.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45
    Трем
    Guest

Майка ми мрънка, защото се занимавам с психотропни в-ва

Майка ми ми мрънка, защото се занимавам с психотропни вещества. Салвия Дивинорум, Морнинг Глори, Хавайска роза, Чашовничета (Passion Flower), Пейот. Всичките са легални, ама тя само ми мели глупости на главата и е напълно некомпетентна. Закостенели разбирания от соц. време - където всичко повече от алкохол ще те убие. А алкохола е многократно по-опасен. Не че може да ме спре, ама ми е досадно...

Повече от фен
    Moje bi za6toto se pritesnqva ne6to za teb zatova ti mranka.No te sa takvia maikite ni sas tqx ni bez tqx!Ti si se zanimavai s tqx i da ne ti pyka .

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Бе ти наред ли си бе? Я да ги спираш веднага, майка ти с разбиранията от соц.времето ти спасява живота!
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

to i moqt priqtel gi vzima no tqhnite nqmat ni6to protiv az oba4e imam no si mul4a 6toto ne iskam da se razdelqme

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Spored men maika ti e mnogo prava...kakvoto i da e kolkoto i da e legalno,pak e opasno!Tq vse pak ti e maik i nikoga ne ti misli loshoto....
    Za men vurha za drugite ostanaloto.V surceto kapka milost nqmam vzemam vsi4ko i si zaminavam.

Фен
    Град
    София

Re: Майка ми мрънка, защото се занимавам с психотропни в-ва

Цитирай Първоначално написано от Трем
    Майка ми ми мрънка, защото се занимавам с психотропни вещества. Салвия Дивинорум, Морнинг Глори, Хавайска роза, Чашовничета (Passion Flower), Пейот. Всичките са легални, ама тя само ми мели глупости на главата и е напълно некомпетентна. Закостенели разбирания от соц. време - където всичко повече от алкохол ще те убие. А алкохола е многократно по-опасен. Не че може да ме спре, ама ми е досадно...
    Още фанатици съсипващи животът си...

Голям фен Аватара на thirteen
    Правилно мрънка жената.. да не мислиш,че го прай за да ти е гадно... точно обратното.

Град
    Градът на кауните!
    Легално е и да се самоубиеш, а ако майка ти разбере, ще "мрънка" - но това пак ли е соц. разбиране? Още повече, че ти в момента именно това правиш - самоубиваш се.

Но ако решиш да продължиш - искам да ми завещаеш нещо за това, че съм те предупредил!
    Сатаната е пич.

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven

Re: Майка ми мрънка, защото се занимавам с психотропни в-ва

Цитирай Първоначално написано от Трем
    Аз ако ти бях майка честно казано бих ти хвърлила един бой...не само да мрънкам...И като са легални да не са безвредни?
    Но в крайна сметка животът си е твой - как ще си го проваляш също си е твой проблем, но тя ти е майка и е нормално да се опитва да те пази. Каквото и да направиш едва ли ще промениш разбиранията й и това, което знае и далеч не мисля, че това са соц. разбирания...
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

E ta prava si e maika ti da ti kaja...Hi4 ne e staromodna v toq slu4ai.Prosto se darji kato roditel obi4a6t deteto si i ne ti pozvolqva da se zanimavash s gluposti

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Maikati e savsem prava
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Фен Аватара на SickBoy
    Град
    Леко вдясно от Господ
    Бате,съветвам те да минеш на херца.По на оферта е(бъзикам се нали,някой да не си помисли че сериозно говоря).не бе,заеби тия глупости и се върни при алкохола.
    You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    Цитирай Първоначално написано от Communist
    Бе ти наред ли си бе? Я да ги спираш веднага, майка ти с разбиранията от соц.времето ти спасява живота!
    bravo..nameri se koi da mu go kaje! =D>

Guest
    Communist, ti pak kakvo razbirash ve?!? Mai razbirash samo ot julene na vodka. Q po dobre si ostani pod masata s kompaniqta ti bolsheviki!

Avtora na temata: vzimai si gi, no sred priroda. A ne v zadushnata gradska atmosfera.
    Nadqvam se da ne si zemesh samo zashtoto si mislish che shte si '31337'!
    Mene maika mi otdavna me znae i nikoga ne mi e pravila problem shtoto znae che znam kakvo pravq. Daval sam i gubi... e haresaha i!

P.S. Drugite ste ogranicheni hora ;>

aaaaaaaaa
    Guest
    какво означава психотропни вещества??????!?!?!?!!

Голям фен
    a be az edno vreme imah gadje deto treva pusheshe i daje se opita da me nauchi i mene ama az otkazah.. ni6to ne sum mu kazvala, vupreki , 4e bqh protiv..
    spored men tezi veshtestva sa za hora, koito nqmat sobstvena fantaziq.
    pogledni go ot tozi ugul:
    zashto prqbva da gi pie6 kato moje da ne gi piesh..
    ako ne gi priemash hem nqma da se zatrie6, hem nqma da ti mrunkat cql den na glavata ..........

Голям фен

ай да видим

да видим сега как го виждате проблема.Я кажете дали е в опасност дете на 7 год., което твърди, че не е страшно да кара кола?Ше му разрешите ли ако зависи от вас?С какво е по -различен този случай-просто майка му знае какво ще стане с него ако продължава.

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    И аз ако ти бях майка и аз щях да ти "мрънкам"

zee
    Guest
    Абе всичките сте страшно компетентни няма що , оня па върни се към алкохола , я по добре се гръмни, .

99% от тука не са чували за нещата които пича употребява а камо ли някой да знае ефектите , фармакологията, и вредите ... и почнали да ми обясняват, а колко процента от вас пушат тютюн? ами да ви светна че той е стократно по вреден и смъртоносен от всички неща дето пича е изброил взети заедно.

Съвет: Семките от хавайска роза не са за препоръчване да се употребяват често защото имат минимална токсичност, гъбите, салвията, пейота нямат такава.

Успех в изследванията на света, на съзнанието ти и на всичко останало пич. Внимавай какво правиш как го правиш и с каква цел го правиш. Ако си правл БреакТру от Салвиа и си го понесал значи знаеш за какво става въпрос, но там овладяването е мн трудно, човек се учи и когато се научи да не се съпротивлява панически на онзи преход между пространствата тогава, успява да достигне ... ти си знаеш ама това си е чиста проба ЛУДНИЦА! )) хайде със здраве, а майкати е нормално да се притеснява и да си мисли такива неща, приеми го като факт и не го взимай на вътре , тя никога неможе да погледне по същия начин на тези неща. Ако и ти гледаше на тях както тя, ако беше дезинформиран като хората по горе , и ти щеше да говориш така.

Салвията не е наркотик. Тя е ключ. Много специален ключ.

Guest
    от каде да си набавя тея вещества ?

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    ako mi obqsnite kfi sa tiq gluposti
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

peiot kade kak?daite

xaxa ebasi qkoto ot kade gi namiras iskam znaes li 4e karlos kastaneda e pisel na peiot az samo vav varna znam ot kade da vzema ma v sf... i mn mi se ste..
    interrupted

Emi spored men maika ti e prava.Trqbva da gi spre6.

In Search Of Sunrise 7 Asia

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от thirteen
    Правилно мрънка жената.. да не мислиш,че го прай за да ти е гадно... точно обратното.
    suglasna sum

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Mi az li4no mislq 4e maika ti e prava no nikoi ne moje da ti kaje kakvo da praish jivota si e tfoi ti si reshavash

0biChkam SlyNcEt0 :}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си