- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Music controls the Kids !
как е. Искам всеки сам за себе си , да определи каква музика слуша ! ето я и уловката да си кажете чесно защо обичате този стил музика
, и какво не ви харесва в другите стилове
Като първи мога да заявя че слушам рап , old school ( Ice cube , snoop dogg , IceT , и т.н. ) . Просто изпълва всичко което искам , ритъм , бийт , текс . Текстовете са смислени . Няма " ХАйдееее всички ! " , не са съставени от 20-30 думи и не се вика много .
Еми аз харесвам поп, защото е ритмичен, със смислени текстове.. или просто самите песни ме радват.Относно другите, чалга не понасям(гнусни са ми), метъл също(голямо викане голямо нещо) иначе нямам и нищо против и рап и др подобни.
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
слушам само песни които ми харесват, без значение от стила
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
всичко от indie до melodic metalвкл. електроника..
не знам, радват ме просто
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
+!Първоначално написано от PurpleDream
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
същотоПървоначално написано от BrainlessROCKBABY
![]()
МОМИЧЕ!
Слушам метъл... обаче блек и дет... не знам защо... просто ми харесва... не е наследствено... просто харесвам по твърда музика.. наистина не знам причината...![]()
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
++Първоначално написано от cherrygloss
Първоначално написано от PurpleDream
![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
Почти всичко но най-вече Hip-Hop.
Харесва ми защото текстовете са много смислени и бийтовете са много яки.
За другите жанрове нямам нищо против (Само чалгата мразя до дъното на душата си.... едни и същи гласове имат "певиците" сяка песен е със цигански и турски ритми,повечето песни са сръбски ,но преведени на български...)![]()
I like Horses
Първоначално написано от PurpleDream
Нямаше логика,беше любов.