- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Криете ли голотата пред родителите си?
Първоначално написано от YouDontKnowMe
![]()
![]()
![]()
Ми аз мразя да ме виждат гола или полугола..най много да са ме виждали по хавлия..дори и от майка ми вече ме е срам.
ТИ МЕ УБИПървоначално написано от d00d
Е*ахти печената си![]()
Пред баща ми само с дрехи ,пред майка ми и сестра ми по бельо.Иначе приятеля ми ходи пред сестра си по бельо и тя също с което мн ме дразни.... явно е въпрос на възпитание
Ами, по бельо пред мама,тати,сестра ми и това е. Гола, пред мен и гаджето естественоОт него не крия голотата си, защото вече ме е виждал много пъти...
Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD
По белъо или бански да ама не и гола ..![]()
![]()
![]()
![]()
Yeah the bad boys are always catching my eye
I said the bad boys are always spinning my mind**
[h] Мартиии [h]
Никакъв проблем нямам да си ходя по белльо или да се преобличам, пред когото и да било от моето семейство.
^Дори и по цици и П пред брат или баща?
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
НеееПред майка ми, баща ми и сестра ми -по бельо - никога
а гола ... по-добре ме застреляйте ...![]()
![]()
Мене ме е срам да ходя по бельо пред когото и да било камоли гол.
е когато съм само с майка мога да си ходя както искам... но татко ж нас ли е съм до ушите опакована![]()
![]()
Мен ме "боли" чурката и си я размахвам и вкъщи, и на двора без много-много да ми пука.Не мисля, че има от какво да се срамувам.
![]()
По боксерки не ми е проблем, но пищова не ги касае.![]()
ДА! Супер срамежлива съм и не мога да се покажа дори по бельо пред родителите си, камо ли гола. Никъв шанс......!!!!!!
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Не мисля, че има някакъв проблем. През лятото редовно си ходя по бельо, гадното е, когато си забравя някоя дреха на терасата/втория етаж...![]()
Saatana! Vittu! Perkele!
по бельо или нощница
FUCK-тически не ме интересувате..
Аз и по-малката ми сестра нямаме проблеми със събличането в една стая, даже миналото лято е водех на нудиски плаж, с моята компанията. Но пред нашите гледам да се прекривам.
по боксерки .....
One 4 the money , two 4 the show
Това е яко хахах
Аз говоря със бузки на мамахахахах
Първоначално написано от ozzy
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
+1Първоначално написано от Jus7DreamBoy
Аз пък обратното.Първоначално написано от yuyuto
![]()