- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имате ли лично пространство?
В една с брат на 10...смятайте колко ми е личното пространство[/quote]
и аз съм такаобаче само брат ми понякога ми навлиза в пространството, родителите почти не го правят ^^
имам...
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Да.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Имам лично пространство, забранила съм на родителите си да влизат в скаята ми и да ровят из вещите ми.
И аз съм на този принцип.Първоначално написано от ANTIHUMAN
Те в нас навсякъде влизат - много ясно.
Но само в главицата ми не знаят какво се случва ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Естествено, но наще винаги се опитват да го нарушат.Винаги искат да знаят повече отколкото им казвам
, но аз не се давам.
Иначе си имам собствена стая, имам си нещо като сейф и така...
И при мен е горе долу такова положението,без сейфаПървоначално написано от brokeninside13
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
И аз съм като вас ..Първоначално написано от teenems
В къщи определено няма такова място. Но в мен самата .. в главата ми , в съзнанието ми , в подсъзнанието ми , в очите ми даже .. като цяло мен!
Да...с преговори не стана...изнесох се от нас. Два месеца по-късно ве върнах (през това време ме омоляваха да се върна и ми се подмазваха по какви ли не начини)...върнах се, изнесох им нещата от стаята ми, че да няма повод да влизат, купих си нова брава,сложих видео камерата да снима в единия ъгъл цялата стая и записва кой влиза и кой не. А съм ги видяла да влизат ще си имат големи проблеми те си знаят.
Kun min
определено имам да
Просто аз
Първоначално написано от darkflower
![]()
![]()
Тва е идея....за камерата![]()
нямам..![]()
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
Yup .. предимство,с което малко могат да се похвалят. Дори и да си напиша най-съкровенните тайни на един лист и да го сложа на средата на бюрото в моята стая,няма опасност някой да го прочете.![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
зависи ,кво разбираш под ' лично пространство '
еми,да .. може да се каже,че имам
личната ми стая,само моя си е XD
не,че никой не влиза там,смисъл наще си влизат,ама к'во да ги правя.
Първоначално написано от ANTIHUMAN
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
може би стаята ми, но не съвсем защото майка и татко влизат често![]()
Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore
Да в стаята ми на 2-рия етаж почти никога никой не идва![]()
![]()
мм само в главата ми не могат да влязат, това е личното ми пространство...трябваше да имам собствена стая, но така и не се преместихме... сега деля с брат ми една стая...
![]()
не ...
Never say hello,if you mean goodbye.Never look into my eyes if all you do is lie.
Never say "i love you" if you don't really care.
Never talk about feelings if they aren't really there..
предостатъчно лично пространство имам, но пак искам още![]()
FUCK-тически не ме интересувате..