.
Затворена тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Голям фен Аватара на dimi93

Има ли хора, които още слушат БГ музика? (освен чалга)?

Е хора? Освен чалгата според вас прави ли се друга съвременна така да се нарече тийн музика в страната ни (все още)? Чалгата е не само просташки текст! Тя е и реклама за всичко! За дрехи, цигари, начин на обличане, начин на мислене и т.н.... Тя показва на младите момичета (аи момчета) какъв е "хубаво" да бъдеш! И като ги гледам на улицата... от повечето ми иде да поварна! Напудрени, гримирани с пъстър грим и дрешки и сякакви "бижута" в/у себе си предимно от дърво и пластмаса - мислят се за много красиви, а всъщност са толкова грозни! Те копират точно своите идолки от чалгата! Тази музика им става начин на мислене и на живот... За това има толкова бременни на 15 - 16 години... Знам, че веднага ще ми се нахвърлите, и ще започнете да ме съдите, с какво право говоря за другите след като аз самия слушам, така да се каже дург стил " пропаднала" музика (според някой), но в тази тема коментираме чалгата и българската музика! Та нашата страна произвежда ли нещо друго освен тази музика? Това ли е лицето на българия - съвкупност от турско, македонско, сръбско и какво ли още не и всичко е за пари! Ако нямаше наивни "фешънки" нямаше да я има и чалгата! Фешънките никой не ги и уважава! Всички момчета гледат на тях като курви за 1 вечер, които лесно пускат на почти всеки (точно както ги учи българската чалгица)... Малко се отклоних от заглавието на темата, за което се извинявам!
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Град
    Horrorwood
    Ох...
    Има ли, та има ли. Естествено, че има.
    Стига с тия глупости. Еди кой си бил пропаднал, ама той мислел, че другите били пропаднали, защото третите всъщност били наистина пропаднали, а петите се правели на свястни, ама тайно всички останали мислели, че са пропаднали, без четвъртите, които и без друго били пропаднали. Спрете се вече всичките.
    Да, всички разбираме колко си възмутен/а. Ура!
    Your pseudo sunshine I don't need.

Голям фен Аватара на dimi93
    Знам, че това е поредната банална тема, но замисли се ве не сам ли прав
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си