- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Малки сладки лъжкини
Ахх интересно ми стана .. /рядко се случва книга да ми хване окото ;ss /
А в първите за какво д/г се разказва .. или ддз ..![]()
![]()
*сън*
http://zamunda.net/details.php?id=224249&hit=1
Тва е първа серия за поредицата .![]()
![]()
![]()
Историята, разказваща се в книгите, е много интересна, увлекателна и напригната.. Някой, наричащ себе си ``А`` знае всичките им тайни, най страшните и строго крити тайни.. които могат да развалят репутацията им, да я сринат до основи. И този``А`` постоянно ги засипва с бележки. Али,също е знаела тези тайни и така те не са смеели да й се опълчат.. Да, но Али сега е мъртва... Приятно четене.
Много е интересен сериалът. Книгите все още не съм ги чела, но мисля да си ги купя. Днес излиза втора серия.
Книгите не мисля да ги чета, но гледам сериала и е доста инересен.![]()
Съдейки по заглавието, и сопола си не бих избърсала с това "четиво".![]()
Всъщност да ви попитам,дали тези книги ще ги има в книжарница "Пингвините" Русе..Или в окръжната библиотека,че отдавна не съм се отбивала там - все си купувах нови книги..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
За библиотеката не знам,но в Пингвините ги има 100% съм сигурна.Ако там ги няма провери в АБВ или Хеликон.Първоначално написано от SmilezZz
![]()
Ясно..Благодаря тиПървоначално написано от vampirediaries
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Здравейте! Аз изгледах сериала, всъщност е излязъл само първи сезон и ми стана доста интересно, но тъй като нямам много време да чета книгите (разбрах че са 8 на брой) реших да разбера какво става по-нататък. Попаднах на разни спойлери, които ще ви преведа ако искате да разберете какво става напред в сюжета. Не знам колко от книгите са излезли на български. Ако не искате да знаете предварително какво става, не четете по-надолу!
Въпрос: Кой е убил Али?
Малките сладки лъжкини никога не са знаели, че Али е имала близначка на име Кортни, която е била луда. Един ден Кортни успява да смени мястото си с Али. Алисън, която момичетата са познавали е всъщност Кортни! Когато истинската Али най-накрая се е върнала, е убила Кортни.
Въпрос: Кой е А.?
В началото А. е Мона. Тя намира дневника на Али, който е изхвърлен от къщата с други вещи на Алисън в деня когато семейството на Мая се мести да живее там. След като Мона умира, истинската Али заема нейното място и се превръща в А.
Въпрос: Коя е тайната на Хана?
Нейната тайна е, че тя се принуждава да повръща, за може да остане слаба и да не и се подиграват отново. Али я е обиждала заради дебелината й. Също така Али знае за второто семейство на бащата на Хана. Нейната доведена сестра Кейт е перфектната дъщеря.
Въпрос: Какво точно се е случило с Джена?
Основното около нея е, че петте момичета са я ослепили чрез причиняването на пожар. Но това, което те не знаят е, че Али (Кортни) всъщност е направила този план с Джена, защото както те предпололожиха, Джена е била изнасилвана от Тоби.
Въпрос: Кой е Иън?
Иън Томас е бившето гадже на Мелиса, с който тя се е срещала преди да се запознае с Рен. Иън и Спенсър също са имали връзка, както и Иън и Али. Мелиса не е знаела за връзката на Спенсър с Иън, това е и тайната на Спенсър.
Ако намеря още нещо пак ще пиша.![]()
В тоя търговския център в Пингвините има една от тях, но май не беше първата част.Първоначално написано от SmilezZz
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Има и филм :P
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
COOL ,звучи яко..трябва да я потърся..колко лв е![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
абе да попитам .. 1 -та книга само епизод ли е или целия сезон .. че ако е епизод няма смисъллл ..![]()
В първия сезон разкрива ли се всичко? И кога ще излезе втория?
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
не не се разкрива всичко в първия сезон .. а втория четах някъде , че ще излезе на 3 януариameli
Пуснато на: Съб Окт 16, 2010 3:34 pm Заглавие:
В първия сезон разкрива ли се всичко? И кога ще излезе втория?)
^Мерси. Изгледах първите 10 епизода за 2 дена.. на един дъх направо. Историята е интересна. Ясно е, че няма да дочакам следващите серии. При следващото ходене до библиотеката ще взема книгитеИ кога се разкрива всичко все пак?
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Аз ги четох, даже прочетох 4-тата скоро. Заглавието на 4-тата е "Познай кой се върна" .. а сериала е страшен!!!
аз съм гледала първи сезон ... книгите не съм чела
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.