.
Затворена тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC

Проблем с Уеб камерата ;ss

Ами значи да минаваме към темата.Уеб камерата ми е от 2-3 години на Canyon и до скоро нямах никакви проблеми с нея, освен че качеството е ужасно, но не ми правеше проблем.На нея си има лампичка и когато говоря по Skype си свети иначе не и т.н. знаете как е.Преди 3 месеца обаче си включих компа той нещо откачи и от тогава лампичката постоянно си свети,а когато си вляза в настройките на Skype ми дава: Скайп няма достъп до вашата видеокамера.Моля, затворете всеки друг прозорец ползващ или показващ вашата картина. Не си падам по информационните технологии и не знаех /и сега не знам де ;dd/ какво точно да правя и диска от камерата го инсталирах още няколко пъти трих разни неща както и да е няма подобрение.
    В момента обаче камерата наистина ми трябва защото братовчедка ми замина за Германия за 3 месеца и искам да се виждаме /както и семейството/ та ви моля за помощ.
    Ако някой е имал същия проблем или знае как да оправя моя, моля да помогне, защото съм съгласна да купя нова камера, но ако проблема си е в самия компютър няма да има смисъл нали?? ;??

ПП: Извинявам се за правописни грешки, много бързам и също че обяснявам като пет годишна просто наистина не съм спец
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр

Re: Проблем с Уеб камерата ;ss

Цитирай Първоначално написано от blondeVIP
    Ами значи да минаваме към темата.Уеб камерата ми е от 2-3 години на Canyon и до скоро нямах никакви проблеми с нея, освен че качеството е ужасно, но не ми правеше проблем.На нея си има лампичка и когато говоря по Skype си свети иначе не и т.н. знаете как е.Преди 3 месеца обаче си включих компа той нещо откачи и от тогава лампичката постоянно си свети,а когато си вляза в настройките на Skype ми дава: Скайп няма достъп до вашата видеокамера.Моля, затворете всеки друг прозорец ползващ или показващ вашата картина. Не си падам по информационните технологии и не знаех /и сега не знам де ;dd/ какво точно да правя и диска от камерата го инсталирах още няколко пъти трих разни неща както и да е няма подобрение.
    В момента обаче камерата наистина ми трябва защото братовчедка ми замина за Германия за 3 месеца и искам да се виждаме /както и семейството/ та ви моля за помощ.
    Ако някой е имал същия проблем или знае как да оправя моя, моля да помогне, защото съм съгласна да купя нова камера, но ако проблема си е в самия компютър няма да има смисъл нали?? ;??

ПП: Извинявам се за правописни грешки, много бързам и също че обяснявам като пет годишна просто наистина не съм спец
    Дай Uninstall на драверите от Control Panel > Add to remove programs ... и после ги инсталирай пак!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Мерси много оправи ми се камерата. .
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от blondeVIP
    Мерси много оправи ми се камерата. .
    Считам темата за изчерпана...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си