- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Криете ли голотата пред родителите си?
Пред родителите гол никога
Само по боксерки даже избягвам да се размотавам така из къщата но по халат мога да прекарам целия ден, което много ги дразни![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
+1Първоначално написано от ozzy
Веднъж като по-малък съм излизал и навън само по боксерки, защото не бях обърнал внимание и си мислех, че съм по къси гащи![]()
![]()
![]()
еевала наи накрая някои дет да не е от групичката на срамежливите дечица....ехх де да имах и аз такава сестра ма не си го представямпред брат ми и маика ми ходя без сутиен само по прашки![]()
|DC -Wild#Cat!!♥
[quote="nastyboy"]И аз като малък бях излязъл така. Ама след 3-4 минути се усетих. После дълго време ми беше някакво тъпоПървоначално написано от ozzy
![]()
![]()
[quote="qwertz"]Да де, но излизам и баща ми вика "Ти защо си по боксери?!" Пък аз му викам "А-а-а така ли?! Ами то не личи"Първоначално написано от nastyboy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
обаче се върнах и си обух панталони
![]()
голям късметлия е брат ти начиПървоначално написано от HotSexyDoll
![]()
У нас се мангахерцам по боксерки нон-стоп.
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
Силните намират решение , слабите зобат!!!
У нас се мандахерцам по боксерки нон-стоп.
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
Силните намират решение , слабите зобат!!!
ех да имах и аз по голяма сестра,но това са само мечтиПървоначално написано от shamy
мен ма е срам по боксерки да хода... камо ли гол![]()
![]()
![]()
По хавлия някой път,но гол не със сигурно,някак си неудобно ми е
Нееееее... гол ъпсурт !По боксерки и тениска минимум
![]()
Everything it`s possible !
За сега само по боксерки.
по боксерки
One 4 the money , two 4 the show
На мен пък и по боксерки ми е неприятно..
Тениска + някви пантални, пижама, знам ли![]()
ХАХ и си бъркате по Дупките нали..Първоначално написано от Lolita93
![]()
Andrez & Vesselin Live @ http://www.bizarrclub.eu/
Живея с баща ми така, че се крия. Пред майка ми не ми пукаше миналата година![]()
ами до преди година пред всички ходех гола са се крия най-много са ме виждали по гащи и тениска или бански
My telephone!
M-m-my telephone!
'Cause I'm out in the club,
and I'm sippin' that bub,
and you're not gonna reach my telephone!
Аз си хода по бельо и пред майка, и пред татко, и пред брат ми, макар че пред татко сякяш ми е малко странно. А гола нагоре се показвам само пред майка и леля, но понякога си мисля дали има нещо лошо с брат ми да се преобличаме един пред друг защото и ние споделяме една стая...![]()
" ... но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
животът да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш."
Първоначално написано от shisharkatapz
![]()
Срам ме е да съм гола и по бельо пред когото и да било в това число и родителите ми.А и + това съм на такава възраст че не мога да си позволя да се разхождам така дори и пред най-близките..
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Ейнгърфист са страшни,браво. Поздрав,братле : Angerfist - Broken chain.Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
по темата - Да.