- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- хубави места в южния
искам да ви питам зя някви хубави места за е**не в Южния парк в София . Значи проблемът е , че с една моя приятелка искаме да го направим , но нито у нас , нито у тях може . Затова реших , че в парка ше е готино място за половия актако някой знае някое хубаво местенце да пише
![]()
Е как да ти обясня.. А и в момента е яко кално.. Но на горе към скоковете за байкърите. Гората от ляво където е там никой няма да ви видиЕдва ли ме разбра..
вие хора не сте добрев южния парк много полудяхте ми помолете родители те си те ще ви разберат не да ходите по паркове и пейки като някой клошари
![]()
LoVe yAaa.....!
Хмм , да кажа на наще да се махнат отвкъщи , защото ще правя сексПървоначално написано от StenTor
звучи добре
![]()
ми какво толкова намекваш на баща си и той ще те разбере се пак и той е бел като тебе![]()
LoVe yAaa.....!
При това не е нужно да няма никой в вас. Просто ще я помолиш да не вика толкова много.
да я помоля да не вика ? ок .. ако стаята ми се заключваше - добре , ама тя не се !!! пък и баща ми няма да ме разбере![]()
Няма значение дали се заключва. Може и в банята. Не е задължително да е на легло![]()
Е точно място няма как да ти опишем, но имай на предвид, че като се затопли вечерта има много наркомани там ..![]()
![]()
-Друго си е на леглоеми техните просто не ви препоръчвам наван
![]()
LoVe yAaa.....!
Добре де , не препоръчвате навън , но като не може и вътре ... а на нас наистина ни се правизатова питам за някво хубаво местенце в парка
бе ходят , ама имам и брат ... сложна работаПървоначално написано от StenTor
ем той на колко е нем ли да те разбере и ти си имаш нужди
:P
LoVe yAaa.....!
Хах , къвто е прошлекПървоначално написано от StenTor
по - голям е от мен ама като му кажа , освен да започне да ми чете конско , друго няма да направи
![]()
тц .. много кофти така авторе ..![]()
Единственото, за което се сещам е хотел или хижа .. но за хотела ще ти трябват пари, а за хижите (особено на Витоша) до колкото знам повечето не си заслужават ..А тези извън София трябва да ползвате транспорт .. ии ще ви се отще!
![]()
Нямаш ли някоя вила на вашите, в която не ходите често?![]()
Пича има в предвид горичката при Монцата, ако я знаеш.Първоначално написано от AlokiNn
Че измръзнете като кучета беееТърси Евтин мотел или де да знам при приятел ..
![]()
еми предполагам живеете в блок ? .. като не може у вас или у тях в мазето![]()
inna - fall .mp3 (musiicc)
ПЕРФЕКТНООПървоначално написано от princess85
Ще направим оргия с плъховете
![]()
Хаха брат ти щял да ти чете конско че ебеш, значи той е 100% гей![]()
Не може ли примерно между етажите на блока вечерта... А тва с банята ако влязат 2та заедно да се къпете какво би си помислил баща ти хахаха![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
ем като съм на 13 , кво искаш !?Първоначално написано от vaseto0o
на колкоооооооооооооо ?!?!?!?!?!?! моляяя ??!!?!?!?!?! на 13 шш'се ебешш ?!?! и то в парка ?!?!Първоначално написано от ProSlayer
![]()
![]()
![]()
неее е истинаааааааааа
а тя на колко ее ?!
![]()
inna - fall .mp3 (musiicc)
аве бухай се там и се радвай![]()