могат ли да ми кажат нещо за цигарите ?!?
    защо е нужно да опикаеш пода .. бъди пиЧ насери тавана ;d

Re: Помощ ще пътувам с самолет

Цитирай Първоначално написано от siskytyyyx
    Здравейте , ще пътувам след 1-месец и полувина с самолет .. на 14 години съм ии ще ходя с 1-госпожа и 10 човека .. ! искам да попитам само в багажа ако иммам цигари могат ли да ми кажат нещо за цигарите ?!?

братле те по самолетите продават цигари ти питаш дали ще ти кажат нещо ако имаш в багажа ... само гледай да не са стекове щото като чекират багажите някой бауши особено в България бъркат и като си харесат нещо и го копват

Повече от фен

Re: Помощ ще пътувам с самолет

Цитирай Първоначално написано от dif4u1912

братле те по самолетите продават цигари ти питаш дали ще ти кажат нещо ако имаш в багажа ... само гледай да не са стекове щото като чекират багажите някой бауши особено в България бъркат и като си харесат нещо и го копват
    Ти чуваш ли се?!?!
    Той е на 14 къде си видял да пускат по летищата
    14 годишни деца с цигари

Ако имаш в ръчния багаж една кутия, не е проблем.Другите ги слагай в куфара.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Първо се научи да пишеш!
    За една кутия нищо няма да ти кажат , но по-добре не си прави рискове , ако беше пълнолетна .. 100 % нямаше да имаш проблеми. Не носи. А до къде ще летите ?

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Ако цигарите са ти в багажа, а не в ръчния нямаш проблеми. В самолетите е забранено да се пуши, а ти както нямаш и 18 Едва ли ще ти ги оставят в ръчния.
    Трагедията е пълна...

Повече от фен Аватара на ospower
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Първо се научи да пишеш!
    Пак почнахме с дребнавите изказвания.

аа да ви кажа само първо аз съм момиче 2-ро неграмотна съм знам .. аа точно тва за цигарите ще пътуваме до москва и от москва няма да мога да си купя и трябва да си купя за 5-дена цигари ..

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от ospower
    Първо се научи да пишеш!
    Пак почнахме с дребнавите изказвания.
    Да, колко дребнаво от нейна страна. Как смее да прави забележка на човек, който пише толкова по-правилно от нея и е на възраст, на която просто няма как да знае как се пише думата половина?

И сериозно, как може някой на 14
    а) да пуши
    б) да не го е срам (или страх) да носи цигари в багажа си, като се има предвид, че ще е около учители

значи от тези 10 човека почти всички пушат ... ии точно това е ние ще питаме госпожата за цигарите тя ще даде , но проблема е там , че може на летището когато проверяват багажа ли нзз ако ги намерят да ни направят някакъв проблем ,че сме малки и да ни земат цигарите ..

аз бях на екскурзия и един съученик имаше стек цигари в куфара + водка и нищо не му казаха обаче като се връщах от Испания на един дядка какви проблеми му правиха

Цитирай Първоначално написано от raffaellche5
    аз бях на екскурзия и един съученик имаше стек цигари в куфара + водка и нищо не му казаха обаче като се връщах от Испания на един дядка какви проблеми му правиха

ама видяха ли ги цигарите на твоя приятел ? ии той на колко години е ?

Мега фен Аватара на Biskfitka
    След като г-жата знае за цигарите защо не ги дадете у нея?

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    След като г-жата знае за цигарите защо не ги дадете у нея?
    Защото тя ще каже аз отговарям за васс ако родителите ви разберат бля бля бляя аз ще съм виновнаа .. но благодаря за идеята ще я питам ! >.<

Първо се научи да пишеш!
    оф гръмни се

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Ако имаш в ръчния багаж една кутия, не е проблем.Другите ги слагай в куфара.
    Точно така е!

П.С. - Само не прекалявайте и със стековете цигари в "куфара"!

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Да предположим ,че пушиш на ден по 1 кутия(като мен преди )За тези 5 дена си земаш 5 кутии +1 (за деня в който ще пътуваш )Във ваз,отваряш 5-те кутии .5х20=100 цигари.Вземаш 2-3 малки картонени кутийки,слагаш вътре цигарите,слагаш нещо за тежест и ги увиваш с кафяво тиксо и пъхаш кутиите в чантата.100% съм обеден ,че "няма" да ти направят проблем

Това беше шега ест.

Ето го ист. предложение

Във ваз,отваряш 5-те кутии .5х20=100 цигари.Увиваш ги в найлонови торбички и ги пъхаш измежду дрехите.Ако си подреждаш дрехите,както е първия ред,слагаш ги там(между 1-я и 2-я От страни.В никакъв случай ,да не е в средата ) и 6-тата куия в ръчния или в джоба Едва ли на летището щи направят проблем.Ща спират ,за една кутия цигари....Пък за всеки случай ,ако та спрът викаш-Мамо... забрави си цигарите.....

Аре успех
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

охх МЕРСИ МНОГОО ще го направяя :P

Ще ти направят проблем. Ние миналата година имахме екскурзия до Германия и ни казаха, че ако имаме алкохол или цигари в багажа ще ни накарат да ги изкараме, защото сме непълнолетни.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    амии аз живея в Белгия и си бях на лятото на ваканция в БГ и когато си идвах обратно си бях взела една кутия виктори беше си отворена и всичко и ми беше в багажа /не ръчния/ и бях още на 17, а нищо никой не ми каза

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    На 14 си, сигурно пушиш от гъзария ? Не се прави на пристрастена, 5 дена не са много..
    И ква е тая госпожа дето ще ви прикрива 0.о
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    значи от тези 10 човека почти всички пушат ... ии точно това е ние ще питаме госпожата за цигарите тя ще даде , но проблема е там , че може на летището когато проверяват багажа ли нзз ако ги намерят да ни направят някакъв проблем ,че сме малки и да ни земат цигарите ..
    Знаеш ли,какво е казал Толстой? "Една от най-вредните и най-опасни мисли е 'Всички правят така' "

Съветвам те просто да не носиш цигари,даже ги откажи.Не е толкова до това,че ти самата си малка,ами дори и организма ти е млад.Не го прецаквай с цигари за гъзария.

От предишните постове разбрах, че са те предупредили за това колко и къде цигари можеш да имаш, но аз ще добавя още нещо:

ДОРИ НЕ СЕ ОПИТВАЙ ДА ПУШИШ НА БОРДА!!!

И на "Аэрофлот", и на Bulgaria air самолетите до Москва са Airbus A-319/320/321 и тоалетните им са оборудвани с димни детектори. А си се опитала да пушиш-а те е хванал командирът. Последствията могат да бъдат изключително сериозни-наказание съгласно международните въздухоплавателни закони при пристигане или след кацане на най-близкото летище (зависи от настроението на пилотите). Пушенето на борда се котира като опит за убийство и се наказва с огромна глоба, включване в Black list-а на авиокомпанията и затвор, отделно ако се е наложило приземяване на друго летище-компенсация за хората, които са си изпуснали прекачването.

Това е от мен, ако имаш още въпроси-пиши, с удоволствие ще се постарая да отговоря. Ако ли не-приятен полет и приятно изкарване в Москва!
    Positive rate, gear up!

Предлагам ти да си с някоя широка блуза с джобове и така по една кутия у 'секи,може и да не ти стигнат ама ш прайш икономия,пак ако не сложи и в сака на некое другарчи или на госпоата (ако те знае)

Значи мен не ми е за това дали ще пуша на летището мен ми трябват за там 3 часа ще издаржа без да пуша .. просто ми трябват да ги вкарам за Москва ии да ви кажа НЕ пуша зарди другите щот те пушат , нито пуша от газария ... може да ви се струва странно 14 -годишно дете да пуши , но почти всички 14 годишни пушат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си